MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 9 жовтня 2019

248 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 9 жовтня

Хибні кроки Зеленського загрожують Україні поразкою в Гаазі

Із часом стає очевиднішим сенс спецоперації, в якій Володимир Путін майстерно використав недосвідченість Володимира Зеленського і схильність колишнього коміка до швидких ефектів. Видача Цемаха – це не тільки можливість для російського керівництва уникнути відповідальності за знищення пасажирського літака. Це ще й можливість розділити цю відповідальність з Україною. Розслідування нідерландського парламенту цілком може прийти до висновків, що Україна разом із Росією несе відповідальність за загибель літака, повинна компенсувати втрати родичам жертв.

На блокпосту на Луганщині сталися сутички між поліцією та добровольцями, що їдуть у Золоте

Учасники акції "Останній блокпост", які їдуть колоною в Золоте, зупинилися на блокпосту у Кремінній, далі їх не пропускають. Добровольці вимагають пропустити їх, внаслідок чого виникла сутичка, під час якої один із правоохоронців вистрілив у повітря. Один із правоохоронців постраждав у сутичці, його забрали медики. Ветерани, добровольці та волонтери їдуть до Золотого, що на Луганщині, аби не допустити розведення сил.

Від "Мінська" здорової людини влада відмовилася на користь "Мінська" курця

"Мінськ" зараз сприймається ледь не як самоціль. А зустріч у "нормадському форматі" – ледь не як механізм для запуску миру в Україні. Це – "Мінськ" курця. Бо єдине, що там може бути реалізовано – це Комплекс дій із виконання Мінських домовленостей, який значно капітулятивніший, аніж якісь там формули імені Штайнмаєра. "Мінськ" – це не самоціль. "Мінськ" – це метод для вирішення інших стратегічних цілей. Питання в тому, чи сформовані в нас цілі. І чи здатна лайкоорієнтована влада сформувати стратегію держави.

Бліцкриг для здобуття абсолютної влади Зеленського й Ко починає пригальмовувати

І цей процес за вузької ресурсної бази та без достатніх резервів лише посилюватиметься. А як доведено ще вермахтом, для бліцкригу будь яке зволікання смерті подібне. "ЗеКоманда" починає це відчувати. Тож дуже швидко перед "ЗеКомандою", як свого часу перед більшовиками, постане дилема: відступити чи нагнати страху. Більшовики "червоним терором" обрали друге. Який вибір зробить нова українська влада, наразі невідомо. Але не дозволити їй зробити неправильний вибір суспільство ще спроможне.

Яніна Соколова: Запрошую Зеленського на інтерв'ю в... сауну! Я прийду, не сама

Хто не знає що таке фудмаркет, поясню. На Арсенальній в ангарі зробили фестиваль їдла, всі їдять і пи**ять. Пускати до хана (тобто до Володимира Олександровича) будуть групою по 7-10 людей. Просять акредитуватися, щоб визначити порядок формування груп. Я з дитинства не люблю колективного аналізу, тому в ангар не піду. Але пропоную наступного разу... в сауну, туди точно прийду. І не одна. З групою хлопців у камуфляжі із Золотого. Зараз якраз час пи*діти цілий день і жерти шаурму.

Яша і Глаша – лебеді, що надихають вояків одного з підрозділів 53 ОМБр. ФОТО

Випаде вільна хвилина: поспішають до озера, навідують, годують. А називають їх просто: Яша і Глаша. Щирі істоти сповна віддячують українським воїнам, повертаючи любов сторицею, перш за все надихають своєю всепроникною вірністю, невичерпною підтримкою одне одного. Адже лебідь, як український воїн, завжди прийде на допомогу побратиму, захистить слабшого, впевнено підставить вірне крило.

У Краматорську буде ліцей імені Василя Стуса

Сьогодні, 9 жовтня, на чергову сесію тамтешньої міськради винесли проєкт відповідного рішення. Раніше його одноголосно підтримали на виконкомі. Рішення про перейменування навчального закладу, а також затвердження статуту новоствореного Економіко-гуманітарного ліцею №8 імені Василя Стуса на сесії підтримали 23 депутати Краматорської міськради. Контроль над виконанням рішення доручили заступникові міського голови Юрієві Люльці.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини