MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 5 травня 2020

213 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 5 травня

Бунт в Черкасах висвітлив три проблеми сьогодення

Подейкують, що стартував процес створення "партії мерів" напередодні місцевих виборів. І, це не має нічого спільного з децентралізацією!

Мы не хотим, чтобы нами правили дилетанты, – мэр Черкасс

Черкасский городской голова предположил, что его конфликт с властями страны обусловлен тем, что он "посмел перечить "центру" и сказал то, что думает вся страна".

Імітація Єрмака й Зеленського робить Україну легкою здобиччю Путіна – Портников

Заступником голови Мінської групи стане віцепрем'єр Олексій Резніков, до кожної підгрупи увійдуть представники України на рівні не нижче заступників міністра, можливою є участь "керівників кількох профільних комітетів" українського парламенту. При цьому Єрмак поки що не знає, чи готова до такого розширення представництва в Мінську російська сторона. Але сподівається на це та вважає, що в такому разі "переговори стануть ефективними".

Швидше за все, карантин в Україні буде продовжено і після 22 травня, – Шмигаль

"Швидше за все, спираючись на дані Всесвітньої організації охорони здоров'я, карантин буде продовжено і далі з наступними етапами послаблень, якщо це буде дозволяти зробити ситуація з захворюваністю і тим, як люди одужують", – цитує заяву Шмигаля УНІАН.

Купуй українське 2.0. Міністр економіки Петрашко назвав систему Prozorro "абсолютно дивною" і пообіцяв її реформувати

Генеральний директор Єврокомісії Крістіан Даніельсон тоді заявляв, що проєкт закону порушує низку зобов’язань України перед Євросоюзом.

Москва не Третий Рим, Москва – Последний Вавилон

Вот только к началу 20 века ее идея "Святой Руси" и торжества всемирного православия (идея всемирного рабства) исчерпала себя и на замену ей пришла идея торжества всемирного пролетариата (та же идея рабства, но под новым соусом).

"Гуманитарная помощь" Гундяева Италии оказалась китайской и предназначалась для Швейцарии

У РПЦ, похоже, дела идут не лучше, чем у среднестатистического гражданина Федерации, находящегося в самоизоляции. Ведь представители РПЦ постоянно обращаются к руководству страны за помощью и льготами. То патриарх Кирилл (Гундяев) просит власти отсрочить оплату коммунальных платежей для храмов, то обращается к прихожанам переводить на счет церкви пожертвования.

Не "Велюром" єдиним: журналісти показали, як дружина нардепа Тищенка заробляє під час карантину. ВІДЕО

Журналісти перевірили, чи так це насправді, і стверджують, що один із закладів мережі на столичному Печерську активно працює. На відзнятих ними кадрах можна бачити, як чоловік у масці заносить до студії чимало коробок, імовірно – з продукцією. 

Что происходит в Швеции и Беларуси?

Как известно, власти обеих стран (правда, по совершенно разным причинам) проводят политику, радикально расходящуюся с действиями государственных органов других стран – они не вводили ни карантина, ни мер по изоляции и самоизоляции, ни иных существенных ограничений по движению граждан.

Ким Чен Ын получил от Путина медаль "Победы в Великой Отечественной войне"

В сообщении посольства отмечается, что такую награду Ким Чен Ыну выдали за "большой личный вклад в увековечение памяти погибших и погребенных на территории КНДР советских граждан и проявленную заботу о сохранности захоронений и мемориалов советских воинов в Корейской Народно-Демократической Республике".

Оголосили переможців Пулітцерівської премії: серед лауреатів – матеріали про режим Путіна та Україну

У найбільш престижній номінації "За служіння суспільству" премію отримали журналісти газети Anchorage Daily News і проєкту ProPublica за розслідування про сексуальне насилля на Алясці та про поліціянтів, які дозволили підозрюваним втекти від покарання. 

"Будете гореть в аду!" Маша Ефросинина возмутилась действиями интернет-аферистов, использующих ее имя

"Даже теряюсь, с кого первого начать своё обращение - с тех людей, что эту хрень распространяют, или же с тех, кто на нее ведется? – написала Ефросинина. – Начну, пожалуй, с первых... К ним у меня коротко: вы, гады, будете гореть в аду – за то, что травите и убиваете людей своим хрензнаетоткудавзятым говнопорошком; и плевать, что вы подделываете эти картинки под мой аккаунт – вам это не поможет, как не помогло всем многочисленным шарлатанам, что уже много лет приклеивают "мое лицо" на все свои шлак-препараты для похудения!"

Катастрофа і втрата форми: як це – не поїхати на омріяну Олімпіаду

Олімпійські ігри перенесли на 2021 рік, проте влада Японії висловлює побоювання, що і в наступному році Олімпіада може не відбутися, якщо епідемію не спинять.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини