MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 16 грудня 2019

286 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 16 грудня

Пионтковский: Украина вернет себе и Крым и Донбасс после исторически неизбежного "Чейн — Стокса" путинской недоимперии

На прямой линии с соплеменниками 17 апреля 2014 года Владимир Таврический воодушевил наше спустившееся с Карпатских гор арийское племя, сообщив, что все мы являемся носителями дополнительной хромосомы духовности, возвышающей нас над иными народами и государствами.

Два ключових негатива у законопроекті Зеленського щодо децентралізації влади

Себто, в разі ухвалення цих змін до Конституції звичайною більшістю в 226 голосів, звичайним Законом Парламент зможе ухвалити не тільки "особливий статус" Донбасу, а й федералізацію всієї країни провести без жодних змін до Конституції!

Пристайко спрогнозував, коли почнеться перемир'я на Донбасі

"Зараз ми домовились, що до кінця року відбудуться три важливі події, які дозволять нам з вами побачити, чи дійсно можна розраховувати на прогрес… Оголошення (про припинення вогню — ред.) буде 20 чи 21 грудня. І ми побачимо, чи можливий подальший прогрес", – розповів очільник відомства.

Журналісти продемонстрували слабкість доказів, якими керувалося слідство, оголошуючи підозри у справі Шеремета

Журналісти отримали документ експертизи, яку Аваков назвав "вирішальною" для арешту підозрюваних у вбивстві. Експертиза не містить однозначних висновків, що люди на відео та підозрювані – ті ж самі особи.

Рік після Об'єднавчого собору: які виклики на нас іще чекають

Минув перший рік від об’єднавчого собору, на якому була створена Православна Церква України. За три тижні після нього вона отримала Томос від патріарха Варфоломія і зайняла 15-те місце в диптиху помісних Православних Церков. Вперше українська церква опинилася в цьому списку, бо та, що офіційно називається УПЦ, є лише інтегрованою частиною Російської ПЦ, а тому не визнається світовим православ’ям повноцінною помісною церквою.

В Україні відмінили субсидування втрат в електромережах

Відповідну постанову про внесення змін до Положення про покладання спеціальних обов’язків на учасників ринку електричної енергії для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії було прийнято 9 грудня на засіданні Кабміну.

Трамп залякує свідків, а Джуліані з усіма на зв‘язку: що нового у звіті щодо імпічменту президента США?

3 грудня він оприлюднив 300-сторінковий звіт, що містить підсумки кількамісячної роботи конгресменів. Члени Комітету з питань розвідки більшістю голосів його затвердили й віддали на розгляд Комітету з питань судочинства, до якого тепер переходить естафетна паличка розслідування у справі імпічменту.

Трюдо вслед за Меркель приглашает в Канаду квалифицированных мигрантов, чтобы построить "сильную страну"

Премьер считает, что Канада должна пригласить высококвалифицированных специалистов, способных помочь построить более сильную Канаду" и позаботиться о предоставлении убежища правозащитникам, которым на родине угрожает опасность.

Соня Делоне: мисткиня українського походження, чиї роботи прикрашали обкладинки "Vogue"

Соня Делоне народилася в 1885 році в Україні та при народженні отримала ім'я Сара Штерн. Батьки дівчинки померли, коли тій було п’ять років, тому на виховання Сару забрав рідний дядько Генріх Терка, він був відомий петербурзьким адвокатом. Соня змалечку любила малювати. Класичну художню освіту вона здобула в приватній школі в Німеччині, а під час канікул багато подорожувала по Європі, та відвідувала художні музеї.

"Балаган лімітед і недогризені слівки" – блогерка про ювілей "юного орла" Поплавського

З яких стразів Осадча вирішила, що 7-й десяток Поплавка це і є світське життя невідомо, але проймемося співчуттям, бо вибирати їй не приходиться – їстоньки треба всім, а рєптілоїди чи то мілкішають, чи то стали обережніші й ховаються, або просто бояться, щоб Катька їх не розколупала смаженим цвяхом.

Стали відомі результати жеребкування 1/8 Ліги чемпіонів

За підсумками жеребкування у швейцарському Ньоні стали відомі суперники по 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTub

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини