MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 травня 2020

149 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 27 травня

У бажанні за всяку ціну помститися Порошенкові Зеленському йдеться про власне політичне виживання – думка

Все просто. Від порівняння із Порошенком Зеленський нікуди не втече. Те, що за багатьма позиціями він у цьому порівнянні об'єктивно програє, чинний президент також, безумовно, розуміє (та й багато хто йому про це регулярно нагадує). А отже, "змагання із Порошенком" для Зеленського ще далеко не завершене.

За "бандита" доведеться відповідати: мер Черкас подав до суду проти Зеленського

"Ми всі пам’ятаємо, що кілька днів тому президент України Володимир Зеленський назвав Бондаренка "бандитом". Ось відповідь. Побачимось із президентом України в суді", – заявив Ципін. 

Німецький суд відмовив у екстрадиції Онищенка в Україну

Раніше суд звернувся до української влади з проханням надати "детальний опис" умов утримання під вартою, на котрі міг би розраховувати Онищенко в слідчому ізоляторі в Києві. Однак тоді українська сторона поінформувала німецький суд "лише в загальних рисах" щодо того, що міжнародних стандартів буде дотримано. Таких запевнень суддям в Ольденбурзі було замало.

20% українських медіа можуть не пережити карантину – Спілка журналістів

У НСЖУ звернули увагу на те, що в деяких країнах під час епідемії коронавірусу журналістам надали статус "головних співробітників" нарівні з лікарями, поліцейськими та працівниками комунальних служб.

Дальше, чем можно было бы ожидать: ученые показали, как распространяется COVID-19 в метро. ВИДЕО

Ученые американского Университета Орегона наглядно показали, как легко распространяется коронавирус в метро, опубликовав видео с компьютерной моделью его распространения в вагоне. Заразиться можно при обычном разговоре с зараженным COVID-19 соседом.

Наслідки пандемії COVID-19 для фармацевтики: виклики для галузі та для країни

В Європі та Великій Британії проблема забезпечення лікарськими препаратами стала однією з найактуальніших у період піку зростання захворюваності COVID-19. Аналізуючи розвиток ситуації в цих країнах останніми місяцями, ми бачимо три істотні дестабілізаційні фактори, які сформувалися внаслідок пандемії та суттєво вплинули на галузь. Українським фармацевтам і владі варто звернути увагу на ці ризики:

В Москве создали цифровой концлагерь

Поскольку проводить все эти военные и морские карнавалы в условиях продолжающейся пандемии даже для Путина неудобно, пандемию решено отменить. С вирусом договориться, конечно, не получится, да и не надо. Есть статистика, которая отразит все что надо. Ну, а больные и умирающие… "Доктор" Мясников еще раз объяснит, что кому суждено умереть, тот и так умрет…

Twitter подкладывает Трампу большую свинью – мнение

Всё это связано с тем, что у Трампа началась истерика по поводу того, что выборы становятся более ориентированы на личную явку, а на почтовый бюллетень. Самое интересное, что такой бюллетень, выдаётся каждому желающему таким образом голосовать, с незапамятных времён, в любом штате. Потому что есть миллион причин и обстоятельств, почему человек имеет право так голосовать. И почему-то за долгие годы использования такой опции, не было никаких сбоев или подделок, в количествах, что это имело какое-то значение и переделывало выборы.

Российская внешняя политика и экономика очутились в китайском штопоре

Оглядываясь как на давнишние провалы российско-китайских отношений, так и на современные, вырисовывается четкий контур эксплуатации России, абсолютно по всем направлениям, без реального качественного профита для Кремля, кроме как банальной пропаганды.

Забужко: Голосу Фішбейнові, поетові од Бога, забрати не змогли – ні КГБ, ні злидні, ні хвороби

Така трудна доля. Таке переїхане навпіл гебістськими 1970-ми акурат на зльоті – як у всього його покоління, згодом охрещеного "постшістдесятниками", – життя, і здоров'я, і кар'єра (в еміґрацію тоді від'їздили – як на той світ, і повернення з неї було не легшим)... Все – крім Голосу.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини