MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 13 травня 2020

207 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 13 травня

У Зеленського зробили все, аби конфлікт із місцевою владою став неминучим – Пекар

В цьому протистоянні провина центральної влади є більшою: відгородитися від усіх, спілкуватися винятково монологами, приймати безглузді та протизаконні речі, постійно вказувати всім зацікавленим у діалозі сторонам, що їхня думка нікого не цікавить, думати лише про рейтинг, наполягати на рішеннях, що неможливо ні виконати, ні проконтролювати, підтримувати подвійні стандарти, погрожувати без можливості втілити погрози, забирати гроші й не давати нічого натомість, не пропонувати жодних стратегій, планів чи картинок майбутнього, підкреслювати нерівність перед законом.

У Кремлі використовуватимуть "п’яту колону" не лише в Україні

Попри те, що Російська Федерація не є економічною гіганткою, але в одній галузі вона таки досягла успіху. І це є шпигунство. Путіну вдалося вдвічі збільшити кількість своїх спецслужб, як засобу збереження своєї влади всередині країни, так і як способу впливу по всьому світові.

Цивілізований світ дає Україні шанс на порятунок, парламентові час ним скористатися – Портников

Коломойський багато поставив на повернення цього банку. Це для нього не тільки питання фінансового виживання – адже завдяки перемозі Володимира Зеленського на президентських виборах Коломойський отримав такі можливості для збагачення, які і не снилися йому в минулому. Це ще й питання принципу. Це бажання довести: не українському народові вирішувати, що буде з фінансовою системою країни, а Коломойському вирішувати, що буде з українським народом.

З так званим "антиколомойським" законом є одна проблема, – екснардеп

Цей час слід було б використати на асиметричні кроки. Слід було б розслідувати силами НАБУ злочини, пов’язані з можливим виведенням активів з "Приватбанку". Адже Гонтарєва і Кролл про це гучно заявили, але чомусь наш головний антикорупційний орган так нічого до сих пір і не добився.

Нинішня коронакриза подарувала нам принаймні один рецепт, який слід записати у Конституцію

Ліричний відступ: вам ніколи не здавалося дивним, що країна урочисто вибирає президента, а потім урядом керує зовсім інша, останнім часом нікому доти не відома особа? Що замість всенародно обраного голови держави, чий характер і біографію народ за виборчу кампанію вивчає під мікроскопом, Кабінет міністрів очолює якийсь анонімус? І що цього анонімуса, як тільки у народу зіпсується настрій, міняють на іншого, такого ж невідомого?

Береза: Усик и Ломаченко ничем не лучше "козлов-провокаторов"

Когда-то давно, в детстве, я смотрел документальный фильм о том, что на мясокомбинатах держали специального козла, который вел баранов на убой. Да, он отправлялся в цех убоя животных и бараны доверчиво шли за ним, хотя и пугались шума машин и запаха крови. А козел оставался невредимым. Его отпускали. И он вел следующее стадо на убой. Такого узкопрофильного специалиста называли "козел-провокатор". Меня тогда это впечатлило и ужаснуло. Ведь вести на бойню почти подобных себе – это мерзость.

Сергій Іванов: Статус Коломойського девальвує на очах

Закон було ухвалено в умовах потужної інформаційної атаки і попри саботаж роботи профільного комітету. Спроба заблокувати закон тисячами правок – припинена. Важливо, що закон проголосували без порушень, що унеможливлює його подальше скасування – на це немає законних підстав.

Президент Беларуси рассказал о "целебных" свойствах парада на 9 мая

В то время как во всем мире соблюдают карантин из-за пандемии и отменяют массовые мероприятия, Александр Лукашенко устроил парад по случаю Дня победы. Теперь же президент похвастался его "целебными" свойствами.

США повертають російські апарати ШВЛ після пожежі в лікарнях Москви і Санкт-Петербурга

Причиною для повернення апаратів стали пожежі в лікарнях Москви і Санкт-Петербурга, які, за попередньою версією, виникли через загоряння цієї моделі апаратів. Під час пожежі в петербурзькій клініці загинули п’ятеро людей.

BBC: Московское метро продает маски и перчатки с наценкой до 1800%

"Здесь можно купить маску и перчатки", — такие стикеры теперь наклеены на каждой кассе на станциях московского метрополитена. Тут же, в красном кружочке, указана и цена: маска обойдется в 30 рублей, перчатки — в 20.

Стоп культурний карантин: українські митці спрямували в небо промені світла. ФОТО, ВІДЕО

Наразі закладам громадського харчування дозволили обладнати літні майданчики, перукарням – попередній запис та чіткі вимоги соціальної дистанції, навіть для торговельно-розважальних центрів – обмеження щодо кількості відвідувачів. При цьому сфера креативних індустрій та видовищних заходів не має поки плану виходу з карантину. Понад 250 тисяч офіційних працівників сьогодні опинилися без роботи, пояснили організатори акції.  

Порядок продуктов важен для здоровья: что есть сначала – мясо или овощи

Разные нутриенты имеют разное влияние на эндокринные клетки кишечника – L-клетки, которые вырабатывают гормон GLP-1 в ответ на пищу. Чем ниже уровень GLP-1, тем хуже насыщение человека, тем быстрее опорожняется его желудок, хуже работает кишечник, хуже работает инсулин. А кроме этого GLP-1 позитивно влияет на многие органы, от мозга до сердца, защищая их. Механизм секреции GLP-1 двухфазный – начинается с желудка, продолжается в кишечнике. Нам важно, что более высокий уровень GLP-1 замедляет эвакуацию содержимого желудка и снижает уровень секреции соляной кислоты.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини