MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 25 листопада 2019

974 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 25 листопада

"Записи Трубы": главу ГБР "спишут", но напоследок постараются "попользовать"

Для общества – никаких последствий. Потому что все эти утечки, записи разговоров и сообщений – они только подтверждают то, что общество уже знает и так: наши силовики служат не закону, а власти. Меняются президенты, но не меняется система и обслуживающая роль высокопоставленных правоохранителей, на которых наивными гражданами возлагались изрядные надежды.

Не можна скасовувати призов під час війни – Гай

Китай і РФ – як приклад призову в авторитарних режимах.

Приклади призову в Європі – Швейцарія, Норвегія, Греція, Естонія, Фінляндія, Австрія.

Щвеція та Литва повернули призов!

У Швейцарії та Австрії призов зберегли самі громадяни, проголосувавши за це на референдумі.

Польська соломинка для Зеленського, що тоне в болоті зовнішньополітичних провалів

Щоб дати шанс такій історії успіху, потрібно для початку виокремити польський напрям у принаймні топ-3 пріоритети зовнішньої політики. Так, на перший погляд Польща може мати трохи менш амбітний вигляд (чи, як люблять казати у владних кабінетах, – "дрібний") на тлі таких масштабних напрямів як урегулювання конфлікту на Донбасі чи менеджмент відносин із США в умовах запущеного через Україну процесу імпічменту.

12 кроків до миру: як вирішити проблему Донбасу?

Після переходного періоду (не менше ніж три роки!), коли владу буде здійснювати тимчасова, призначенна центральним урядом адміністрація – проведення виборів в ці органи відповідно до законодавства України з суворою люстрацією сепаратистських політичних діячів.

У Києві подорожчає вода: вже відомі нові тарифи

Згідно з рішенням, тариф на централізоване водопостачання для споживачів становитиме 9,86 грн за 1 куб. м, що на 9,43% більше за чинний тариф. При цьому тариф на водовідведення становитиме 7,49 грн за 1 куб. м, що на 6% нижче за чинний тариф.

Можете віддати три мільярди газом – "Нафтогаз" відповів "Газпромові"

"Нафтогаз" висловив упевненість, що оскільки завдяки ефективній спільній роботі парламенту й уряду України, регулятора, "Нафтогазу" й оператора газотранспортної системи України впровадження європейських правил в Україні йде за узгодженим графіком, "Газпром" наразі має всі можливості для того, щоб укласти новий довгостроковий контракт на транзит газу через Україну за цими правилами.

Относительно инфляции гривне еще есть куда расти

Ведь еще совсем недавно, полгода назад и год назад, многие даже и подумать не могли о том, что гривня может укрепиться так сильно. Курс 24 казался чем-то заоблачным и недостижимым, а потому сейчас многие думают, что курс 24 неадекватен. Но смею им возразить, ведь все в мире относительно.

Из-за оправданного "морского котика" ушел в отставку глава ВМС США

Эспер заявил, что "глубоко обеспокоен" действиями Спенсера и "потерял доверие" к нему. Сам Спенсер в кратком письме подтвердил, что покидает этот пост и заметил, что "более не разделяет с главнокомандующим (Дональдом Трампом. - Ред.) понимание в отношении ключевых принципов порядка и дисциплины" в армии.

Выход России из Женевской конвенции: Путин пытается спасти "зеленых человечков" и "ихтаментов"

Россия нарушила эту норму во время оккупации Крыма и при агрессии на Донбассе. Российские военные и члены частных военных компаний не использовали никаких знаков различия. Отсюда и пошли термины "зеленые человечки" и "ихтамнеты".

ПЦУ може перейти на святкування Різдва 25 грудня. ВІДЕО

Водночас предстоятель Православної церкви України Епіфаній зауважив, що такі зміни можливі лише за підтримки суспільства. Стосовно ж того, скільки часу може знадобитися парафіянам, аби перейти на новий спосіб літочислення, предстоятель ПЦУ не взявся прогнозувати.

Автор неповторних перлин словесності. Сьогодні – 181 рік від дня народження Івана Нечуя-Левицького

“Микола Джеря”, “Кайдашева сім’я”, “Бурлачка”, “Причепа”, “Хмари”, “Над Чорним морем”, “Князь Єремія Вишневецький”, “Гетьман Іван Виговський” – це тільки невеличка частина спадщини, що лишив по собі літератор. Та на цьому здобутки письменника не закінчилися, Нечуй-Левицький – один із перекладачів Біблії українською мовою (спільно з Кулішем і Пулюєм).

Осознанное вождение – как бороться со стрессом в пробке

Исследования показывают, что слишком долгая дорога на работу и пробки являются серьезными угрозами для здоровья. Чем дольше вы едете, тем выше риск ожирения и метаболических нарушений (глюкоза, липидный профиль и т. п.). Горожане, которые ходят на работу пешком и живут возле работы, имеют более здоровую массу тела.

Циганков не виправдовує очікування, його важко назвати лідером "Динамо" – футбольний тренер

У Циганкова був дуже якісний стрибок після того, як пішов Андрій Ярмоленко. Йому вдалося нівелювати вакуум втрати лідера в "Динамо". В той час були певні побоювання, але Віктору вдалося показати хороший рівень гри. Згодом був період травм, який припинив його розвиток і зумовив втрату впевненості у своїх силах. Останні півтора року Циганков не виправдовує очікування. Важко його назвати лідером "Динамо", чи ключовим гравцем для збірної України. Просто хороший футболіст – не більше.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини