MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 3 березня 2020

202 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 3 березня

Фурса: Похоже, мы отправляемся прямиком в Венесуэлу

Это очень самокритично со стороны креативщиков – признаваться в том, что они ни черта не понимают в экономике, но, может, даже в таком случае есть идеи разумнее, чем отдавать страну на аутсорс Коломойскому. Пример его "суперуспешных" бизнесов как бы намекает...

Золота броня. Обіцяне Загороднюком переозброєння виявилося примітивною корупційною оборудкою?

Як вам відомо, місяць тому я виявив істотне завищення ціни на бронемобілі "Козак-2" у порівнянні з минулорічним періодом, про що написав в тексті “Нові свинарчуки”. Протягом місяця Міноборони замість того, щоб надати притомні пояснення або піти з ганьбою, всіляко уникає діалогу на цю тему. Я вже трохи втомився читати маячню "експертів", за дрібний прайс зафрахтованих Міноборони для пояснення того, що пояснюється хіба що Кримінальним кодексом, а також спостерігати за млявими вкидами ботоферм.

Кочетков: Гончарук намерен торговаться за премьерское кресло до последнего украинца

Как я и предсказывал, Алексей Гончарук свое премьерство, в отличие от большинства украинцев, провальным не считает, он собой на седьмом этаже Кабмина категорически доволен и уходить не намерен. А намерен торговаться до последнего.

Берегиня в однострої: реалії завдають нищівного удару по архаїчному стереотипові

Здавалось би, тридцять років – достатній термін, щоб розпрощатися із різними утопіями, зокрема й із "берегинством" українського жіноцтва. Та недаремно мовиться, що шляхи Господні несповідимі. Якраз образ українки-берегині міцно засів у масовій свідомості. 

В Україні зафіксовано перший випадок коронавірусу: де лікуватимуть хворих та як вберегтися від вірусу

Людина приїхала з однієї з країн, де зафіксовано спалах коронавірусу. Це була родина – чоловік і жінка. Вони живуть в Чернівецькій області. При в'їзді в Україну у них перевірили температуру. Вони були вдома на самоізоляції, коли 29 лютого виникли додаткові симптоми, схожі на коронавірус.

Це той момент, коли варто згадати старе як світ правило – блогер про перший випадок коронавірусу в Україні

Найближчі тижні та місяці зіграють вирішальну роль в тому, наскільки багато людей в Україні захворіють на нову інфекцію. І ключову роль тут будуть грати не тільки дії чи бездіяльність влади. А й поведінка всіх громадян країни.

Захватчики признали, что распиаренный "герой Новороссии" оказался разбойником, мародером и убийцей

И вот спустя почти шесть лет так называемый "суд ЛНР" все же назвал виновных. Организаторами убийства семьи Бурыхиных были названы командиры батальона "Призрак" – Александр Костин ("Август") и Алексей Мозговой. Костину дали 14 лет тюрьмы. Мозгового по понятным причинам не судили – он был убит еще в мае 2015-го. По иронии судьбы, погиб он так же, как и его жертвы – расстрелян из засады на трассе. Karma is a bitch.

Не Панайотов. Стало відомо, хто представить Росію на Євробаченні 2020

Little Big – російський панк-рейв-гурт зі Санкт-Петербурга. Дебютував 1 квітня 2013 року відеокліпом на пісню "Every Day I’m Drinking" на YouTube. Перший альбом "With Russia From Love" музиканти випустили 17 березня 2014 року.

Илия Куса: "Саудовцы взялись за развитие туризма основательно, масштабы поражают воображение"

В регионе, где мы были, уже стоит международный аэропорт, прокладываются хорошие дороги, возведены фруктовые, финиковые фермы, построены несколько отелей и фешенебельных ресторанов, трудоустроены тысячи людей из числа местных жителей и приезжих через специальные государственные программы по обучению, повышению квалификации и стажировке.

"Супервторник" в США: демократы в 14 штатах будут выбирать соперника для Трампа

Основное внимание приковано к "праймериз" демократов: 14 штатов будут голосовать за то, кого они хотят видеть соперником кандидата-республиканца. Дональд Трамп фактически не имеет конкурентов среди республиканцев, поэтому "праймериз" там – скорее формальность.

Реакция человечества на коронавирус опаснее самого вируса – эксперт

Спустя полтора месяца после того, как из Китая во внешний мир начали прорываться первые сообщения о новом опасном вирусе, число смертей от эпидемии приблизилось к трем тысячам человек, а количество инфицированных – к девяноста тысячам. Время идет, борьба с коронавирусом продолжается. Становится возможным, пусть и на основании косвенных данных, начать оценивать экономический эффект эпидемии.

В Україні планують змінити правила виклику швидкої і лікаря через коронавірус

"Зараз напрацьовується можливість змін в порядок виклику швидкої і лікаря саме на цей період, коли ми очікуємо можливі випадки. Для того, щоб лікар міг приїхати додому і людина не подорожувала по місту", – пояснив він.

Щось пішло не так. Польський футболіст спробував пробити через себе і зламав собі ніс коліном. ВІДЕО

32-річний гравець спробував замкнути подачу з кутового – але у нього вийшло лише нанести самому собі травму дуже незвичайним способом.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини