MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 6 лютого 2020

197 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 6 лютого

Сьогодні побачимо, чи наважиться Коломойський на відкриту війну зі своїм Ґолемом – Волох

Як на мене, ситуація аж ніяк не дзеркальна: Путін уже тоді був досвідченим апаратним гравцем й інтриганом, до того ж, за ним стояла могутня спецслужба (і силовики взагалі) з усім її досвідом спеціальних операцій і важелями впливу на ключових людей. Усе це відрізняє його від Зеленського із позицій успішності шансів у лобовому зіткненні з олігархом.

Яхно: Псевдоперепись и сокращение количества депутатов – многоэтажная профанация

Вначале Дубилет выдаёт за инновацию данные Госстата по полово-возрастным группам, умноженные на 0,888, и мы получаем некую абстракцию. Его объяснение по поводу методики проведённой "переписи" населения только подтвердило этот подход.

В СБУ озвучили причины обысков на "1+1"

В СБУ заявили, что обыски на Куреневской, 18 в Киеве не связаны с деятельностью телеканала, а проводятся в отношении конкретных лиц, которые могли незаконно прослушивать Гончарука и хранить записи.

"Режимна територія": влада вирішила закрити парламент

Нещодавно голова ВРУ Дмитро Разумков своїм розпорядженням (!!!), тобто одноособовим рішенням, встановив дуже специфічний порядок допуску різних осіб до парламенту. 

Люди, які зараз сидять на Печерських пагорбах, вони ненадовго. Хто займе вакуум влади після епохи Зе?

Я не знаю, чи вивчають наразі в школі бальзаківський шедевр "Шагренева шкіра", який приніс йому славу великого письменника. Але боюсь, що більшість нинішніх можновладців точно не читали цей роман-притчу. А даремно. Образ шагреневої шкіри, що стискається при виконанні кожного з бажань головного героя твору – Рафаеля де Валантена, це влучна метафора української політики. Бо здійснення непродуманих бажань українських можновладців щоразу зменшує поле для національного компромісу.

Подвійні платіжки за газ будуть першим реальним ударом по рейтингах чинної влади – Казанський

А от що дійсно його сколихнуло – подвійні платіжки за газ, які стали надходити цього року. А точніше – окремі платежі за транспортування газу. Рівень обурення, який викликала ця реформа, не порівняєш із жодною топ-темою фейсбуку.

Чем Лукашенко шантажирует Путина

Речь идёт о том, что неожиданно возникают "объективные препятствия" в работе партнёра на внешних рынках. Так, в 2009 году на фоне падения цен на газ взрыв на газопроводе из Туркменистана в РФ привёл к прекращению поставок туркменского газа на европейский и украинский рынки. В 2010 году внезапная откачка технологической нефти из нефтепровода Полоцк-Венспилс сделала невозможной альтернативные поставки нефти из портов Латвии.

Від коронавірусу дістанеться усім

Вже стало зрозуміло, що вплив коронавірусу – хоча ще надто рано, аби його повністю оцінити – стане значним для китайських і глобальних ланцюгів поставок, ринків та економік, легітимності та довіри, якою насолоджується нині Комуністична партія Китаю, а також азійської регіональної політики та відносин США-Китаю, де довіри й без того бракувало.

Перша реакція Трампа на провал імпічменту: "Президент довіку". ВІДЕО

"Якби кандидат на виборах президента Мітт Ромні присвятив таку ж енергію та гнів, щоб перемогти Барака Обаму, які він лицемірно застосував до мене, він міг би перемогти на виборах", – написав Трампа. Ромні програв Бараку Обамі на виборах 2012 року.

Грушевський, Українка та Франко: українець перетворив класиків на сучасних модників. ФОТО

"Якби відомі українські історичні постаті стали модниками у 2020 році (серія власних робіт)", – підписав серію малюнків Дубів.

Українські гімнастки поїдуть до Москви, рішення про участь спортсменок на турнірі ухвалив тренерський штаб збірної

7-го і 8 лютого проведуть кваліфікаційні етапи змагань на гран-прі в Москві, а 9 лютого відбудуться фінальні змагання.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини