MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 3 квітня 2020

276 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 3 квітня

Зеленський, якщо хоче вижити й не поховати країну, має вбити в собі популіста – Портников

Тільки правда дозволить громадянам із розумінням поставитися до нових заборон, які запроваджуватимуть уряд і регіональна влада. Тільки правда дозволить змиритися з неминучими економічними втратами для країни та сімейного бюджету. І тільки правда дозволить перемогти епідемію.

Політолог: Історія з "плівками Єрмака" може мати далекосяжні негативні наслідки для чинного президента

З чим асоціюється попередня еліта у середньостатистичного українця? По-перше, корупція, по-друге – клановість. Це те, що викликало завжди найбільше обурення та ненависть з боку громадян. І ця ненависть до "усіх старих" і зробила Зеленського президентом.

Політолог: Хуцпа – це те, що у нас би назвали "за межею зухвалості", і на якусь хуцпу може статися суд Лінча

Станіславський казав, що коли у першому акті на стіні висить рушниця, у третьому вона має вистрілити.
Мій старпом колись говорив, що на хитру жопу є х*й з різьбою. І до відома одного бородатого олігарха: на якусь хуцпу може статися суд Лінча.

Этот кризис не финансовый. Этот кризис, в первый раз за всю историю, человеческий

Мы всё время перебираем в голове красивые места, думаем куда бы полетели, если бы не этот дурацкий карантин, вспоминаем, рассматривая фото любимых городов.

Кабмін посилив карантин в Україні: повний список заходів

З 6 квітня переміщення групою осіб більш ніж дві особи, крім випадків службової необхідності та супроводження осіб, які не досягли 14 років, батьками, усиновлювачами, опікунами, піклувальниками, прийомними батьками, батьками-вихователями, іншими особами відповідно до закону або повнолітніми родичами дитини

Верховний суд остаточно засудив Зайцеву і Дронова на 10 років тюрми

Верховний суд відмовив захисникам обох засуджених в оскарженні рішень судів попередньої інстанції, рішення Верховного суду вже оскарженню не підлягає.

Україна в нинішній ситуації має побачити свій шанс

Ця хвороба має свою логістику, яка багато що пояснює та змушує до певних рішень. Очікується, що зрештою 60–70% населення планети нею перехворіють. Якщо, звичайно, надшвидкими темпами не буде створена вакцина. Тоді вдасться досягнути тих самих відсотків уже за її допомогою. Відомо, що 80% хворіють легко, а 20% – тяжко. Частина з останніх (не зовсім зрозуміло яка) потребуватиме активних медичних заходів, зокрема – реанімаційних за допомогою апаратів штучної вентиляції легень. Їхня одномоментна кількість – це кількість пацієнтів, яких здатна врятувати система охорони здоров’я тої чи тої країни протягом поточного періоду часу. Можливо – помножена на два (за допомогою ротації).

Путина вскоре могут лишить власти: озвучен сценарий

"В ходе дискуссии я высказал предположение, что близкое окружение Путина может имитировать "большую войну", чтобы обвинить в этом самого Путина, лишить его власти и получить за это от Вашингтона индульгенцию за все прошлые преступления", – вспоминает Юрий Швец и добавляет: "И вот сейчас, когда весь мир затих в тревожном ожидании дальнейшего развития пандемии, а Путин сбежал на Валдай, у меня невольно возникает подозрение: неужели началось?"

"Зафиксировано массовое увольнение врачей и младшего медперсонала. Что они там расследуют, мне не до конца понятно" – Илия Куса о скандале в Румынии

Масштабы увольнений такие, что даже привлекли внимание МВД, которое взялось за расследование данных фактов. Что они там расследуют, мне не до конца понятно, но вокруг этой темы там собирается нешуточный скандал, ибо в центре внимания – вопрос обеспеченности медиков необходимыми средствами защиты для нормальной работы с пациентами.

Усіх заразив Китай, але для роспропагандистів у всьому винна Європа

Якщо когось із вас збентежила дата, яка давала змогу сподіватися, що це першоквітневий жарт, то відкиньте надії: Соловйов із самого початку попередив, що "ніяких жартів не буде, оскільки час зараз такий, самі розумієте". А втім увесь зміст програми Соловйова було настільки зухвало безглуздим, промови ведучого й "експертів" настільки неадекватними, що їх можна було сприймати винятково як сатиру на самих себе.

Фільм Олега Сенцова "Носоріг" виграв конкурс Польського кіноінституту

"Носоріг" – фільм про 90-ті в Україні. За сюжетом, колишній бандит згадує історію свого життя. З дитинства він добре знає, що треба бути сильним та безжальним – тільки так можна здобути авторитет і вижити у 90-ті. Бійки, розбірки, вбивства, катування – сила, жорстокість та безкарність перетворюють його на безжального носорога. Бажаний злет виявляється падінням, в якому він втрачає себе і свою сім'ю. Втім зустріч з незнайомцем дарує шанс усе змінити.

Как ухаживать за кожей рук во время карантина – советы дерматолога

Мыло и дезинфицирующие средства с большим содержанием спирта нарушают целостность гидролипидной мантии кожи. Гидролипидная мантия (водно-жировая) – это тонкая, невидимая пленка, образующаяся на поверхности эпидермиса. Она состоит из ороговевших чешуек, кожного жира, аминокислот, воды и других компонентов.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини