MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 30 січня 2020

239 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 30 січня

Резервні дні Помпео. Візит держсекретаря США до України має кілька складових

Україна буде лише зупинкою під час турне Помпео, проте цей нюанс не варто драматизувати, як і доволі складне емоційне тло навколо двосторонніх відносин, яке спостерігається зараз у Сполучених Штатах. Президентська кампанія за океаном набирає обертів, а тамтешня преса не дуже любить не лише Дональда Трампа, але і наближених до нього осіб попри чутки про можливу відставку Помпео. Кадрова політика Трампа у питаннях долі високопосадовців буде підпорядкована його виборчій кампанії.

Правила Антимайдана: Зеленский дал шанс реваншу

В рамках этики Майдана Украина пробовала создавать политическую нацию и проводить реформы. Окружала себя символическим частоколом и сооружала пантеон героев. Фейсконтроль начинался с вопроса о принадлежности Крыма и требовал ответа о том, с кем сражается страна на Донбассе. СМИ, отрабатывавшие повестку Москвы, считались маргинальными. Люди, пытавшиеся протащить домайданную этику в постмайданную эпоху – тоже.

Крым больше не нужен никому, кроме самих крымчан – мнение

Начало января 2020 года оказалось болезненным для экс-крымчан и экс-севастопольцев. Одна за одной появлялись новости, читая которые становилось понятно, - потерянный де-факто Украиной Крымский полуостров уходит с повестки дня наших силовиков (и, значит, украинской власти). Посудите сами.

"А чому не у своєму Донецьку?": жінка зустріла у столичному супермаркеті Нелю Штепу і змусила її тікати з магазину. ВІДЕО

"Нахабство – перше щастя. Наробити такого лиха, і тут ходити спокійнісінько… Дорога Неля Штепа, яка сильно хотіла "руского міра", ходить скуповується", – прокоментували жінка свою несподівану зустріч.

Дива бувають: ресторан "Хрущовка" у Прилуках таки декомунізували, але лише після сюжету на ТБ

Місцеві говорять, що після розлучення і поділу майна, ресторан "відійшов" його колишній дружині Євгенії. Нині заклад дуже популярний серед молоді, є центром вечірньої молодіжної тусовки. Представників середнього і старшого віку серед відвідувачів "Хрущовки" значно менше. Саме цим, можливо, варто пояснити байдужість відвідувачів до стилістики ресторану.

Коломойскому не нужен ПриватБанк. Его цель – "взять на крючок" Нацбанк и финансовую систему страны – мнение

Уже неоднократно писалось о тщательных попытках Игоря Валерьевича Коломойского и аффилированных с ним лиц так или иначе оспорить национализацию ПриватБанка. От десятков (нет, я не шучу) субъектов поданы сотни (нет, я не утрирую) исков в самые различные украинские суды. И все ради одного: признать, что, когда государство в 2016 году забрало у Коломойского и Боголюбова ПриватБанк – по их же просьбе, и с огромными долгами перед связанными с ними же компаниями – оно поступило нечестно. И банк надо вернуть.

Підозра на коронавірус: на круїзному лайнері через хворобу китайської пари застрягли 6 тисяч пасажирів

Один з провідних експертів з респіраторним захворюванням в Китаї Чжун Наньшань заявив, що спалах коронавірусу може досягти свого піку приблизно через 10 днів.

Мирный план Трампа: можем констатировать начало битвы за остатки "палестинского проекта"

На совместной пресс-конференции с премьер-министром Израиля Биньямином Нетаньяху он раскрыл детали плана, который Вашингтон предлагает имплементировать для "завершения конфликта".

Персонаж гри GTA на жовтих "Жигулях": Alyona Alyona представила новий кліп на пісню "Дикі танці". ВІДЕО

"Alyona Alyona постає тут в ролі персонажа культової гри Grand Theft Auto (GTA) та розсікає на жовтих "Жигулях" по порожніх трасах спальних районів. Хаотично забудовані панельні будинки, калюжі у пробоїнах асфальту, білборд "З днем народження", продуктовий ларьок з пивом і морозивом, кіоск "Ремонт взуття" та спортивного вигляду молодь на сходинках – ці рідні серцю локації не сплутати ні з чим", – розповідають творці відео.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини