MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 29 липня 2019

212 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 29 липня

Медведчука відсторонили від Мінського процесу

"Тепер щодо фактору залучення інших кадрів. Залучення може бути різним: формальним, фактичним, аналітичним, безпековим і так далі. От я би попробував ці речі розвивати навколо. Більше того, чого явно не вистачає – не вистачає громадської складової. Дивіться, ми ж маєм справу з особливим явищем, яке називається війна. І якщо ми усвідомлюємо це, то проти війни треба боротися усіма інструментами – іноді навіть тими, які просто ми не усвідомлюємо, що вони зіграють свою роль, – зазначив політик. 

Воїни ССО Збройних Сил України відзначають професійне свято

"Шановні бойові побратими!  Ви одними з перших вступили в бої з агресорами – російськими спецпризначенцями і найманцями. Ви довели, що є грізною силою і вмієте знищувати ворогів України. Ви завжди там, де складно і небезпечно. Майстерно і без шуму виконати бойове завдання – це ваше кредо", – звернувся до воїнів начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко.

Економіка після виборів не дає приводу для оптимізму – економіст

Який маємо стан нашої економіки після всіх виборів? Вона не дає приводу для оптимізму. Наприклад, індекс промислового виробництва в червні в порівнянні з травнем склав 98,7% – обсяг промвиробництва в червні поточного року знизився на 1,3% порівняно з травнем. До речі, аналогічна ситуація спостерігається і якщо застосувати "базовий" метод – в червні цього року по відношенню до червня 2018 року промвиробництво впало на ті ж 1,3%.

 

Муждабаев: Когда в 2014-м репрессировали крымских татар, москвичам было не больно

Нет, "русские либералы", "прогрессивная общественность", "яркие публицисты", "борцы с режимом" уточками и шариками. Полицейский беспредел, облавы с собаками, репрессии, да к тому же и депортации, стали реальностью еще весной 2014 года. Только не для вас, а для захваченных в заложники вашей любимой Россией крымских татар.

Навального выписали из больницы и снова взяли под стражу

"Я на консилиуме однозначно заявила, что категорически против такой экстренной выписки Алексея и помещения его снова в то место, где, вероятно, и существует этот самый неизвестный химический агент", – написала она в Facebook.

Чому безграмотність стає нормою?

У Європі скрізь вводять безкоштовні курси підвищення грамотності для дорослих носіїв мови. І попит на них величезний, адже кількість тих, хто не пам’ятає, як правильно писати певне слово чи де поставити кому, стрімко зростає. Когось дратують люди, які вишукують чужі помилки, бо здається, що вони так самостверджуються, а хтось скаржиться, що очі болять від помилок – і не лише в соцмережах, а й в інтернет-виданнях і друкованій пресі.

4 лучших сериала для просмотра летом

Некоторые из них грустные, некоторые интригующие. Одни заставляют пофантазировать, другие – задуматься над своей жизнью. Единственное, что точно их объединяет – они все невероятно крутые! Предлагаем вам просмотреть четверку лучших сериалов различных жанров, которые лучше всего подойдут для просмотра летом.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини