MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 30 серпня 2019

1155 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 30 серпня

Офіс Зеленського: Взаємне звільнення українців і росіян ще триває

"Шановні журналісти, складний процес переговорів щодо обміну заручників триває. Наберіться терпіння, сподіваюсь, не на довго. Не розповсюджуйте неперевірену інформацію. Тримаємо кулаки!",  – написала Гітлянська.

Журналістка: Це якийсь цілковитмй сором і фейспалм. Люди в гонитві запостити першими ньюз – просто втратили рештки мозку

Хто не розуміє. Вночі Рябошапка перепостив допис не надто відомої користувачки фб про звільнення українських полонених з прізвищами. Не сам написав – репостнув. Хто стежить за цією темою – знає, що прізвище автора – ніколи не було серед ньюзмейкерів теми. В профайлі у неї значиться робота у ВР, а в коментарях на прохання читачів поділитися джерелом радісної інфи людина дала посилання на видання Апостроф, яке в свою чергу посилалося на твітер екс депутата Росії Пономарьова і телеграм канал "шаурма зеленського" (це назва каналу, але кого це бентежить).

П’ять вражень від нового уряду

Добре знаю особисто 9 людей з нового уряду, у тому числі Прем’єр-міністра Oлексія Гончарука. За кожного з цих людей можу з упевненістю сказати – вони не про корупцію. На "вході" цей Кабмін має статус найменш-корумпованого в історії України. Важливо, щоб команда підтвердила цей статус також на "виході". Аваков – звичайно мінус. Даремно президент погодився на цей спадок.

Дубилет: Такого у нашей страны никогда не было

Простите за пафос, но я верю, что у Украины появился исторический шанс на прорыв, которого мы все так заждались. И это очень крутое чувство, осознавать, что я могу стать частью этого прорыва.

В Киеве прогремел мощный взрыв. ВИДЕО

"На Дарнице в Киеве произошел взрыв в районе улиц Николая Хвылевого и Полесской. В этой зоне находятся нежилые помещения, склады. Прибыли пожарные", – пишет автор.

Аргентина на пороге дефолта?

Аргентина увеличила срок находящихся в обращении облигаций в национальной и иностранной валютах. Столетние облигации упали до 40% от номинала, а с погашением в 2021 году – ниже 50% с доходностью почти 60%. Также страна попросит у МВФ новый график погашения долга. Заем в размере 57 миллиардов долларов, крупнейший в истории МВФ, был одобрен год назад. Аргентина уже получила по нему более 44 миллиардов.

Президент Грузии: Россия пытается подчинить нас

По оценке грузинского президента, война 2008 года была попыткой России изменить стратегическую, прозападную ориентацию Грузии. «Ежедневными провокациями Россия пытается подчинить нас, она играет на наших нервах и старается заключить нас в такие пределы, которые лишат нас трех завоеваний: стабильности, демократии и европейского пути. Однако этого она не достигнет. Наша целенаправленность сильна. Наши европейские устремления объясняются нашими же корнями. Европейство у нас в крови», – заявила Зурабишвили.

"Динамо" й "Олександрія" дізналися, із ким гратимуть у Лізі Європи

Так, кияни гратимуть у групі В, де компанію їм складуть данський "Копенгаген", шведське "Мальме" та швейцарське "Лугано".

Натомість олександрійці потрапили до квартету І, де за вихід у наступний раунд турніру з ними боротимуться німецький "Вольфсбург", бельгійський "Гент" і французький "Сент-Етьєн".

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини