MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 17 лютого 2020

219 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 17 лютого

"Російська рулетка" для президента. Чому ідея судитись з журналістами дуже невдала

Перше. Суди в Україні по політичних темах – це дуже довготривалий процес. Судді не хочуть приймати швидких рішень. Адже сьогодні одна влада, завтра друга. А їм не хочеться вилетіти зі свого місця за прийняття політично мотивованого рішення. А цей суд буде не просто довготривалим. Кожне його судове засідання буде інформаційно мейнстрімним. Тобто щоразу, коли справа доходитиме до суду, президенту згадуватимуть його поїздку в Оман, яка і без Патрушева була малоприємною для його рейтингу. А кількість переглядів цього розслідування з кожним судовим днем зростатиме на тисячі.

Бала: ОПУ хоче інтегрувати Україну в ОРДЛО

 Володимир Зеленський щиро зізнався, що в нього інколи нема часу думати. Тепер певні прийняті ним рішення можна пояснити, але не зрозуміти.

У "Слузі народу" пропонують запровадити відповідальність за образи українських військовослужбовців

За словами Корнієнка, сьогодні в суспільстві спостерігається "повернення до такої штуки, як мова ненависті".

"Лунають образи в сторону військовослужбовців. Це роблять люди, які пов’язані з колишнім верховним головнокомандувачем. Це не прийнятно", – вважає він.

Весільний генерал Кравчук торгує залишками авторитету. Саме час згадати про тінь його минулого

Перший президент України Леонід Кравчук дав уже друге інтерв’ю телеканалові країни-агресорки "Россия-1", де заявив, що український закон про декомунізацію треба переглянути. Логіка колишнього другого секретаря ЦК КПУ доволі дивна: закон недосконалий тому, що не всі українці його підтримують.

"Перед столовой руки мыть не будем": в симферопольских школах ввели режим жесткой экономии воды

Оккупационные "власти" Симферополя информацию о жестком контроле за потреблением воды в учреждениях образования не подтверждают, заявляя лишь, что во всех школах прошли классные часы на тему бережного обращения с водными ресурсами.

Очередной захватчик опроверг вранье роспропаганды о "гражданской войне" на Донбассе. ВИДЕО

Дубовой в очередной раз подтвердил, что воевать на стороне оккупантов в 2014 году выражал желание жалкий процент жителей Донбасса, а всего в "ополчении" было лишь несколько тысяч человек (из которых часть была гражданами РФ – об этом тоже не нужно забывать). Никакой массовой поддержки населением захватчиков ОРДЛО не было.

Новое финансовое цунами будет пострашнее шторма 2008 года. И не похоже, что у Кабмина Гончарука есть универсальное средство, способное разрешить эту проблему, – эксперт

Если власти будут продолжать увеличивать долги – мы будем надувать этот же долговой пузырь. И все равно он лопнет! К тому же эксперты прекрасно знают, чем занимаются наши банки. Они строят финансовые пирамиды ОВГЗ из депозитных сертификатов Нацбанка, основанные на пирамидах РЕПО. А с чем сегодня сидит наш НБУ? С огромными "плечами" в этих пирамидах. И, не приведи Господь, если рванет этот долговой пузырь – обвалятся наши рынки и все эти пирамиды накроет разрушительный цунами.

Сандерс звинуватив Блумберга в бажанні "купити" президентство

Сандерс показав хороші результати на двох важливих етапах первинних виборів в США: 11 лютого виграв перші праймеріз в Нью-Гемпширі, а 3 лютого з мінімальним відривом посів друге місце на стартових кокусах в Айові.

Трамп призвал Россию отказаться от поддержки Асада

Сделал он это, согласно сообщению представителя Белого дома Джадда Дира, которое было распространено в ночь на понедельник, 17 февраля, в телефонном разговоре с президентом Турции Реджепом Тайипом Эрдоганом.

Доктрина Помпео: реализм в квадрате

Президенты США приходят и уходят, а американское deep state остаётся. Недавний вояж Майка Помпео по российско-китайскому предбрюшью, вызвавший гнев и ярость в Пекине и Москве, был презентацией этим двум замечательным городам и миру новой внешнеполитической стратегии американского глубинного государства.

"Робити собі піар на бруді – це не про нас", – Олена Мозгова прокоментувала скандал на Нацвідборі Євробачення з David Axelrod

Мозгова зазначила, що деякі ЗМІ пропонували їм з Девідом зробити собі піар на цих скандалах: "Почніть коментувати, давайте зробимо це і це.. Ми відмовились. Робити собі піар на бруді не в наших правилах і це просто не про нас. Про нас це про творчість, про музику, про професіоналізм!"

Відмовитися від їжі задля здоров’я: що таке інтервальне голодування і для чого воно потрібне

Найперше – це має бути свідоме утримання від їжі. У період голодування не можна приймати продукти та напої, які мають калорії. Якщо в організм потрапляє понад 10-30 калорій з їжею, це активізує харчові гормони й запускає коло травлення. Тому під час харчового утримання можна пити лише воду, чай і каву без цукру та молока.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини