MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 15 липня 2019

540 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 15 липня

Минская колея ведет не в ту сторону – Сенченко

"Не могу поверить, что формула мира и процветания для Украины может быть начертана на бумажке, под которой стоят подписи двух кремлёвских наёмников – российского посла и Кучмы", – именно с этих слов начинался первый в моей личной фейсбучной истории пост, появившийся в феврале 2015-го после позорного сговора в Минске.

Касьянов: Зеленскому можно даже на Мальдивах отдыхать. Главное – не врать

Поучительная история для всех наивных и недалёких, кто искренне верит, что царь – всегда хороший, но бояре – плохие. Кто требует сообщить товарищу Зеленскому правду о сомнительных людях, которых он назначает, помочь, поправить, научить, и защитить от Богдана...

Суд зняв арешт із понад 400 об'єктів нерухомості Коломойського

Суддя дійшов висновку, що "арешт був накладений без доказів пропорційності вартості нерухомого майна, на яке було накладено арешт, із розміром збитку, заподіяного кримінальним правопорушенням", зазначено в матеріалах справи.

"Ми тут усі за Росію": на українському курорті спалахнув мовний скандал. ВІДЕО

У популярному курортному місті Бердянськ (Запорізька область) родина київського журналіста В'ячеслава Гармаша втрапила у скандал через те, що хотіла пройти до пляжу через відгороджену територію. 

 

Женское окружение Лукашенко: кто они?

Сегодня Галине Родионовне Лукашенко (до брака Желнерович) 64 года. Она живет в деревне Рыжковичи Шкловского района – в частном доме за высоким забором. В сети сохранилось лишь одно интервью, которое она давала в 2005 году изданию "Комсомольская правда в Беларуси". На тот момент жена Лукашенко работала главным специалистом по оздоровлению и санаторно-курортному лечению при Шкловском райисполкоме. Еще раньше, в 1998-м, сообщалось, что она возглавляла отдел здравоохранения в администрации Могилевской области. На вопрос, почему живет отдельно от мужа, говорила: "Я сама выбрала такую жизнь".

Почему на американских выборах борются только республиканцы и демократы

Для США характерна двухпартийная система. Примерно с середины XIX века в американской политике доминируют две партии, которые сменяют друг друга у власти. Их представители побеждают на президентских выборах, они же контролируют Конгресс.

Агента 007 у новому фільмі про Джеймса Бонда зіграє темношкіра жінка

При цьому наголошується, що шанувальники Деніела Крейга в ролі Джеймса Бонда можуть бути спокійні: Лінч отримує номер секретного агента Бонда після того, як він іде з MI6.

Переможниця юніорського Wimbledon-2019. Що відомо про українку Дар'ю Снігур?

Відео емоційної реакції Дар’ї Снігур із обіймами з батьком вже стало топовим. У соціальній мережі під цим фрагментом обговорюють, наскільки важлива підтримка батьків для кожного спортсмена. До речі, саме батько Сергій привів Дар'ю до секції тенісу, пояснюючи своє рішення тим, що "на корті дитина вчиться самостійно приймати рішення".

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини