MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 10 грудня 2019

143 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 10 грудня

Павлушко: Україні потрібен контроль над президентом

У мене до Зеленського скепсис. Будемо відверті, після його жартів про України та довгої кар'єри на корпоративах у олігархів, у мене нема передумов, щоб закидати йому патріотизм. Це скоріш за все випадкова людина на посаді, а тому я буду скептично ставитись до будь-якого її кроку. Так само, як я ставився до Порошенка.

Гетьманчук: Не вірю, що Путін дасть Зеленському змогу вийти із цієї історії переможцем

Ну що ж, бойове хрещення Путіним відбулось. Відбулося досить-таки непогано. Капітуляції не сталося, зради помітної – теж. Потрібно мати мужність визнати, що Зеленський вів себе впевнено й гідно. Його заява на пресконференції з озвученими у присутності Путіна та європейських партнерів чітко окресленими "червоними лініями" була майже бездоганною. Мені особисто в ній забракло пункту про недопустимість прямого діалогу президента України з ватажками загарбників ОРДЛО – від початку війни головного "пунктику" в позиції РФ. Щоправда, в Зеленського потім була змога компенсувати це під час відповіді на питання російської журналістки.

З "формулою Штайнмаєра" – розберемось. Протестний рух не дозволить владі піти на цей антидержавний крок – громадський активіст

Путін наполягає на особливому статусі – Зеленський каже про непорушність Конституції. По питанню кордону не зійшлись – не дивно. Таки було винесено питання по газу, хоча я, у своєму коментарі для ЗМІ, перебуваючи на Банковій, казав, що не треба в "Нормандію" вмішувати економічні питання.

"Миротворцеві" наполегливо рекомендували узгоджувати діяльність із однією політичною силою – Тука

Проблеми в роботі ресурсу пов‘язані із проблемами у фінансуванні. Всі ці роки діяльність ресурсу фінансували винятково благодійники, а не держава, приватні підприємці, а не урядовці. Це дозволяло вести незалежну роботу, спрямовану на підвищення рівня безпеки нашої Батьківщини, а не на підтримку тієї чи іншої політичної сили.

Архієпископ Кримської єпархії ПЦУ Климент оголосив голодування

"Бо доки це майно є лише орендованим – його значно важче захищати юридично, в першу чергу на міжнародному рівні. І окупанти цим користуються, "видавлюючи" громаду і єпархію з приміщення. Роками проекти рішень та його обґрунтування гуляють з кабінету в кабінет. І десь тонуть в бюрократичному болоті. Сподіваюсь, що хоча б тепер справа, про яку владика і наша Церква просили роками, нарешті буде вирішена", – прокоментував рішення Архієпископа Климента Євстратій Зоря.

Гончарук заявив, що в Парижі досягли мети щодо газу, й попередив про можливу газову війну

"Вивели питання транзиту газу за межі обговорення ситуації на Донбасі, – спробував пояснити свою позицію прем'єр-міністр. – Не домовилися про контракт, але цього й не мало відбутися в Парижі".

Умерла вокалистка группы Roxette Мари Фредрикссон

Шведская певица, солистка группы Roxette Мари Фредрикссон скончалась на 62-м году жизни. По словам представителей певицы, Фредрикссон скончалась утром 9 декабря в своей квартире после болезни.

Конгресс США намерен одобрить санкции, призванные остановить сооружение газопровода "Северный поток-2"

Санкции коснутся компаний, участвующих в сооружении газопровода, а также топ-менеджеров этих компаний, которые могут лишиться возможности получить американскую визу и столкнуться с блокировкой транзакций, связанных с их недвижимостью или активами в США.

Новости Крымнаша. Россия и беззаконие – слова синонимы

 В городе Саки состоялась запись видеообращения ватников к путину — по поводу жутких разрушений, устроенных родной гаванью в городе: “Уважаемый владимир владимирович, обращаемся к вам от лиц Сакского района, проживающих на данной земле, и всего Западного Крыма. Мы обеспокоены варварским уничтожение пляжей Крыма. Крым — это жемчужина новой россии, вернувшаяся домой.

"Неприятный инцидет": нам стоит вспомнить историю одного перемирия

Этой политике не помешало даже советское вторжение в Чехословакию в 1968 году. Президент США Джонсон уже в сентябре того года говорил о том, что "мы надеемся, что это неудача не будет иметь длительных последствий". А премьер-министр Франции Мишель Дебре и вовсе называл подавление Пражской весны "неприятным инцидентом".

Бенксі представив новий мурал у Бірмінгемі, він присвячений безхатченкам

Під відео Бенксі написав: "Боже, благослови Бірмінгем! За ті 20 хвилин, протягом яких ми знімали Райана, перехожі пригостили його гарячим напоєм, принесли дві плитки шоколаду і подарували прикурювач. Зауважте, він нічого у них не просив!"

Через глобальне потепління в океанах зменшується кількість кисню – дослідження

Близько 700 ділянок океану зараз страждають від низького вмісту кисню, тоді як у 1960-х роках їх було лише 45, стверджують результати нового дослідження  Міжнародного союзу охорони природи.

Всесвітній день футболу – п'ять українських матчів року, які варто подивитися. ВІДЕО

14 жовтня НСК "Олімпійський" вибухнув від гучних криків, бурхливих овацій та просто шаленої підтримки українських уболівальників, адже саме цього дня "синьо-жовтні" під керівництвом Андрія Шевченка виграли у чинного чемпіона Європи – збірної Португалії. Матч завершився з рахунком 2:1 на користь української збірної. Два голи забили Роман Яремчук та Андрій Ярмоленко, один – Кріштіану Роналду. За результатами зустрічі українці оформили історичний вихід до європершості напряму.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTub

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини