MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 30 жовтня 2019

600 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 30 жовтня

Снєгирьов: Візит Зеленського в Золоте був інформаційно-психологічною операцією

На  мою думку, візит президента Зеленського в Золоте й емоційне спілкування є гарно спланованою "театральною постановкою" влади, про що свідчить низка факторів. По-перше, зверніть увагу на той факт, що главу держави супроводжував заступник глави Нацполіції  Вадим Троян, а присутні на відео добровольці є його ветеранами-побратимами з полку "Азов".

Голосував і замовляв повію: "слуга" Яременко провів "успішну спецоперацію". ФОТО

Голосуючи, Яременко читав анкету 32-річної жінки на ім'я Аліна, яка вказала такі переваги: секс, зустріч, побачення. Також наголосила, що її не цікавлять стосунки.

Штовханина в Раді: нардепи з’ясовували стосунки через створення ТСК щодо подій в Одесі

Згодом там зібралося близько 20 депутатів. При цьому деякі з них були дуже емоційними. 

Почалась штовханина, в якій були помічені, зокрема народний депутат від "Слуги народу" Віталій Безгін, заступник голови цієї фракції Микола Тищенко, а також народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Микола Скорик, якого проектом постанови передбачалося обрати головою ТСК.

На фронті російсько-української війни ввели новий режим – "Жовтий"

Військовослужбовці, працівники правоохоронних органів мають на час дії режиму "Жовтий" спеціальні повноваження:

– застосовувати в разі крайньої необхідності зброю та спеціальні засоби до осіб, які вчинили або вчиняють правопорушення чи інші дії, що перешкоджають виконанню законних вимог осіб, залучених до проведення операції Об’єднаних сил;

Криптовалютный рынок Украины: состояние и прогнозы

Стоит заметить, что Национальный банк Украины отказался признавать криптовалюту платежным средством и официально ни одно юрлицо не декларирует ведение торгов на криптовалютном рынке в нашей стране. 

Кому на самом деле Россия передала оружие в Таджикистане

В марте 2018 года о нарастающей поддержки "Талибана" Москвой рассказывал глава сил США в Афганистане генерал Джон Николсон в ходе своего эксклюзивного интервью BBC. Причем, по словам генерала, поддержка эта осуществляется через Таджикистан и представляет собой следующую схему.

Россия проводит с армией Таджикистана в приграничных районах с Афганистаном учения, а после их завершения оставляет там оружие, боеприпасы и материально-технические средства. Талибы попросту и совершенно беспрепятственно вывозят эту "забытую" технику и оружие.

Дания одобрила строительство "Северного потока – 2"

Северный поток-2 практически достроен, однако Дания была последней страной, которая до сих пор не выдала разрешение на его строительство.

Ранее сообщалось, что согласно законодательству Дании Северному потоку-2 придется подождать еще месяц, прежде чем разрешение можно будет применять. За это время стороны имеют право подать жалобу после принятия решения.

На бульварі Шевченка встановили нову скульптуру, вона присвячена Революції гідності

"Скульптура "Протистояння" – це спроба оформити у візуальний образ відчуття внутрішньої напруги, конфлікту, нестримної сили, що не піддається контролю розуму. Головним важелем у житті завжди залишається щось, що є вищим навіть за пам’ять. Таким важелем, що утримує на поверхні, є усвідомлення себе вільним", – коментує директорка департаменту культури КМДА Діана Попова.

Легалізація медичного канабісу: сірий ринок – чорні перспективи

Перший компонент є легальним у США, другий підпадає під закон "Про контрольовані речовини" як наркотичний засіб першої категорії на рівні із героїном та кокаїном.

Канабідіол застосовують для лікування психозів, ПТСР, депресій, судом, блювоти, а також використовують для полегшення симптомів артриту, раку, цукрового діабету та інших захворювань.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини