MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 21 жовтня 2019

989 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 21 жовтня

"Горіла совість, палала": реакція соцмереж на жарт "95 кварталу" про Гонтареву

У переробці "95 кварталу" прозвучали такі рядки: "Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала", "Хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича (очевидно, що тут маэться на увазы Ігоря Коломойського)", "Мораль проста – хата згоріла зі стида", "Люди вогонь побачили – допомагати почали, відра схопили й прибігли, у вогонь соляру плескали".

Директор хору Верьовки вибачився перед Гонтаревою за виступ з "95 кварталом"

В ефірі телеканалу "112" Зеновій Корінець заявив, що представники "95 кварталу" вели перемовини особисто з ним щодо участі артистів у шоу. За його словами, артисти обговорювали, наскільки коректно буде брати участь у виступі.

Гончарук щодо аномального забруднення повітря у Києві: офіційного підтвердження немає, але розбираємося

"Ми зараз розбираємося з цим. Попередньо мені доповіли, що за офіційними нашими даними в нас у повітрі нічого аномального не спостерігається і якість повітря зараз в межах гранично допустимої концентрації. Ніяких аномальних перевищень чогось небезпечного в повітрі ми за офіційними даними жодних не бачимо", – сказав голова уряду.

Дочь погибшей в ДТП мотоблогерши Кузавини: Она была немного эгоисткой и полной с*ыкухой

Вчера моя мама попала в ДТП, в котором она не выжила. Видимо она просто не справилась в голове и решила, что так будет лучше. Так будет лучше ей. Она всегда была немного эгоисткой и полной сцыкухой))) Но, тем не менее, она села на мотоцикл и поборола свой страх, страх, который приносил ей удовольствие. И мы все ей гордимся, такой смелости надо позавидовать.

Опыт Турции – почему туризм и инвестиции идут рука об руку 

Вот мы едем по горной дороге, которую ремонтирует "местный автодор". Вроде бы случайная встреча, но сегодня почти каждый житель Украины знает, что трассу Киев-Житомир к Евро-2012 строила именно турецкая автодорожная компания. Теперь она работает еще на нескольких направлениях. Не только в Киеве, но и в других регионах. Вот из окна автобуса (кстати, не исключено, что турецкой сборки) видны карьеры по добыче мрамора и других полезных ископаемых. А вот нас завезли в магазин с текстилем и другими изделиями широкого потребления.

Нащадок Наполеона Бонапарта одружився на праправнучці австрійського імператора. ФОТО

Для особливого дня Олімпія вибрала вишукану мереживну весільну сукню від Oscar de la Renta. Наречений був вбраний в сірі брюки в дрібну смужку, чорний фрак і доповнену блакитною краваткою білу сорочку.

Удержит ли Качиньский власть в Польше?

Руководство PiS рассчитывало на большее. На результат работали очень дорогостоящие и революционные для польской политики социальные программы. Благодаря реформам PiS сегодня родители в Польше получают 500 злотых (116 евро) в месяц на каждого ребенка до его совершеннолетия, столько же дополнительно получат люди с инвалидностью, пенсионеры получили 13-ю пенсию в размере 1100 злотых (260 eвро), а каждый школьник накануне 1 сентября получает 300 злотых (70 евро).

Цветные фото сталинского СССР

Тут нужно учесть ещё один момент — американский профессор ездил по СССР явно с сопровождением (как мнимум, с каким-нибудь "переводчиком" из спецслужбистов), и поэтому самую жесть ему фотографировать не позволили бы. Но и то, что удалось заснять американскому профессору — впечатляет.

Здорова альтернатива столовому цукру: чим корисна стевія

Рослина синтезує стевіозид – глікозид, який надає листю і стеблу солодкий смак. Висушена рослина солодша ніж цукор у 20 разів, а виділений з нього і концентрований стевіозид – у 300 разів. Стевія практично не містить калорій. У зеленому листі всього 18 Ккал, а в екстракті стевії калорій немає.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини