MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 10 лютого 2020

389 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 10 лютого

Джемілєв пояснив, що не так із підходом Зеленського до обмінів

"Я говорив про те, що цей обмін має велику ваду: ми змушені віддавати кривавих бандитів в обмін на звільнення цілком невинних людей, – наголосив Джемілєв. – Таким чином ми завдаємо шкоди всьому суспільству".

Пустыня Крым: на что пойдет Путин ради украинской воды

Крым из-за нехватки воды оказался в критической ситуации. Показательно, что об этом ЧП уже публично сообщают представители российских оккупационных властей, которые раньше всячески отрицали даже теоретическую вероятность появления подобных проблем. В начале февраля так называемый "глава Госкомитета по водному хозяйству и мелиорации Крыма" Игорь Вайль официально заявил, что питьевой воды в Симферополе осталось максимум на 90-100 дней. Дефицит воды в 300-тысячном городе уже ощутили: подачу живительной влаги в кранах местных жителей начали ограничивать по часам.

Росія підкладає паспортну міну під Україну: чи вдасться її знешкодити?

Ще торік у березні, пише російська газета, Путін наказав створити робочу групу з реформування імміграційних правил, і перед цією групою поставлено завдання закласти основи для "створення" від 5 до 10 млн нових російських громадян. У цьому можна (і треба) вбачати певну логікуіз позицій демографії: 2018-го населення Росії скоротилося вперше за 10 років, і прогнози тамтешніх фахівців на майбутнє не дуже втішні.

Мир вместо победы: почему украинцы ждут прекращения войны

Что для нас война? Танковые клинья, сражения по сто тысяч солдат, "все для фронта, все для победы", авианалеты и партизаны. Что для нас оккупация? Непременно танки, люди в черной форме, террор от первой до последней сцены, массовые расстрелы и пытки.

Що треба знати про безпеку державного застосунку "Дія" 

Поки що це маленька частина того, що оцифрували із запланованого, але ось уже до весни, наприклад, в застосунок обіцяють додати ID паспорт і студентський. І тут точно багато зададуться (хотілося б вірити) запитанням – а що ж з безпекою даних і чи можна взагалі ось цьому всьому довіряти?

Путин думает: Кремль никак не может решить, кто реально будет в эпицентре новой модели власти

Все это не так безобидно. Горбачеву в 1990 году тоже казалось, что пересесть из кресла Генсека КПСС в кресло президента СССР не потребует много хлопот. На самом деле он запустил такие огромные и непредсказуемые политические процессы, которые удалось остановить в России только после разгрома парламента и принятия ельцинской Конституции 1993 года.

Трамп хоче зменшити зовнішню допомогу США на понад 20%

Трамп прагне скоротити іноземну допомогу на 21% в пропозиції, яка передбачає $44,1 млрд в майбутньому фінансовому році в порівнянні з $55,7 млрд в 2020 фінансовому Згідно з новою пропозицією, обсяг допомоги Україні залишиться на рівні 2020 року.

Коллапс на железной дороге и закрытые школы: ураган "Забине" пришел в Германию. ФОТО

Штурмовые порывы ветра в воскресенье принесли первых пострадавших. В городе Саарбрюккен два человека серьезно пострадали, когда на них упало дерево. Один из пострадавших находится в смертельной опасности.

Заслужений тріумф. Чому "Паразити" – найкращий фільм десятиліття

У дружньому парі на переможців премії Оскар я робив ставку, що південнокорейський режисер Пон Джун Хо отримає Оскар за найкращу режисуру. Але навіть я не вірив в те, що він зможе вибороти ще й Оскар за найкращий фільм. Тим приємніша несподіванка.

Зміна інтенсивності фізичних вправ покращує різні функції мозку – дослідження

Так, відповідний експеримент показав, що вправи низької чи помірної інтенсивності покращують когнітивні процеси і концентрацію уваги. А от більш інтенсивні заняття спортом покращують обробку емоцій. 

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини