MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 20 лютого 2020

301 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 20 лютого

Сьогодні – День Героїв Небесної Сотні

День відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні".

Зеленский порой жалеет, что пошел в президенты и не остался комиком – эксклюзивное интервью CNN

В эксклюзивном интервью с Кристиан Аманпур президент Владимир Зеленский говорит о территориальных амбициях России в Украине, импичменте и важности военной помощи США.

Пионтковский: "Старший брат" жесток и беспощаден. Он назначил Ермаку и Зеленскому следующую стрелку в Берлине и поставил Украину на счетчик

Три часа подряд я смотрел во вторник заседание Совбеза ООН, не отрываясь, от первого до последнего кадра. Я чувствовал себя как бы перенесенным на машине времени в сравнительно недавние дни успехов украинской дипломатии. Это был для меня праздник души после затянувшегося периода издевательств и экзекуций над Украиной в рамках так называемого "нормандского формата".

До Нових Санжар привезли евакуйованих з Уханя, місцеві намагались завадити – але не змогли

Місцеві розпалили з дерев велике багаття посеред дороги, а також намагалися не пропустити автобуси прямо біля в’їзду до місцевого медцентру, де мають розмістити людей.

Волошина: Протести проти розміщення евакуйованих є наслідком багатоденної істерії, яка має як зачинщиків, так і чітко структурований сценарій

Коли евакуація з зони епідемії починається, людей везуть не в спеціально облаштовані бокси, інфекційні віддділення, не в Феофанію врешті-решт, а по селах на бази відпочинку, де зазвичай в обслузі підв‘язується пів села місцевих. Вони-то достаменно знають, що в разі чого, запобігти розповсюдженню хвороби нема ніякої можливості. Що це все заклади відпочинку, а не пристосовані для карантину приміщення.

Журналістка: Російська агресія – це силовий спосіб примусити суспільство відмовитися від Майдану

Це був страшний ранок. Але моє нічне чергування припало на ніч із 18-го на 19-те, тому із самого ранку 20-го я там не була і, здається, як і багато хто не можу позбутися почуття провини за це. Гортаючи фото (а на них таки тіла загиблих) помітила, що фейсбук має функцію "приховати спогади в певні дати" або ж загадки про конкретних людей. Подумала, наскільки це неприйнятно 20 лютого.

Сенцов: Цей день не можливо забути. Але, після майже шести років війни, нам знову пропонують домовитися з вбивцями

На руках у Путіна набагато більше української крові. Але, після майже шести років війни, ми маємо ситуацію, коли нам знову пропонують домовитися з вбивцями. Легалізувати ставлеників окупантів, патрулювати спільно з ними кордон, дати воду в Крим, тощо.

Стрілянина у німецькому Ганау: щонайменше 9 вбитих

Спочатку повідомлялося про затримання однієї людини, в ЗМІ з'явилися знімки молодого чоловіка в наручниках, якого ведуть поліцейські, проте невдовзі поліція заявила, що затриманий не має жодного стосунку до обох нападів.

Вендета Трампа за імпічмент: президент зраду не прощає

 

Більш того, в цьому його підтримують і виборці – адже після довгої бюрократичної тяганини, яка забирала всю увагу Сполучених Штатів протягом місяців, публіка зголодніла за реальною політикою та рішучими діями. І саме Трамп є тим політиком, який може це дати.

"Оскар" більше не буде таким, яким був досі

Це і справді сенсація. Раніше іноземні стрічки потрапляли в головні номінації – згадаймо "Тигр підкрадається, дракон ховається" Енґа Лі, "Любов" Міхаеля Ганеке, "Життя прекрасне" Роберто Беніньї. Але врешті-решт вони отримували "іноземну" статуетку, і лише один раз головною переможницею стала зарубіжна стрічка – "Артист" Мішеля Хазанавічюса. Та й то вона імітує німе кіно, тобто "без’язика", до того ж про золотий вік Голлівуда. Нічого дивного.

Неймовірна швидкість: Ерлінг Холанд мало не побив світовий рекорд. ВІДЕО

В одній з атак дортмундців Холанд пробіг по полю 60 метрів за 6.64 секунди. Світовий рекорд становить 6.34 секунди.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини