MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 10 січня 2020

239 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 10 січня

Зеленський: Версія про влучання ракети в літак МАУ не виключається, але станом на сьогодні не є підтвердженою

Українські фахівці залучені до цього процесу. Ми очікуємо, що їм буде надана вся інформація і всі доступи, які є необхідними для проведення об'єктивного розслідування. Ми тримаємо постійний зв'язок із нашими представниками. Версія про влучання ракети в літак не виключається, але станом на сьогодні не є підтвердженою. 

160 українців дві доби не можуть вилетіти з Італії до Києва

 

"Рейс повинен був полетіти вчора, 9 січня, о 15:00, потім о 17:00, відтак – о 21:00. У результаті людей розгорнули від виходу на посадку, сказали збирати валізи, рейс скасовано. Довго вирішували з розселенням і хто за це платитиме", – зазначив Біленький.

Перевага, недолік і головний виклик, що постає перед українським мисленням

У французів, наприклад, вічне протистояння центру та меж. Є ті, хто починає із центру (Декарт чи Руссо, наприклад), і все виводять із одного джерела. Є ті, хто починає із меж (Монтень, Камю, Дерріда), намагаючись кинути виклик центрові. Це мислення – дзеркало політичної традиції, де є Париж, а є околиці: передмістя, Бретань, Алжир, Індокитай тощо. Є монарх, а є кола навколо нього.

"Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці"? Ні, вони продовжуватимуть війну проти нас

Якщо всі будуть добренькими, то ці зрадники після "урегулювання кризи" стануть голосувати за медведчуків, захарченків і "моторол", отримуватимуть пенсії за інвалідністю, бо ж "воевал, имею право" і так далі. Скажіть, що так не буде і я помиляюсь?

Телетайп: трагедия рейса PS 752 обнажает неготовность к современным вызовам

По ряду признаков, в частности, вспышка в небе, зафиксированная видеокамерой слежения и отсутствие сигнала SOS, крушение нашего пассажирского самолета имело, скажем так, внезапную техногенную причину. И это связано с эскалацией на Ближнем Востоке.

Іран звинуватив США у брехні про причини катастрофи літака МАУ поблизу Тегерана

"Шкода, але психологічна маніпуляція уряду США і тих, хто свідомо чи несвідомо її підтримує, тільки додає горя тим, хто втратив рідних", – цитує Рабії Інформаційне агентство Ісламської Республіки.

Есть доказательства, что самолет МАУ сбили ракетой земля-воздух – премьер-министр Канады

"У нас есть разведданные из многих источников, включая наших союзников и наши собственные. Эти данные свидетельствуют, что самолет был сбит иранской ракетой земля-воздух", – подчеркнул он.

Філарет відкликав підпис під рішенням Об'єднавчого собору 2018. ДОКУМЕНТ

Повідомляється, що він відкликав свій підпис під постановою Помісного собору від 15 грудня 2018 року. Також він направив лист міністру культури України Володимиру Бородянському, в якому пояснює відкликання підпису відмовою чиновників зареєструвати постанову УПЦ Київського патріархату, яким "скасували" рішення Об'єднавчого собору.

Чому курс долара падає, а ціни ні?

По-перше, вплив курсу відтермінований по часу. По-друге, на певні товари ціни вже падають. По-третє, уповільнюється інфляція – тобто швидкість зростання цін. І нарешті, не всі ринки конкурентні. А на монопольних ринках, поведінка монополістів може бути така, що зміни курсу відображаються в більших прибутках, а не менших цінах. (І, так, ми розслідуємо такі ринки і боремось з монополістами. Але це потребує дуже великого часу).

Нова загроза. У Китаї зафіксували спалах загадкової хвороби

За спалах відповідає новий тип коронавирусу, вперше підтверджений 31 грудня в Ухані, китайському місті з населенням більше 11 мільйонів чоловік.

Український фільм "Сторонній" отримав нагороду за кращий сценарій на Hollywood Blood Horror Festival

За сюжетом, команда синхронного плавання зникає під водою у басейні під час виступу, а пацієнтка водолікарні – під час прийому хвойно-перлинної ванни. Яким чином ці справи пов'язані і який стосунок до них має лялька з живим волоссям? Це доведеться розслідувати інспектору Глуховській, у кар'єрі якої немає жодної нерозкритої справи. А ще їй доведеться з'ясувати, хто вона насправді.

Синдром Нового року, або Як повернутися до нормального життя після свят

Аби дні повернення до робочого ритму не здавалися пеклом, заведіть собі ритуали підтримки. Віднайдіть щось своє, що буде вас тонізувати та допоможе розмежувати свята і роботу та окреслити, що почався новий період.

Комусь підходить просто зібрати звечора весь одяг на роботу/навчання, прибрати житло, щоби "прогнати" святковий дух, а хтось, навпаки, може і справді символічно попрощатися зі святами – прибрати з холодильника усі залишки їжі, які залишилися ще зі столів.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини