MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 31 січня 2020

192 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 31 січня

Путін продовжує тримати людей в ув'язненні – просто тому, що сприймає їх, як матеріал – Портников

З формальної точки зору можна вважати, що ми маємо справу зі звичайним збігом обставин. Ізраїльтянка, яка летіла з Індії до Ізраїлю транзитом через сумнозвісний московський аеропорт Шереметьєво, перевозила у багажі дев'ять з половиною грамів гашишу, виявленого відповідними службами аеропорту. І понесла відповідальність, згідно з чинним законодавством.

Долгий выбор Украины

Жители этих областей на президентских выборах 1991 года отдали большинство голосов в поддержку Чорновила. В других регионах проголосовали за бывшего второго секретаря по идеологии ЦК Компартии Леонида Кравчука. Чорновил потом с горечью писал, что развитие страны (за независимость которой он боролся всю жизнь, больше десяти лет проведя в заключении, в том числе в лагерях Мордовии и Якутии) могло происходить по-другому, и приводил в пример своих единомышленников в Литве, Польше и Чехии, которые пришли к власти и смогли приступить к быстрому реформированию этих стран.

Красномовне відео, яке дає відповідь на питання "Чому б'ють медійників Медведчука?"

І ніхто! Ніхто у студії її не зупиняє, не перериває, не намагається навіть заперечити цю маячню. Усі мовчки слухають. Медійники Медведчука, підібрані глядачі, гості студії. Ба більше, в кінці цього виступу ще й аплодують.

Кенигштейн: Этот вирус вполне может оказаться биологическим оружием, а то, что сейчас происходит – началом действия квази-теракта

Я хочу сказать, что коронавирус – это, к сожалению, не чья-то шутка и совсем не манипуляция правительства Китая, чтобы уронить компании и потом скупить их по дешёвке. А даже если это и направленное действие, то на самом деле всё довольно серьёзно, и конечно же глупо игнорировать факт сотен смертей.

Заявляв, що анексія Криму є відновленням "історичної справедливості" – СБУ заборонила в'їзд до України ще одному російському музиканту

Крім СБУ заборонити в’їзд також можуть інші держоргани, зокрема прикордонники. У разі порушення правил перетину кордонів України, зокрема адміністративної межі з Кримом, питання розглядається Держприкордонслужбою (відповідно до статті 13 Закону України "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства").

США ніколи не визнають анексію Криму Росією – Помпео

У цьому контексті він нагадав, що у листопаді 2018 року було відновлено роботу комісії з питань стратегічного партнерства США-Україна, а в липні минулого року Сполучені Штати ухвалили Кримську декларацію, де чітко вказано, що Крим – це частина України.

Хто стане наступником Путіна: екс-радник президента РФ назвав імена

"Це чотири близьких йому людини - секретар Радбезу РФ Микола Патрушев, директор ФСБ Олександр Бортніков, колишній глава Адміністрації Путіна, а нині спеціальний представник президента з питань природоохоронної діяльності, екології і транспорту Сергій Іванов і директор Служби зовнішньої розвідки Сергій Наришкін", – розповів Ілларіонов.

Brexit – done: сьогодні Велика Британія вийде з Євросоюзу

"Під час перехідного періоду Сполучене Королівство продовжить застосовувати законодавство ЄС, але не буде представлено в інститутах ЄС. Перехідний період може бути продовжений на один або два роки, якщо обидві сторони погодяться на це до 1 липня 2020 року", – йдеться в повідомленні на сайті Європейської ради.

Оголошено правила голосування в нацвідборі на "Євробачення-2020"

Згідно з офіційними правилами, опублікованими на корпоративному сайті UA: Суспільне, в першому і другому півфіналах, а також в фіналі нацвідбору голосування глядачів і членів журі буде проходити паралельно. З кожного півфіналу до фіналу пройде по три учасники.

"Ми падаємо в яму". Що думає про нову очільницю Держкіно українська кіноспільнота?

Просто ми, рядові працівники кіногалузі, не в стані поки осягнути велич цього рішення. Потребуємо часу і додаткової інформації. Треба уважніше придивитися до Запоріжжя як мекки кінокадрів. Вивчити боксофіс запорізького кіноконцертного залу ім. О. Довженка під керівництвом пані Кудерчук на предмет прихованих феноменальних успіхів. Переконатися, що Держекоінспекція Запорізької області – насправді кузня культурних менеджерів міжнародного рівня. Позбавитися київської короткозорості та осягнути “дєрзкость” українських реформ.

НБА змінила формат "Матчу всіх зірок" на честь Кобі Браянта

Фінальний рахунок буде сформований шляхом додавання всіх набраних очок за попередні три чверті кожної команди і додаванням 24 очок – на честь ігрового номера, під яким виступав Браянт у складі "Лос-Анджелес Лейкерс" з 2006 по 2016 рік.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини