MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 20 листопада 2019

1533 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 20 листопада

Кочетков: На становление президентом обычно уходит около полугода, но у Зеленского этот период явно затягивается

Например, переход Юлии Тимошенко в оппозицию предопределен вовсе не хамским постом Владимира Зеленского, а логикой его действий, когда он не хочет считаться ни с кем и попадает в положение "один против всех". А я уже писал, что единственный способ выиграть одному против всех – это когда у тебя четкая публичная позиция, сплоченная профессиональная команда и тебя поддерживает активная патриотическая часть общества. Сами решите, есть ли это сейчас у ВАЗа.

"Самый лучший в мире зять": чому Стефанчук має піти у відставку

Кожен депутат, який не має житла у Києві, може претендувати на компенсацію від держави. Це нормальна практика дляз ахідних країн. Але в нас вона застосовується дещо з національними особливостями.

Особливість у тому, як визначається сума компенсації, на яку може претендувати нардеп.

Страшний вирок: що засвідчила реакція Зеленського й Ко на загибель Коростельова

А для тих людей, які небайдужі до України, цей вирок – виклик. Тому що врятувати країну можуть тільки вони. І врятувати своїх байдужих співвітчизників, які ніяк не перетворяться на громадян, теж можуть тільки вони. Зрозуміло, що це нелегко, а нерідко навіть й огидно – знову та знову рятувати тих, кому начхати на цю країну і хто після її порятунку знову прийде на виборчу дільницю, аби своїм голосуванням перекреслити кров, піт і сльози тих, хто рятував.

Міст у Станиці Луганський обіцяють відкрити за два дні

Сьогодні, 20 листопада, під час робочої поїздки до Луганської області президент Володимир Зеленський разом із командувачем Об’єднаних сил генерал-лейтенантом Володимиром Кравченком відвідали контрольний пункт в’їзду/виїзду "Станиця Луганська".

Если до конца года МВФ не даст Украине зеленый сигнал, будет больно – эксперт

У Писарука хорошая репутация, но оценим ситуацию комплексно. Международные доноры и МВФ инвестировали безумное количество ресурсов и сил для создания НАБУ, которое считается независимым. Также много они вложили в создание Антикоррупционного суда. И теперь уважаемого человека арестовывают институты, к которым не было никаких вопросов – ситуация некрасивая с любой стороны.

До Дня Гідності у Києві відкриють виставковий проєкт "100 років боротьби"

На Майдані Незалежності (зі сторони Головпоштамту) відкриється фотовиставка "Два століття – одна війна", на Алеї Героїв Небесної Сотні та в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбудуться заходи, присвячені Дню Гідності.

Эксперт: Беларусь потеряла еще один шанс стать похожей на страны Европы

Вряд ли в Брюсселе так специально подгадали, сознательно устроили такую демонстрацию того, что результаты выборов в Беларуси не слишком влияют на отношения с ЕС.

Джулиани говорил об Украине по незащищенной мобильной связи, разговоры могли слушать россияне – New York Times

Как заявил в Палате представителей Конгресса подавший в отставку директор департамента по Европе и России Совета национальной безопасности США Тим Моррисон, "большую часть дискуссий Руди вел по незасекреченному мобильному телефону или, что, возможно, так же плохо, в сообщениях в WhatsApp, и поэтому можно только гадать, кто еще знал о них".

Несправедливо забутий: історія українського генія, який створив 100 портретів борців за Незалежність України. ФОТО

Ми, українці, часто забуваємо своїх талановитих героїв, і згадуємо та визнаємо їх талант, коли людини вже немає. Так сталося і з видатним та талановитим художником-монументалістом Борисом Плаксієм. Його життєвий шлях був тернистим, сповненим боротьби, втрат та розчарувань, але художник не здавався та подарував людству мистецтво, яке і до тепер можна побачити на різних світових виставках.

Скандальний артист балету Сергій Полунін сподівається, що Зеленський допоможе йому "повернутися в Україну"

Раніше батько Полуніна Володимир розповів, що влітку його син приїхав до Криму з Росії, після чого потрапив в базу сайту Миротворець як "порушник державного кордону" і "антиукраїнський пропагандист". Володимир Полунін висловив впевненість, що у сина є заборона на в'їзд в Україну.

Не хотите прививаться? Штраф и сидите дома – Комаровский

Недавно (наконец-то) наше правительство решило, что детей нельзя перевозить в автомобиле без специального кресла. Совершенно непонятно (сарказм), где массовые выступления "антикресельной мафии"? Почему так мало статей о том, как на нас зарабатывают производители кресел?

Андрій Пятов став найкращим голкіпером кваліфікації Євро-2020

На другому місці – страж воріт збірної Німеччини Мануель Ноєр. У німця стільки ж балів, але він провів на одну гру менше і пропустив на один гол більше, ніж українець. До трійки також увійшов англієць Джордан Пікфорд (301).

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини