MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 17 серпня 2020

331 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 17 серпня

Банкова "сидить на двох стільцях"? До чого призведе дипломатія Зеленського

Після того, як президент Білорусі сфальшував вибори і спробував забити кийками і замучити по ізоляторах білоруський Майдан, після того, як він віддав Росії "вагнерівців", які вбивали українців на Донбасі, після того, як цей колгоспний диктатор розповів учора, що Україна "стала на коліна" – після всього цього офіс президента України, який давно і безнадійно перетягнув на себе повноваження стосовно формування зовнішньої політики, видав оцей, з дозволу сказати, текст. В якому чітко вказано, що "Україна… не втручається у вирішення питань про вибори або чиюсь перемогу на них". Переживши два Майдани – ми не будемо говорити про те, що в сусідній державі диктатор узурпував владу і знищує власних громадян. Оскільки, на думку філософів з ОП, "терпіння є ознакою цивілізованості будь-якої нації". Ні більше, ні менше. 

Журналістська діяльність ніколи не може бути підставою для переслідувань – Зеленський

Моя творча діяльність завжди була пов’язана з досить гострою критикою чинної на той час влади. Неодноразово це створювало нашому колективу проблеми. Від неофіційних натяків «хлопці, ви дожартуєтесь» – до прослуховування, стеження, реальних перешкод та заборон у проведенні концертів чи зйомок.

Уряд Білорусі склав повноваження

Також повідомляється, що глава держави Олександр Лукашенко доручив оперативно підготувати документи щодо подальшої роботи уряду. Тоді президент зазначив, що в основному уряд сформовано. Разом з тим він додав, що "можуть бути якісь нюанси".

"Я готова стать национальным лидером!": Тихановская записала новое видеообращение

"Я готова принять на себя ответственность и выступить новым национальным лидером, чтобы страна успокоилась, вошла в нормальный ритм… Чтобы мы освободили всех политзаключенных и в кратчайшие сроки создали условия для проведения новых честных и прозрачных выборов, которые будут безоговорочно признаны мировым сообществом", – заявила Тихановская.

Вопрос Донбасса: Закончить войну нельзя, её можно проиграть или выиграть

Окулисты и проктологи, заглядывающие во все дыры путина в поисках мира - трусы, обманывающие себя и других. Любая наша уступка будет рассматриваться "той стороной" не как возможность компромисса, а как слабость, за которую мы обязаны будем заплатить ещё бОльшей слабостью - и так до потери государственности.

Шевченко, Наполеон, цар Микола ІІ та ікона. Ківа подарував Рабіновичу на День народження картину, якій позаздрив би сам Пшонка. ФОТО

На картині Рабінович в золотом халаті тримає в руках Тору [перша частина Старого Завіту Біблії], а на стіні висять портрети Тараса Шевченка, Наполеона, російського царя Миколи II та ікона.

В 52-й день народження: Кузьмі Скрябіну присвоєно звання Героя України

"З початком війни Андрій (Андрій Кузьменко – ред.) регулярно їздив на схід та допомагав нашим захисникам. Кузьма і сам був справжнім захисником України. Воїном слова. Його зброя – ручка, папір та мікрофон. Піснею він зцілював душу, словом – заряджав на боротьбу, - зазначив Зеленський.

NASA назвала склад другого екіпажу Crew Dragon, який восени полетить на МКС

До складу експедиції увійдуть астронавти NASA — командир екіпажу Майкл Гопкінс, пілот Віктор Гловер, фахівець місії Шеннон Вокер, а також японський астронавт — фахівець місії Соїчі Ногучі. Вони проведуть на борту станції шість місяців.

Как ложь вредит нашему здоровью

Человек, который врет, имеет повышенную активность миндалины, поэтому намного сильнее подвержен стрессу. Ему приходится держать себя под контролем и проверять, не противоречат ли его слова ранее сказанным. Научно установлено, что ложь ухудшает работу ряда отделов мозга, частота лжи коррелирует с уровнем тревоги, кровяного давления, частоты сердечных сокращений.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини