MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 3 вересня 2019

2241 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 3 вересня

Олещук: Скасування депутатської недоторканності – блискуча піар-акція

Я би міг зайняти теоретичну позицію і стати на захист депутатської недоторканості. Розказати про поділ влади, про незалежність законодавчої влади, про наявність елементів депутатської недоторканості у більшості демократичних країн, але не буду. Не бачу смислу захищати цей інститут.

На нормандському гачку: Путін шантажує Зеленського

Просто згадаймо, як обговорювали можливість проведення саміту "нормандської четвірки" до цієї зустрічі радників. Президент України Володимир Зеленський наполягав на необхідності якнайшвидшого проведення наради на вищому рівні. Президент Франції Еммануель Макрон говорив про можливість проведення саміту вже у вересні в його країні, цю позицію в цілому підтримувала канцлерка Анґела Меркель. 

Ломаченко обурив мережу заявою щодо друзів з Росії. ВІДЕО

В інтерв'ю YouTube-каналу Російської служби Бі-бі-сі спортсмен зазначив, що в нього багато друзів із РФ, з якими він дружить з дитинства та змагався з ними в юності.

Савик Шустер подписал контракт с каналом "Украина"

"Позвонили руководители канала. Мы с Павлом Елизаровым пошли на встречу. Нам сказали, что они бы хотели, чтобы у них на канале выходило влиятельное политическое ток-шоу", – сказал Шустер.

Правда о Беслане: 15 лет назад российское общество проглотило ложь и недомолвки Кремля

В смертях безвинных всегда прежде всего виноваты террористы. Однако Дубровка и Беслан – это еще и два самых загадочных теракта в постсоветской истории России. В первом случае до сих пор не ясно, кто отдал приказ пустить в здание театра газ и почему не были готовы средства для спасения заложников от отравления им. Во втором – что вызвало взрыв, за которым последовал штурм школы, насколько профессионально этот штурм велся и не были ли жизни заложников заранее списаны со счетов ради демонстрации политической непреклонности Кремля.

"Ні голосу, ні розуму". Реакція соцмереж на пісню "3 сентября", українізовану колишнім нардепом. ВІДЕО

Одягнений по-домашньому, у білу футболку та різнокольорові шорти, Ляшко виконує давній "хіт", змінивши текст пісні, де, замість "пролетів жовтий лист по бульварах Москви", він заспівав "по бульварах Києва".

5 самых дорогих вещей с "Титаника", проданных на аукционах. ФОТО

Билеты на корабль даже в третий класс могли позволить себе только обеспеченные люди. Вместе с лайнером затонули роскошные украшения и предметы быта.

Усик офіційно отримав нового суперника на наступний бій

Нідерландський боксер Тайрон Спонг 31 серпня провів поєдинок з еквадорцем Джейсоном Мінді. Спонг нокаутував суперника у другому раунді й після цього став суперником Усика.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини