MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 10 квітня 2020

180 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 10 квітня

Береза: Зеленского последовательно загоняют в изоляцию

Меня тяжело назвать симпатиком политики Зеленского. Просто невозможно. Я изначально надеялся, что осознавая свою некомпетентность и отсутствие опыта, ему хотя бы хватит ума окружить себя компетентными экспертами. Но он окружил себя сценаристами, юмористами, аферистами и бизнес-партнерами.

Тетяні Чорновол повідомили про підозру в умисному вбивстві

"За попередньою інформацією, 18 лютого 2014 підозрювана керувала діями групи осіб і безпосередньо брала участь в підпалі будівлі в центрі Києва на вулиці Липська, в якій знаходився офіс однієї з політичних партій. У результаті пожежі загинув працівник 1948 року народження, який перебував в приміщенні партійного офісу", – йдеться в повідомленні.

Міністр оборони скасував указ про реформу армії

"Визнати таким, що втратив чинність як реалізований, наказ Міністерства оборони України від 29 березня 2019 року №141 "Про трансформацію системи об’єднаного керівництва силами оборони та військового управління у Збройних силах України", – йдеться у тексті документу, підписаного Тараном 31 березня 2020 року.

Корбан: Господин Зеленский, где вы взяли этих олигофренов?

Итак, сначала областная власть проводит бесконечные совещания с конца января до начала марта, суть которых сводится к запрету на ковыряния в носу. Вместо того чтоб собрать чрезвычайную комиссию, выделить деньги из бюджета и закупить все необходимое для борьбы с эпидемией. В то время как городская власть выделяет 100 млн и начинает закупать ИВЛ и средства индивидуальной защиты.

10 тез про кризу: перемагають демократичні країни із сильними інституціями

Нині кожна країна фокусується на власних проблемах. Ми нікому не потрібні, окрім самих себе. (Із цього, між іншим, випливає, що коли міжнародні організації дають нам гроші, треба брати й не крутити носом, бо іншого разу не дадуть.)

Поставок тестов, вентиляторов и масок нет и в ближайшее время не будет. У этого провала есть конкретные имена

Министр не подписывал три документа, которые должны были разморозить работу агентства, пока его директор не назначит себе зама. В народе такая схема называется "смотрящий". Кандидатом оказался человек, осужденный за четыре кражи из гипермаркета "Метро" (печень трески, шоколад "Милка", красная икра и крышка кастрюли).

СБУ пропонує продовжити блокування російських соцмереж Вконтакте" та "Однокласники" ще на три роки

"Фейки в країнах сталої демократії прирівняні до зброї масового знищення. Проти України триває гібридна війна, і ми продовжуємо протистояти інформаційним атакам з боку РФ. Тож у продовженні санкцій є сенс: цим ми захистимо наших громадян від фейків і маніпуляцій, а відповідно - збережемо безпеку держави в цілому", - заявив Баканов.

Пандемія COVID-19 – не привід забути про війну на Донбасі

Україна входить в коло тих країн, в яких світова пандемія та рецесія стануть причиною для пошуку швидкого виходу з війни. І такі сигнали ми вже бачимо. Зокрема, вже з’явились повідомлення про начебто пропозиції екс-послів США дати можливість Росії вивести свої війська з Донбасу в обмін на зняття санкцій. Адже економіка зараз на першому місці. А перед цим були спроби провести через Генасамблею ООН рішення про зупинку санкцій, включно з антиросійськими, заради порятунку світової економіки. 

Україна припинила імпорт та експорт електроенергії з Росії та Білорусі

8 квітня НКРЕКП скасувала аукціони, на яких розподіляється пропускна спроможність міждержавних перетинів з Росією і Білоруссю на 2020 рік.

Афганістан: бойовики "Талібану" викрали та вбили 5 співробітників банку – поліція

9 квітня уряд Афганістану повідомив про звільнення 100 бойовиків руху "Талібан", таким чином загалом цього тижня звільнено 200 членів організації. Влада заявляла, що збирається відпустити 1500 бойовиків до початку переговорів з "Талібаном".

Россию накрывает полное безумие

Ведь всем видно, что одно дело усилия врачей, поддержание норм карантина и т.д., а другое дело вот это непрерывное производство совершенно хаотических, противоречащих всякой логике сообщений, заголовков.

Потрібно припинити ставитись до своєї країни як до гетто – Жадан про спробу обрубати фінансування культури та обмовку Зеленського

Все від початку очікувано й передбачувано. Звісно, рік тому навряд чи хто міг передбачити пандемію, карантин та фінансову кризу. Але про те, що для нової влади, яка тріумфально зайняла міністерські та депутатські крісла, культурна сфера не буде пріоритетною – говорили всі, хто бодай іноді говорить про культурну сферу. Зрозуміло було, що на українську культуру яка-небудь пандемія так чи інакше знайдеться.

Як використовувати гумові рукавички та для чого вони потрібні – поради експертів

Корисна властивість гумових рукавичок – захист шкіри рук від агресивної дії дезінфектантів. Тобто, коли ми виходимо з дому і торкаємося кнопки ліфту, дверної ручки чи поручня, то можемо відразу ж скористатися антисептиком без зайвої шкоди для шкіри рук.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини