MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 15 січня 2020

441 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 15 січня

Параліч влади: Зеленський і його команда безнадійно провалили кризовий іспит

Тут буде про комунікацію влади як інструмент управління під час кризової ситуації. Будуть питання, на які президент Зеленський і його підлеглі не дають відповідей. Запитання ці виникли внаслідок суперечностей, породжених саме комунікаційними зусиллями влади. Я не беру на себе роль експерта. Просто вказую на суперечності заяв і дій.

Снєгирьов: Іранці збили літак "МАУ" умисно, а версія про людський фактор – прикриття

Це залишає офіційному Ірану поле для дипломатичного маневру, переклавши відповідальність на КВІР, одночасно просуваючи версію про наявність внутрішніх суперечок між світською й теократичною (духовною) владою країни. Фактично, сам факт збиття українського літака буде використано світською владою для послаблення впливу КВІР всередині країни, зокрема на фінансово-економічний сектор.

Гончарук: Припинивши "схематоз" та зробивши міністрам білі високі зарплати, ми долаємо корупційну практику у владі

"Багато років в Україні чиновники офіційно отримували по декілька тисяч гривень, а за тіньовими схемами крали десятки та сотні мільйонів доларів або отримували зарплати в конвертах. Їм не потрібна була офіційна висока зарплатня, бо вони, офіційно прибідняючись, за кулісами грабували країну і людей. Українців просто обдурювали", – написав він.

Ремонт доріг державного значення: у Кабміні визначилися з обсягом робіт на 2020 рік

"У 2020 році з Дорожнього фонду буде спрямовано 31 млрд 528 млн 105 тис. грн на фінансування робіт з будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення. Урядом вже затверджено перелік таких об’єктів", – повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Пенсионная катастрофа: половина украинцев останется без пенсий, а работающие потеряют право на пособие

Через восемь лет в Украине только половина 60-летних сможет выйти на пенсию. Остальным, подсчитали в Минсоце, придется работать до 63 и 65 лет. Такие прогнозы в первую очередь касаются тех, кому сейчас около 30-40 лет и кто все еще не спешит зарабатывать стаж. Если после 50 исправить ситуацию уже не получится, то в 30 еще есть шансы позаботиться о будущем.

Уряд Росії раптово подав у відставку, а Путін хоче міняти Конституцію РФ – що відбувається

За президентом має залишитися право усувати прем'єр-міністра, його заступників та інших міністрів і право керівництва збройними силами і силовими відомствами.

Вибух на нафтохімічному заводі в Іспанії: один загиблий і 8 постраждалих. ФОТО

Тіло жертви вибуху знайшли в будинку за два кілометри від епіцентру подій. Повідомляється, що ударна хвиля призвела до обвалу будинку, який поховав під собою свого жителя.

У Палаті представників США сьогодні голосуватимуть за передачу обвинувачень проти Трампа до Сенату

"Американський народ заслуговує на правду і конституція вимагає суду... Палата представників голосуватиме щодо передачі статей про імпічмент та за прізвища менеджерів імпічменту в середу, 15 січня. Президент та сенатори понесуть відповідальність", – зазначила вона.

У соборі Відня під шаром бруду знайшли роботи художника німецького Ренесансу Дюрера

Під час нещодавніх реставраційних робіт у соборі Святого Стефана, історичної віденської пам’ятки, коріння якої сягає в XII століття, експерти зробили чудове відкриття в тій частині церкви, яка тепер функціонує як сувенірний магазин. Згідно із заявою Федерального бюро пам’ятників Австрії, раніше невідомий твір мистецтва, що, на думку вчених, було виконано в майстерні німецького майстра епохи Відродження Альбрехта Дюрера і, можливо, навіть самим художником, з’явився з-під шарів бруду.

В Україні стартувала сертифікація вчителів початкових класів за новим порядком

Одним із важливих цьогорічних відмінностей у порівнянні з пілотною сертифікацією 2019 року стане відсіювання учасників після кожного з етапів: до кожного наступного переходитимуть ті учасники, які вдало пройшли попередній.

Почему занятия спортом не помогают сбросить вес?

Спорт — это жизнь. Физическая активность необходима не только для здоровья тела, но и здоровья мозга. Но помогают ли регулярные занятия спортом сбросить вес? Если потеря веса, на самом базовом уровне, зависит от количества потребляемых калорий, разумно предположить, что сжигание калорий в тренажерном зале само по себе приведет к снижению веса. Но как в действительности обстоят дела? Исследователи полагают, что время, проведенное в спортзале, на самом деле не помогает вам похудеть.

Воротар збірної України перейшов до іспанського клубу "Ов'єдо"

Права на Луніна належать мадридському "Реалу", до якого українець перейшов у 2018 році. Головний тренер мадридців Зінедін Зідан неодноразово висловлював незадоволення тим, що Лунін не отримував необхідної ігрової практики в команді "Реал Вальядолід", до якої його віддавали в оренду.

Поразка Світоліної – не трагедія

Роджер Федерер не бере участь у турнірах вже декілька місяців. Для швейцарця зараз йде підготовка до відкритого чемпіонату Австралії. Він про це говорив відкрито, коли відмовлявся від участі в інших турнірах. Федереру вже 38 років. Це унікальний випадок: у такому віці знаходитися у топ-3 світового тенісу. Йому доводиться обирати: інколи, але яскраво, чи завжди, але посередньо. Швейцарець ставить на перший варіант.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини