MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 13 квітня 2020

277 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 13 квітня

Семен Глузман: Украина сегодня стоит на краю пропасти

Несмотря на низкое качество образования, давление на власть всевозможных дворовых академий и вынужденную эмиграцию из страны высокого интеллекта, здесь всё ещё существуют носители знаний, умений и порядочности. Но они нашему президенту неизвестны.

Москаль: Україна може не отримати кредит МВФ не тільки через "антиколомойський закон"

ОПЗ нещодавно оголосив тендер на постачання газу в обмін на найкращу ціну за готову продукцію – аміак і карбамід. Американська компанія "IBE Trade Corp" (президент — Алекс Ровт), яка спеціалізується на продажі міндобрив по всьому світу, збиралася взяти участь у тендері. Однак, оскільки тендер не пішов за сценарієм ОПЗ, його раптово відмінили й оголосили, що вибір постачальника газу здійснюватиметься за т.з. "переговорною" процедурою.

Підозра Чорновол. Непрацюючий закон про амністію + реванш

Наприкінці минулого тижня стало на одну резонансну справу більше. Територіальне управління Державного бюро розслідувань Києва влаштувало обшуки вдома у депутата Ради VIII скликання від “Народного фронту” Тетяни Чорновол. Стосувалися вони справи 6-річної давності, а саме  –  підпалу офісу “Партії регіонів” на вул. Липській у Києві 18 лютого. Як докази можливої вини, слідчі вилучили у Тетяни “предмети з ознаками холодної та вогнепальної зброї, набої”.

Забужко: Москва задумала влаштувати нам "пошесний Великдень"

Москві потрібен вибух в Україні епідемії. Дуже. І Великдень (власне, весь Страсний тиждень) – ідеальна нагода, щоб такий вибух забезпечити. Особливо коли є на те "свій" ресурс.

Карантин, "тоталитаризм" и мировой заговор: как коронавирус углубляет пропасть между властью и обществом

Общество оказалось меж двух огней – с одной стороны оно напугано жуткой статистикой пандемии в Италии, Испании и США. С другой – украинцы боятся потерять в борьбе с вирусом свою свободу и образ жизни. Запреты, подавленность и атмосфера страха пробуждают в общественном бессознательном старые травмы тоталитарного прошлого, которое пережили наши отцы и деды. Чем это может аукнуться обществу, власти и государству в целом?

Валетов: Естественный отбор никто не отменял и критерии у этого отбора могут быть разные

Папа Римский может проводить служение на Католическую Пасху в одиночестве, а вот прихожанам надо посвятить вербу всем вместе. Обязательно. Иначе не видать им рая, как собственных ушей.

Украина стремительно нарастила экспорт электроэнергии в ЕС

Традиционно ежемесячно уделяя внимание "святой троице" российской пропаганды, направленной против Украины по темам золотовалютных резервов и дефолта, добыче газа и "холодомору", а так же "блэкауту" без российской электроэнергии, мы таки добрались до последнего пункта в списке.

Верховна Рада ухвалила зміни до бюджету на 2020 рік через коронавірус

Законопроєктом передбачається, що державні доходи на 2020 рік зменшаться на 119,74 мільярда гривень – це 11% всіх доходів, які раніше очікували отримати як у вигляді податків, так і у якості прибутків держкомпаній.

Коронавирус в РФ: ситуация ухудшается, все больше случаев тяжелого протекания болезни

"Мы видим с вами, что обстановка меняется практически ежедневно и, к сожалению, не в лучшую сторону. Увеличивается число заболевших людей, причем все больше случаев именно тяжелого протекания болезни", – цитирует Путина РИА Новости.

Експомічниця Джо Байдена звинуватила його у сексуальних домаганннях

Уже не вперше Ріде звинувачує колишнього віцепрезидента Байдена. Минулого року вона публічно звинуватила його у "неналежних дотиках", але не звинувачувала у сексуальних домаганнях.

Пасха нам сейчас нужна как никогда: королева Елизавета II обратилась к нации. ВИДЕО

По словам Елизаветы II, празднование Пасхи в 2020 может показаться неуместным, из-за пандемии коронавируса. Однако на самом деле этот праздник сейчас очень нужен.

"В этом году Пасха будет совершенно другой для многих из нас. Но если мы сохраним дистанцию, то обеспечим безопасность друг друга. Однако, Пасха не отменяется", – сказала королева.

Як один футбольний матч став коронавірусною бомбою

Про італійців українські футбольні фанати можуть сказати, що ця команда вперше досягла такого успіху у власній історії, що там грає українець Руслан Малиновський, а також – саме "Аталанта" вибила український "Шахтар" з Ліги Чемпіонів.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини