MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 7 серпня 2019

325 0

Огляд блогосфери від UAINFO

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 7 серпня

Список обраних українських депутатів опубліковано в офіційній пресі. ДОКУМЕНТ

Газети "Голос України" та "Урядовий кур'єр" опублікували список народних депутатів, обраних у загальнодержавному багатомандатному окрузі та одномандатних округах на позачергових виборах до Верховної Ради 21 липня 2019 року. У списку  розміщено імена всіх нардепів, обраних за партійними списками, а також 198 зі 199 "мажоритарників" із зазначенням короткої довідки про них та номера округу, в якому їх було обрано.

Настане день, коли Крим повернеться до України – Володимир Зеленський. ВІДЕО

Президент Володимир Зеленський заявив, що тимчасово окупований Росією Крим обов’язково повернеться до складу України. Про це він повідомив під час зустрічі з українською та кримськотатарською громадами в Анкарі (Туреччина).

"Я точно знаю, що настане день, коли Крим повернеться до України, і роз’єднані кримськотатарські родини зберуться за одним столом. І пісня "Ey, güzel Qırım" (кримськотатарською – "Мій прекрасний Крим") лунатиме тільки як давній спогад про всі тяжкі випробування, що випали на долю вашого народу. І надалі в його історії будуть лише щасливі світанки", – наголосив глава держави.

Представник "Слуги народу" озвучив список претендентів на пост прем'єр-міністра

Глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв, виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко, заступник керівника Офісу президента Олексій Гончарук та заступник виконавчого директора Міжнародного валютного фонду від України Владислав Рашкован є претендентами на посаду прем'єр-міністра України. Про це повідомив майбутній глава фракції партії "Слуга народу" в парламенті, четвертий номер у списку партії Давид Арахамія (Браун).

Президент виділив квартири сім'ям чотирьох загиблих військових

Президент Володимир Зеленський доручив виділити квартири родинам чотирьох українських військових, які у вівторок загинули на Донбасі.

"Глава держави доручив виділити родинам загиблих квартири", – пише прес-служба. Про це йшлося на нараді з військовим керівництвом щодо ситуації на сході України.

"Чекаю їх в Лондоні". Валерія Гонтарєва відреагувала на виклик на допит в Генпрокуратуру

Екс-глава Нацбанку Валерія Гонтарєва не приїде в Україну на призначений на 12 серпня допит у кримінальній справі стосовно побіжного бізнесмена Сергія Курченко. Про це вона заявила в коментарі ThePage.

"Я нічого до цієї справи не маю, навіть поруч не проходила. Я вже ГПУ повідомила, що працюю і живу в Лондоні, тому вони знають мою адресу і можуть надсилати мені все позови або приїхати до мене в Лондон .. . Чекаю їх в Лондоні, якщо вони хочуть мене побачити ", – сказала вона, додавши, що повістку на допит ще не отримала.

Ринок землі: люди заслужили, щоб їх власність отримала справжню оцінку і справжню вартість

Судячи з усього, нарешті ми прийшли до того моменту, коли ринок землі вже "на часі". І ключовим тепер є питання – яким він буде. Чи стане він драйвером зростання і сигналом для іноземних інвесторів або повторить сумну долю приватизації 90-х, коли була лише імітація і метод "по-українськи".

Як іноді помічають адепти старо укладного життя – воно ж зараз працює, так що ж його чіпати? Так працює. Правда. Аграрії нині в шоколаді, а ще й дотації отримують. Але працює трохи неефективно і не справедливо розподіляє прибуток між учасниками. Воно працює. Але і віз, запряжений конем, теж їде. Але якщо в світі всі вже давно пересіли на електромобілі, пишатися швидкістю свого воза якось соромно.

Економіка України може опинитися під уламками торгово-валютної війни між США і Китаєм

Все дуже реально в контексті розгорілася з новою силою торгової і валютної війни між наддержавами Америкою і Китаєм. Толерантність і дипломатична стриманість у відносинах двох гігантів відкинуті далеко назад, більш того – в Вашингтоні (затримайте дихання) 5 серпня Мінфін США визнав КНР країною, що маніпулює валютою. Хтось щось зараз розуміє, що в нашому світі фінансів відбувається? Адже ці погані хлопці-маніпулятори представляють китайську банківську систему, з 2017 року стала першою і найбільшою на планеті. Загальна вартість активів китайських банків в кінці 2016р. перевищила 33 трлн. дол. США, обігнавши банки країн ЄС, активи яких тоді оцінювалися в 31 трлн. дол. США. Примітний і той факт, що 3-и найбільших банку в світі знаходяться саме в Китаї.

Greenpeace: Площа лісових пожеж в Сибіру продовжує зростати

Greenpeace зафіксувала зростання лісових пожеж в Сибіру. Так за супутниковими даними ІСДМ-Рослесхоз, площа діючих лісових пожеж становить 4,5 млн га (на 05.08 – 4,3 млн га). При цьому в офіційному зведенні авіалесоохрани фігурує інше число – 2,51 млн га, що на 0,6 млн га більше, ніж днем раніше. Всього ж, за даними Greenpeace, з початку року вогнем в Росії пройдені вже 13,4 млн га лісу.

Білорусь і ЄС: чи можуть відносини між Мінськом і Брюсселем вийти на новий рівень?

Відносини Білорусі та ЄС за останні чотири роки помітно покращилися, констатують в Мінську. В країну зачастили європейські чиновники, Європейський інвестиційний банк видає безпрецедентно вигідні кредити, а восени очікується підписання угоди про спрощення візового режиму. Тоді ж білоруську столицю має намір відвідати верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федеріка Могеріні. 

Лікар Комаровский: Мене, як міністра, зненавидять 85% населення, 100% працівників аптек та ще куча дуже впливових людей

Доктор Комаровский

Лікар Комаровський пояснює, чому лікарі продовжують заробляти собі на життя нашими хворобами, ліками і аналізами. Тому що ... суспільство оцінює місячний працю лікаря приблизно як 2-3 години роботи повії. Тому що саме суспільство не хоче вчитися і вважає лікаря відповідальним за кожен свій чих, не займається власним здоров'ям і вірить в рекламні брудні телевізора...

"Двійник надів не ті штани". Нове фото Путіна викликало хвилю насмішок в мережі

Президента Росії Володимира Путіна (або його двійника) в черговий раз засікли в брюках не за зростом. Фотографії, які виклав у мережу політтехнолог Олексій Голобуцький, були зроблені під час відвідування освітнього центру "Сіріус".

Найкращий футболіст ЧС-2010 оголосив про завершення кар'єри

Колишній нападник збірної Уругваю Дієго Форлан оголосив про завершення кар'єри, повідомляє видання Оvacion. "Нещодавно я отримав цікаву пропозицію, але у мене вже інші пріоритети, і я розумів, що завершення кар'єри вже близько. Ми працюємо над прощальним матчем – він пройде в Уругваї", – сказав 40-річний Форлан.

Варто зазначити, що уругваєць виступав в Європі за "Манчестер Юнайтед", "Вільярреал", "Атлетіко" та "Інтер". З "МЮ" Форлан став чемпіоном Англії, володарем Кубка і Суперкубка країни, а з "Атлетіко" перемагав у Лізі Європи та Суперкубку УЄФА.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини