MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 25 червня 2019

736 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 25 червня

Дипломат: Найгірше, що зараз може зробити Україна, – це вийти з Ради Європи чи призупинити свою участь в ПАРЄ 

Зміни у діях Кремля в та проти України – це те, на що мають бути спрямовані санкції. Найважливіша частина з них в даний час пов’язана з участю Росії у конфлікті на Сході Україні. Не маючи змогу застосовувати військову силу, Україна повинна шукати альтернативні варіанти. Вони можуть відрізнятися за обсягом та характером, але санкції мають застосовуватися наряду з іншими інструментами.

Україна залишається слабкою стороною в асиметричних відносинах з Росією, внаслідок чого її зовнішня політика має бути добре продуманою та носити комплексний характер. 

Суд в Австрії дозволив екстрадицію Фірташа у США

Наприкінці минулого тижня федеральна суддя Ребекка Палмаєр в американському Чикаго відмовилася скасувати звинувачення в хабарництві проти Фірташа. Про рішення, ухвалене наприкінці минулого тижня і викладене на 39 сторінках, повідомили американські ЗМІ.

В обвинувальному висновку прокурорів містяться звинувачення Фірташа в змові з метою дати хабар в Індії для видобутку титану, що використовується в реактивних двигунах.

У "Борисполі" затримали громадського активіста Дмитра Снєгирьова: що відомо про причини затримання

"Затримання проводила поліція Київської області саме в аеропорту Бориспіль для доставки його (Снєгирьова – ред.) на судове засідання, щоб в подальшому обрати йому запобіжний захід у зв'язку з тим, що він скоював злочини. Він не з'являвся ні на судові засідання, ні на слідчі дії. Тому поліція звернулася до суду, щоб той дав дозвіл для примусової доставки Снєгирьова на судове засідання, де йому буде обрано запобіжний захід", – зазначив Жукович.

Кіпіані пояснив, що не так із Вернадським на новій купюрі

"Вернадський – звісно, великий учений і фундатор Академії наук, але водночас і ["кримський"] міст, який сполучає нас із Росією", – наголосив головний редактор "Історичної правди".

"Купюра в тисячу гривень потрібна, але фігуру обрано несвоєчасно, на мій погляд, – зазначив Кіпіані. – Гроші – один із інструментів введення образів минулого в майбутнє".

Вloomberg: Почему Путин не выходит из нефтяного соглашения, которое вредит России?

Для России участие в ограничении производства ОПЕК+ обусловлено не столько потребностями ее нефтяной промышленности, сколько с отношениями ее президента и его нового союзника в регионе, саудовского наследного принца Мухаммеда бен Салмана. Путин многое поставил на карту, продолжаются переговоры о расширении торговых и инвестиционных договоренностей. Оказание поддержки усилиям Саудовской Аравии по поддержанию цен на нефть могут только помочь этим обсуждениям.

5 книжок від сценариста серіалу "Чорнобиль" про катастрофу на ЧАЕС

Серед них є, наприклад, книжка нобелівської лауреатки Світлани Алексієвич "Чорнобильска молитва" та "Чорнобиль: Історія трагедії" Сергія Плохія. Цей список може стати хорошим стартом для розширення ваших знань про надзвичайно важливу для нашої країни трагедію.

Три совета от Маши Ефросининой, которые сделают вашу жизнь лучше

Миллион статей о том, как достичь счастья, как его найти и задержать, сменяется миллиардом статей о том, что человечество погибает от депрессии. На мой взгляд, единого универсального ответа на вопрос, что такое счастье, нет – впрочем, всегда можно сделать остановку и поразмышлять на эту тему.

По большому счету, мы приходим в этот мир, чтобы познать некую высшую силу и энергию – а это и есть состояние удовлетворения, счастья, даже эйфории, если хотите. Все наши усилия, все наши попытки достойно пройти через беды, проблемы, искушения, все испытания злостью и ненавистью – это и есть один большой поход, экспедиция в поисках счастья.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини