MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 7 квітня 2020

243 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 7 квітня

До окончательного краха Зеленского остались считанные дни – мнение

Ну, а раз так, то бюрократия справедливо полагает, что президент сам лишил себя права требовать честного поведения от чиновничества. Отныне можно красть бюджет, не особо скрываясь — президент будет бессилен помешать этому, потому что потерял моральное право требовать, отказавшись уволить Ермака.

Украину толкают к дефолту ради "большой распродажи", – Сазонов

К закону о запрете возвращения на рынок национализированных банков (его для простоты любят называть «Анти-Коломойским законом») внесли 13000 правок. Тринадцать тысяч, Карл! Даже во время эпической парламентской битвы за законопроект о рынке земли, на котором не отоспался только ленивый, правок было порядка 8 тысяч. А тут, казалось бы… достаточно узкий сегмент заинтересованных лиц.

Політолог: Тисячі поправок до законопроєкту – це діагноз. Діагноз, що потребує лікування. Хірургічного

Чи пишуть поправки депутати особисто? Чи знають взагалі, що вони "подали". Маю великі сумніви, що автори кількох тисяч поправок справді знають. Тож чи не можна вважати це неперсональним виконанням своїх обов'язків.

Україна для свого порятунку мала би боротися так, як це робить Ізраїль

Описувати, як поширення пандемії на території Ізраїлю стримують спільними зусиллями виконавча влада, муніципалітети, поліція та медики, я не стану – про це чимало інформації в інтернеті. Хочу привернути увагу до того, як діють у нинішніх умовах ізраїльська армія та розвідка – структури, які начебто покликані займатися іншими справами, а не захистом здоров’я співгромадян і боротьбою з коронавірусом. Але в національній державі межа між "вузьким" і "широким" колом обов’язків силових структур умовна, для них головне – захист своєї країни та її народу всіма необхідними засобами.

Гайдукевич: Стартувати на людей без маски на відкритому повітрі, де немає скупчення людей – рагулячий совок

Люди в строях, які так ретельно стилізувалися під копів NYPD, можливо комусь з вас соромно вже, можливо комусь стане соромно колись, але, як показує практика, скільки не рядися в копа, а коли під твоїм офісом стоїть Жеглов і Шарапов, значить душа структури – "мусор". Окремі ентузіасти погоди не грають.

Чому після COVID-19 в Україні може спалахнути інша епідемія

Коли ми йдемо на карантин, коли хворі на COVID-19 самоізолюються, ми дбаємо один про одного. Але, як я зазначив вище, епідемія коронавірусу рано чи пізно завершиться.

Натомість кінця краю епідемії ВІЛ ще не видно.

Єдиний спосіб її затримати та продовжити життя людям, які живуть з ВІЛ – це вчасно приймати АРТ (антиретровірусну терапію).

Дефолт як спосіб виживання

Україна цього року сподівається отримати від МВФ $5 млрд. Резерви МВФ – бл. $1 трлн. На них наразі претендує 85 карїн, які звернулись до донору останньої інстанції по допомогу. Це трапилось вперше в історії МВФ. Якщо поділити всі резерви МВФ порівну між усіма, хто просить позичити гроші, вийде трохи більше, аніж по $11,7 млрд. на країну. Наскільки це недостатньо для боротьтби з пандемією та її наслідками видно на прикладі багатих країн.

"Роскосмос" осудил указ Трампа об освоении Луны

В указе Трампа отмечается, что "американцы должны иметь право заниматься коммерческим исследованием, извлечением и использованием ресурсов в космическом пространстве".

Вірус створює нові суперечки у ЄС, як завжди, через гроші – кореспондент

Цей театр доводить, що, можливо, ЄС – це не сукупність держав, пов’язаних спільними цінностями, як би цього хотілося багатьом, а радше група нерівноправних членів на велетенському спільному ринку, де панують гроші.

Українська виконавиця Jerry Heil представила іронічну карантинну пісню

Звичайно ж, вона не могла оминути своєю увагою карантин і поведінку наляканих обивателів, що купили у магазинах низку товарів і в тому числі горезвісну гречку.

Умер уникальный тренер, возглавлявший Реал, Барселону и Атлетико

На 72-м году жизни скончался сербский футбольный тренер Радомир Антич.  Именно во главе "матрасников" Античу удалось добиться громких успехов. Под его руководством мадридцы в 1996-м году стали чемпионами Испании и завоевали национальный Кубок.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини