MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 17 січня 2020

418 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 17 січня

Гончарук подав заяву про відставку

"Я прийшов на посаду виконувати програму президента. Він є для мене взірцем відвертості та порядності. Проте, щоб забрати будь-які сумніви нашої поваги та довіри до президента, я написав заяву про відставку та передав її президенту з правом внесення в парламент", – повідомив Гончарук у Фейсбук.

Хід Богданом: чому хлопчак на самокаті хоче поїхати у відставку

Проте "богданівське" крило ОФ з самого ранку у піднесеному настрої. Зважаючи на дружбу "богданівців" з Гончаруком, цілком логічно припустити, що повторюється історія із заявою про відставку від самого Андрія Богдана... яку так щедро розсилав свого часу Кирило Тимошенко.

У Міноборони пояснили указ про призов: хто отримає повістки та чи потраплять новобранці до зони проведення ООС

Загороднюк підкреслив, що під час призову у 2020 році повістки отримають, як і раніше, молоді люди від 20 років. А ті українці, кому виповнилося 18 та 19 років – за їхнім власним бажанням.

Чи можна змити гріхи купанням на Водохреща? Пояснює ПЦУ

У країнах грецької церковної традиції поширений звичай освячувати води через кидання в них дерев’яного хреста, який чоловіки виловлюють з водойми. Але цей звичай – це не купання чи занурення, та й кліматичні умови у південних країнах суттєво відрізняються від України.

"Росія захопила Україну, але …". Макрон розповів про причини, що спонукали його зблизитися з Путіним

На питання, як президент Франції збирається зближуватися з Росією, яка веде військові дії зі своїми сусідами, руйнуючи "архітектуру спільної європейської безпеки", Макрон відповів: "Росія захопила Україну, і ми вжили заходів. Ми на шляху вирішення заморожених конфліктів. Але якщо чекати рішення всіх заморожених конфліктів для того, щоб (почати) рухатися вперед, то можна чекати довго".

"Пародия, оскорбляющая члена ЕС": Польша раскритиковала мнение Венецианской комиссии

Закон, который ожидает принятия в Польше и дает политикам право увольнять или штрафовать судей, еще больше подорвет судебную независимость в стране и нарушит принципы Европейского Союза, заявили в четверг эксперты "Венецианки".

Політика РФ наступні 4-ри роки буде продиктована шляхом збереження фактичної влади Путіна – Маляр

Перед Путіним стоїть серйозне завдання – якимось чином утримати владу. В нього у 2024 році спливає другий поспіль термін президентства. Для вирішення цього питання потрібно змінити Конституцію. Інтрига у тому, що стане приводом для таких формальних змін?

Уйти, не уходя. В чем главная задача Путина?

У него большой опыт по этой части и сейчас он рассматривает два варианта. Первый – становится более властным премьером, проведя кого-то из достаточно послушных и зависимых людей в статус президента, ограниченного Конституцией. Второй – создает надстройку, примерно одинаковую по полномочиям с премьером и президентом, где он будет выступать в качестве главы Государственного совета, духовного лидера нации, вроде Дена Сяопина или Нурсултана Назарбаева.

Партнер Джуліані стверджує, що на власні очі бачив, як Трамп звільняв Йованович

"У розмові зачепили тему України. Я сказав президенту, що вона (Йованович – ред.) його критикує і що, за її словами, він буде притягнений до відповідальності. Щось такого типу. Я вже не пам’ятаю дослівно", – сказав Парнас.

Вона боролася за право малювати, хоча її не розуміли. Історія найвідомішої Квітки України

Мати нарікала на дочку, був незадоволений і батько, що дівчина не виходить заміж та відмовляє хлопцям. Біля 10 років один молодий чоловік чекав на її позитивну відповідь, але так і не дочекався, дівчину цікавило тільки малювання та шукала вона чоловіка, який би підтримав її захоплення малюванням, але хлопці лише з того сміялися, тому не поспішала вона під вінець, бо боялася, що чоловік буде забороняти малювати.

Рідкісна знахідка. Louis Vuitton купив один з найбільших у світі необроблених алмазів. ФОТО

"Ніхто не очікував, що ми зробимо акцент на ювелірних виробах вищого класу. Я думаю, це пожвавить індустрію", – зауважив Берк.

Минуле десятиліття стало найтеплішим в історії спостережень – NASA

Використовуючи кліматичні моделі та статистичний аналіз глобальних даних про температуру, вчені дійшли до висновку, що це глобальне потепління в основному було зумовлене збільшенням викидів в атмосферу вуглекислого газу та інших парникових газів, що утворюються в результаті діяльності людини.

Три совета, как навсегда победить герпес

Во-первых, следует наладить отношения со сладким. Герпес продолжает свое победоносное шествие в первую очередь именно благодаря сахару. Согласитесь, если не заниматься здоровьем своего кишечника (а вы помните о важности микробиома для нашего иммунитета), не следить за питанием, разрушать организм рафинированным сахаром, то с годами герпес, как, впрочем, и другие ОРВИ, будут становиться все более частыми гостями в вашем доме. И причина тому вовсе не возрастающий с годами дефицит ацикловира в крови.

"Прикро, але сьогодні футбол – це політика". Український клуб розірвав контракт з футболістом через поїздку в Росію

"Коли в Україні війна, з передовою привозять поранених і вбитих, чи не щодня у різних куточках України ховають героїв, українська футбольна громадськість не може стояти осторонь, ніби її це не стосується. Сікорський демонстративною поїздкою в Росію дискредитував клуб, який підтримує українську армію. У той час, коли він в екіпіровці клубу відпочивав в країні-окупанті, тільки за один день з передовою переправили 9 поранених, двоє загинули", – йдеться в заяві.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини