MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 1 жовтня 2019

186 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 1 жовтня

Україна погоджує "формулу Штайнмайєра" – Зеленський

"Ми відповіли на лист пана (представника ОБСЄ на переговорах у Мінську Мартіна – ред.) Сайдіка, що ми погоджуємо текст "формули Штайнмайєра", – сказав він.

Сьогодні Зеленський може капітулювати – Портников

І все це – просто в обмін на зустріч лідерів у "нормандському форматі". Навіть не на завершення конфлікту, а просто на можливість доторкнутися до руки Володимира Путіна.

"Тільки після цього можна про щось розмовляти": Сенцов назвав три передумови діалогу з Росією

Щодо можливих переговорів із Росією, а тим паче примирення, – зазначив експолітв'язень. – Особисто для мене все це можливе лише після виконання трьох умов.

Українська десантниця Маруся Звіробій пояснила, у чому різниця між "миром" Винника та перемогою. ВІДЕО 18+

"Україні потрібна перемога, а не "мир". Мир у країні неможливий без повернення їй незаконно анексованих територій, за кожен шматок яких пролито кров наших співвітчизників. А Путін не віддасть вам жоден шмат захопленої землі. І це означає, що мир неможливий, доки Путін не погодиться повернути землю", – пояснила захисниця України.

Завтра суд почне розглядати вимогу Медведчука заборонити "Справу Василя Стуса"

Одіозний проросійський політик подав позов про "захист честі, гідності та ділової репутації та спростування недостовірної інформації". Він вимагає заборонити розповсюдження (продаж) книжки "Справа Василя Стуса" в будь-якій формі й на будь-якій території.

Конгрес США вимагає у Джуліані документи щодо України

Вони вимагають до 15 жовтня надати всі матеріали, включаючи кореспонденцію, записи телефонних розмов, електронні листи, SMS і т.д., які могли б стосуватися «спроб президента і його адміністрації чинити тиск на Україну з метою вплинути на президентські вибори 2020 року» в США.

Вільний вхід: які музеї в Києві можна безкоштовно відвідати у жовтні

Фотографуватися у жовтому листі та не забувати зазирати до улюблених музеїв Києва – такий план дій на жовтень.

Всесвітній день вегетаріанства: всі за та проти сучасної "дієти"

Шкідливі викиди в атмосферу від м'ясної індустрії зменшаться приблизно на 60%. Такі дані навів Марко Спрінгманн, співробітник програми "Майбутнє їжі" Оксфордської школи Мартіна. Такий ефект може мати відмова від червоного м'яса – тобто м'яса тварин, які продукують метан.

Шевченко может оставить пост главного тренера сборной Украины и возглавить итальянский "Милан"

В последнем туре Серии А "россо-нери" проиграли "Фиорентине" (1:3). После шести сыгранных туров "Милан" занимает 16-е место в чемпионате Италии, имея в активе всего 6 очков. По сообщению TuttoMercatoWeb, Шевченко рассматривается руководством как один из кандидатов на роль преемника Марко Джампаоло на посту главного тренера.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини