MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 8 липня 2020

293 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 8 липня

Какие перевыборы? Этот парламент должен создать скелет новой политической и управленческой системы – Быков

Этот парламент должен как минимум завершить конституционную реформу, уменьшить количество депутатов до 300, дать народу право инициировать законопроекты и так далее. Грубо говоря, этот парламент должен создать скелет новой политической и управленческой системы. Если их хватит только на это - уже хорошо. А если сумеют и мышцы на этот скелет нарастить - вообще отлично.

Як виглядає гібридна війна? Кейс "Верещук"

Ця розмова в ефірі почалася з запитання "Як реагувати на гібридні загрози". На інформаційні та політичні загрози, які росіяни використовують всередині України. І з якогось диву Верещук почала говорити про Порошенка та його партію, нібито це вони реалізують гібридну загрозу.

Зеленський знову порушив закон. Цього разу забув задекларувати понад 5 мільйонів гривень. Чи виконає він обіцянку і піде з посади?

“Відповідно, вартість цих облігацій перевищувала 50 прожиткових мінімумів. Згідно із законодавством, Володимир Зеленський повинен був подати до Реєстру декларацій повідомлення про суттєві зміни в майновому стані протягом 10 днів з моменту покупки й продажу ОВДП. Однак до реєстру не надходили такі повідомлення”, – йдеться в повідомленні.

Україна розірвала меморандум з Росією про співпрацю у боротьбі з тероризмом

Крім того, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що на засіданні уряду було підтримане подання до Верховної Ради законопроєкту про вихід України із Договору про проведення узгодженої антимонопольної політики з країнами СНД.

Анатолий Шарий движется уверенной поступью на эшафот, – блогер

Конечно, для многих поклонников Анатолия Шария, свято верящих, что их герой-правдоруб, не подкупный и кристально чистый, живёт в скромной двушке на окраине некоего провинциального городка в странах Балтии, стало шоком известие о том, у оного персонажа имеется вилла на "золотом побережье" (Коста-Дорадо) в Испании, стоимостью миллион евро.

Иран отказывается от переговоров о компенсации жертвам катастрофы МАУ

"Буквально сегодня (разговор состоялся 7 июля) мы получили коммуникацию из Тегерана о том, что иранская сторона не готова принять предложение Киева относительно переговоров", – говорит Енин.

Снєгирьов: У пожежах на Луганщині занадто багато підозрілих збігів

Вже є заява керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Гайдая до Кабінету Міністрів щодо визнання масштабних пожеж на Луганщині надзвичайною ситуацією державного рівня. Це  дасть змогу передбачити кошти з державного бюджету на ліквідацію наслідків стихійного лиха.  

Компанія з орбіти Коломойського отримала в США $2 млн пільгових кредитів

Пільгові кредити за Програмою захисту зарплат (Paycheck Protection Program) призначені для того, щоб малий бізнес міг продовжувати платити зарплати співробітникам, не дивлячись на труднощі, які виникли через пандемію коронавірусу. Загальний обсяг програми - $669 млрд. Перелік одержувачів пільгових кредитів публікує федеральна влада США.

Данія дала хід "Північному потоку - 2": як розвиватиметься конфлікт між Росією, Німеччиною та США

Сьогодні Датське енергетичне агентство прийняло рішення дозволити компанії Nord Stream 2 AG використовувати кораблі з якірним позиціюванням для добудови останньої ділянки "Північного потоку-2" у виключній економічній зоні країни. З одного боку, документ виглядає ніби як формальність. Якщо дозволено використовувати самопозицівальні кораблі і будувати в економічній зоні загалом – то яка вже принципова різниця?

The New York Times: Племянница Трампа утверждает, что он – клоун и моральный урод

В книге делается попытка найти объяснение тому, как принадлежность президента Трампа к одной из самых богатых и печально известных нью-йорскских империй в сфере недвижимости внесла вклад в формирование у него того, что автор называет «извращенным поведением» — таких характеристик, как оценка других людей в «денежном выражении» и практика «обмана как образ жизни».

Любители фильмов ужасов лучше справляются со стрессом на фоне пандемии

Ученые предположили, что если эта гипотеза верна, то заядлые любители ужасов и фильмов катастроф должны справляться со стрессом на фоне пандемии COVID-19 лучше, чем те, кто избегает таких жанров. Чтобы проверить это, Кривнер и команда психологов опросили 310 человек.

The Guardian: Легкие случаи заражения коронавирусом гораздо более опасные, нежели мы думаем

За время пандемии закрепилось впечатление, что людям с "легкими" случаями COVID-19, которым не требуется лечение в отделении интенсивной терапии или подключение к аппарату искусственной вентиляции легких, не будут иметь дело с серьезными проблемами со здоровьем. Еще на прошлой неделе вице-президент США Майк Пенс сделал успокаивающее заявление на фоне роста случаев заражения коронавирусом в 16 штатах. По его словам, "хорошо", что почти половина новых пациентов - это молодые американцы, которые меньше рискуют тяжело заболеть, чем их старшие сограждане. 

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини