MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 14 листопада 2019

403 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 14 листопада

The New York Times: Зеленский стремится встретиться с Путиным "тет-а-тет"

"Его усилия оказались сплетены с просьбой о политической услуге в обмен на встречу в Белом доме — просьбе, которая сейчас играет центральную роль в процедуре импичмента в Палате представителей Конгресса", — пишет автор статьи Эндрю Креймер.

Ми ледве уникли поразки у великій газовій грі, яка тільки починається

Український інтерес полягає в тому, щоб "Північний потік-2" не був заповнений російським газом повністю, щоб зберігався не вибір, а необхідність транзиту українською ГТС. Російський інтерес – аби такої можливості не було. Німецьке рішення не виключає можливості стовідсоткової заповненості "Північного потоку-2" російським газом у разі, якщо таким буде рішення уряду ФРН і згода Єврокомісії.

Залиште суперечки про ринок землі експертам – процесом рухає зовсім інша логіка

Те, що відбувалось вчора у Раді та під нею, було передбачуваним. Земля – одна з найбільш містифікованих субстанцій з усього, що продається та купується. Більший рівень містифікації мають хіба що кров і душа. Тому політики старались на повну. І більшості з них було відверто наплювати і на фермерів, і на селян, і на саму землю – в них перед очима була цифра в 73% опонентів відкриття ринку землі, яку показували свіжі соцопитування. Саме за їхні голоси вони сьогодні і змагалися. Тому не дивно, що по один бік барикад опинились "ЄС", "Голос", "Батьківщина", "ОПЖЗ" і навіть "За майбутнє". Надто ласий шматок електорального пирога замайорів перед ними...

Бабченко: Дорогой ПриватБанк, как вы умудрились про**ать свои же деньги с моей дебетовой карты, на которой их не было?

Уважаемый ПриватБанк. Нижайше прошу объяснить, каким, собственно, образом с дебетовой карточки, на счету которой есть 1 (прописью большими буквами – один) доллар, и установлен лимит оплаты в два доллара – списано 158 долларов? Вот как это могло произойти в принципе?

Справа MH17: JIT опублікувала записи прослуховування, в яких фігурують Шойгу і Сурков

У четвер, 14 листопада, об'єднана слідча група (JIT) опублікувала нові телефонні перехоплення, з яких випливає, що Росія повністю контролювала процес вторгнення на територію України.

"Мінера" станції метро "Гідропарк" засудили до 6 років в'язниці

Вироком Дніпровського районного суду міста Києва з урахуванням позиції прокурора зловмисника визнано винним у завідомо неправдивому повідомленні про підготовку вибуху, вчиненому повторно, та призначено остаточне покарання у вигляді шести років позбавлення волі.

Nihon Keizai: Беларусь дружит с Китаем в качестве альтернативы России

«Мы не рассматриваем в качестве источника финансирования кредит правительства Российской Федерации и, собственно, не ведем переговоров по поводу этого кредита, – сказал он. – Запросов мы российской стороне не предоставляли. На получение российского кредита мы не рассчитываем».

Протесты в Гонконге: общественный транспорт парализован, университеты приостановили обучение

На этой неделе гонконгские университеты превратились в новую горячую точку в конфликте, продолжающемся уже более пяти месяцев. Из-за массовых ожесточенных беспорядков на территории кампуса Китайский университет Гонконга прекратил работу до конца года. 14 ноября студенты вновь забаррикадировались на территории университетского городка, готовясь к новым столкновениям с полицией. Другие вузы также приостановили обучение.В городе в интересах безопасности в четверг закрыты также все школы.

В ближайшее время по нефти может быть нанесен существенный удар

К примеру, в сентябре король Саудовской Аравии Салман Аль-Сауд отправил в отставку министра энергетики Халеда аль-Фалиха, который был главным идеологом сокращения добычи нефти в рамках картеля ОПЕК и причастных к оному. Избрав, как в 80-х годах прошлого века, вместо борьбы за рынок путь сокращения добычи, саудиты стали проигрывать рынок американскому сланцу.

Джамала записала саундтрек до історичного трилера про Голодомор в Україні

Автором однойменного саундтреку, що прозвучить у фінальних титрах фільму "Ціна правди" стала співачка, що голосно на увесь світ розповіла про геноцид власного народу у пісні "1944", з якою перемогла в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення 2016. Так само голосно вона розповість світу про геноцид українського народу в 1932–1933 роках у фільмі про Голодомор.

Астроном показав, як виглядали б планети Сонячної системи на місці супутнику Землі

Ви можете помітити, що на відео відсутнє одна планета: Меркурій. Це тому, що він трохи більша за земний Місяць з радіусом 2439 км. З іншого боку, Юпітер – найбільша планета в Сонячній системі, її ширина становить 69 911 км. Сатурн виглядає ще більше через його кільця, які додають до радіуса понад 400 000 км.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини