MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 лютого 2020

173 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 27 лютого

Призначення Тігіпка стане важким ударом по рейтингу Зеленського й Ко – Казанський

Для електорату регіоналів – Тігіпко двічі зрадник і перекинчик. Для націонал-демократів – "Януковичева шістка". Для "ломів" – представник корумпованих старих еліт. Для пенсіонерів – автор підвищення пенсійного віку.

На Банковій перестали ігнорувати проблему Криму. Що це може означати?

Можливо, під час зміни політичних партнерів у Зеленського намагаються знайти спільну мову з тією частиною майбутньої команди нового прем’єра, для якої її комерційні інтереси в Криму не менш важливі, ніж досягнення миру з Росією і деокупації Донбасу?

П'ять років тому вбивство Нємцова засвідчило важливу трансформацію російського режиму

Вбивство Нємцова стало доказом того, що й ці правила змінилися. Колишнього першого віцепрем'єра російського уряду, можливого спадкоємеця Єльцина було вбито в декількох десятках метрів від резиденції Путіна. Убито демонстративно, щоб усі розуміли – час уседозволеності минув навіть для "принців". І не потрібно думати, що російська політична та підприємницька еліта не зробила із цього правильних висновків.

"Соросята" и "порохоботы": реванш наносит новый удар

"Порохобот" был удивительно удобным термином. Определение было эластичным – его можно было натянуть на кого угодно. Кто такой порохобот? Проплаченная группа поддержки прежнего президента? Искренний сторонник Петра Порошенко? Человек, критикующий Юлию Тимошенко и Виктора Медведчука? Или тот, кто сомневается в компетенциях Владимира Зеленского? Этот термин до сих пор невозможно атрибутировать – а размытый контур позволяет клеить ярлык не экономя.

Фурса: Коронавирус – это плохо для здоровья людей, но хорошо для здоровья украинских реформ

Ограничительные меры сначала в Китае, а потом и в Европе, волнуют инвесторов. Они боятся, что критическая масса экономических ограничений может вызвать эффект домино и таки запустить механизм рецессии. Тем более, мировая экономика растет уже очень давно. Слишком давно. И все уже устали ждать кризиса. И кто знает, может мы увидим пример само сбывающегося прогноза. Все-таки экономика – это про психологию.

Беларусь готова к реальной интеграции с Россией, но без понуждения – Лукашенко

"Мы остаемся, как всегда, благосклонны к реальной интеграции без понуждения к интеграции (срок в СССР "понуждение к интеграции). И странно, что началось это с понуждения к интеграции Беларуси. Понимаете, о чем речь", – сказал Лукашенко.

Покарання за підтримку Ірану. Які наслідки матимуть нові санкції США

Цей крок є продовженням політики Сполучених Штатів щодо Ірану і доказом послідовної позиції Вашингтону: він раніше попереджав, що запроваджуватиме санкції проти будь-якої компанії, яка підтримуватиме іранську ракетну програму чи будь-що інше, пов’язане з розробкою ядерної зброї, так і вчинив.

Новий етап медичної реформи. Що чекає українців у квітні

За планом реформування передбачено створення госпітальних округів, до яких увійдуть по 3−5 районів, і кожен такий округ обслуговуватиме ЛІЛ – лікарня інтенсивного лікування, замість нинішніх районних лікарень. При розробці такої схеми виходили з того, що більшість районних лікарень нині недозавантажені, тобто, для них просто не вистачає пацієнтів, а фінансуються вони від кількості ліжкомісць.

В случае ухудшения ситуации с эпидемией коронавируса существует вероятность отмены Евро-2020 – вице-президент УЕФА

"Мы находимся на этапе ожидания. Мы следим за всеми странами, и футбол должен следовать указаниям отдельных стран. Спортивный путь будет закрыт только в случае ухудшения ситуации", — сказал Уве.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини