MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 29 жовтня 2019

379 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 29 жовтня

Одной веры уже недостаточно. Маятник народной любви очень скоро качнётся в другую сторону

Это похоже на самовнушение и воскресную службу в церкви. Было бы куда правильнее честно говорить о проблемах, и решать их не только в узком кругу лизоблюдов и обожателей, но и со всем обществом. По крайней мере с теми, кто компетентен в вопросах войны и мира, оборонной политики, в экономике, вопросах права, и т.д., даже если эти специалисты и не работали в "Квартале"...

Ілюзія свободи слова та "хард-ток" без харду: в чому цінність інтерв’ю з Коломойським і його комунікативними послідовниками

Цю комунікацію звично пояснюють на рівні гопницької субкультури. "Пока вы не поймете нас как людей, вам не будет ясна наша мотивация" (с). Але цього не досить. Президент України, "простий, такий, як ми", виріс у родині доктора технічних наук, професора. Це не "з фавели у президенти".

7 днів тиші не було, але ЗСУ відводять всупереч умовам. Фактчекінг

"До самої зустрічі в “нормандської форматі” буде розведення на тих ділянках, які ми погодили. У Золотому розведення відбувається прямо зараз. Ми стартуємо з сьогоднішнього дня… Це розведення військ, які безпосередньо залучені на лінії контакту…Ми також щодня бачимо інформацію про обстріл. У Золотому останній обстріл був 18 жовтня, за інформацією СММ, тобто, десять днів тому. Сім днів ми витримали і почали розведення. Далі буде Петрівське".

Росіяни намагаються через соцмережі спровокувати міжетнічні конфлікти в Україні

У межах кримінального провадження, розпочатого за ст. 260 (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) та ч. 1 ст. 161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками) Кримінального кодексу України правоохоронці затримали полтавчанина у його помешканні.

Играть в транзит России придется по правилам Украины

Как известно, российская делегация в ходе переговоров в Брюсселе отказалась идти на уступки, отвергнув предложение украинской стороны, а именно: 10-летний контракт на 90 млрд кубометров газа ежегодно с 60 млрд фиксированного объема и 30 млрд кубометрами "изменяемыми". Кроме того, российская сторона настаивает на мировом соглашении по судебному спору "Газпрома" и "Нафтогаза", вылившегося россиянам в $2,56 млрд.

Западному миру еще не пришел конец – мнение

Либеральные демократии, впрочем, действительно переживают глубокий кризис. Но списывать их со счетов, отвергнув тем самым идеи эпохи Просвещения, было бы гигантской ошибкой. Ведь мы знаем, что популисты могут жаловаться, но не могут править. Этнический национализм – как показал 20-й век – это болезнь, а не целебный напиток. Дональд Трамп, возможно, проиграет выборы, его политика потерпит крах, самое позднее, при столкновении с реальностью, а политика его европейских адептов – намного раньше, чем ожидалось. И еще далеко не факт, что западным государствам придется существовать под игом ревизионистских держав: в годы холодной войны они отлично научились жить в условиях конкуренции систем.

Эйдман: Диссидент Буковский пытался дать России шанс стать демократической страной

Говоря о новой российской правящей бюрократии, состоящей почти поголовно из бывших членов коммунистической партии, Буковский вспоминал старый советский анекдот про то, что из трех качеств: умный, честный и партийный – человек может обладать только двумя. Если он умный и партийный, то он – подлец. Если честный и партийный, то – дурак. Если же умный и честный, то членом КПСС он быть не может.

Переконливий старт: ця виставка може стати початком музею українського кіно

Виставка займає частину першого та п’ятий поверхи Центру. Починається з інсталяції "Прибуття трактора". Організатори знайшли й виставили справжній редактор 1920-х "Фордзон", а на стінах-екранах пустили відео, змонтоване з українських фільмів "Джальма" (1929) і "Земля" (1930) й із "Прибуття поїзда" братів Люм’єр. Ефектно й пізнавально.

Найдено лекарство, которое убивает рак без вреда для организма

Эксперты проанализировали порядка 200 комбинаций противоопухолевых препаратов в попытке уменьшить дозы. Они использовали новый метод для того, чтобы испытать все возможные комбинации лекарств на раковой клетке и здоровой клетке одновременно.

Осінній раціон – від яких продуктів відмовитися, а які додати в своє меню

Доданий цукор. Він сприяє розвитку серцево-судинних захворювань, послаблює імунітет (опірність організму після з'їдених солодощів знижується майже в 20 разів), погіршує стан шкіри і колір обличчя, прискорює появу зморшок (цукор погіршує якість колагену і збільшує кількість вільних радикалів), стає причиною остеопорозу і псування зубів (для засвоєння цукру потрібно багато кальцію, який вимивається з кісток), викликає ожиріння (при надмірному споживанні цукру, коли запаси глікогену в печінці стають "зайвими", жири відкладаються не лише у підшкірно-жировому шарі, але і на внутрішніх органах).

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини