MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 25 серпня 2020

154 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 25 серпня

Небоженко: "Украинского чуда" не произошло

Украинское общество постепенно меняется к лучшему, особенно молодежь. «Мерцающая» украинская идентичность живет только в новом поколении молодежи и ветеранах войны. Но этого уже не мало. Незаметно все меняется, кроме украинской власти, которая мастерски освоила трюки с «переодеванием в воздухе» и накопила огромный опыт манипулирования страной. Уже много лет такую Украину не жалеет, ни Запад, ни Россия.

"Шльопками" по рейтингу: чому Зе-свято може стати початком кризи влади

Він був чисельнішим, аніж минулого року, незважаючи на дощ. А офіціоз більше нагадував постановку для однієї особи. Такий висновок напрошувався, зокрема, з добору "зірок" концерту на Софіївській площі – переважно виконавці, які часто гостювали у "95 кварталі". Обурена частина суспільства назвала це дійство "корпоративом", "цирком", утім, як відомо, на колір і смак товариш не всяк, і багатьом святкове попурі могло сподобатися. Тим більше, що добірка пісень відповідала ключовій ідеологемі сьогоднішньої влади "какая разница". Звідси й російськомовні пісні, які обурили патріотичну громадськість.

До кримських санкцій ЄС проти РФ приєдналися ще шість країн

"Країни-кандидатки [на вступ до ЄС] Чорногорія та Албанія, члени європейської зони вільної торгівлі – Норвегія та Ісландія, а також Україна nf Грузія оголосили про приєднання до рішення Ради ЄС від 18 червня 2020 року, згідно з яким Рада ЄС ухвалила рішення продовжити санкції до 23 червня 2021 року", – мовиться в повідомленні.

Юлию Тимошенко подключили к ИВЛ – СМИ

В то же время, по информации СМИ, дочь Тимошенко Евгения и зять Артур Чечеткин переносят болезнь в легкой форме.

Александр Положинский публично отказался от награды Зеленского. ВИДЕО

"Вернувшись из Марша защитников я узнал, что вы наградили меня орденом» За заслуги «третьей степени … Сегодня, когда мы шли в колонне, мы также упоминали о людях, которых безосновательно, по крайней мере, ни разу не было приведено действительно весомого доказательства какой-то их вины, обвиняют в убийстве — в тяжелом преступлении", — заявил музыкант.

В'ятрович: З ідеї подомальовувати щось до тризуба не вийде нічого доброго

Запис про Великий герб є в Конституції, але не варто забувати як і чому він там з’явився. Це сталося лише тому, що комуністи – в той час найбільша фракція Ради - лише за умови згадки про майбутній великий герб могли дати голоси за тризуб як «малий герб».

Верховна Рада проголосувала за підвищення мінімальної зарплати

Верховна Рада сьогодні, 25 серпня, проголосувала за законопроєкт про підвищення мінімальної зарплати до 5 тис. грн. з 1 вересня цього року.

Если революция не может победить. Иного в истории еще не случалось – Эйдман

Главное для Луки - не допустить новых столкновений демонстрантов с полицией. Чувствуется, он боится, что каратели теперь могут дрогнуть и не решатся больше стрелять в народ. Поэтому пытается нагнать страх на протестующих, чтобы остановить их на дальних подступах к своей трясущейся шкуре.

США підвищують тиск: як популізм Верховної ради створює нового критика для України

Критика з боку ЄС досі стикалася із контраргументом про те, що це, мовляв, просто бізнес-лобізм на користь європейських виробників, які бояться втратити український ринок. І хоча таке твердження спростовують дослідження результатів торгів у Prozorro (на тендерах, де нові імпортні товари змагалися з українським аналогом, вітчизняна технічна продукція зазвичай виграє і зараз) – для частини депутатів цей аргумент і надалі "працює".

У больных диабетом первого типа появилась надежда на излечение

Ученые разрабатывают сразу несколько экспериментальных способов лечения. Они основаны на том, чтобы заменить поврежденные островковые клетки, которые вырабатывают инсулин, на аналоги, выращенные из стволовых клеток. Как правило, геном таких клеток модифицируют, чтобы те стали «невидимыми» для иммунитета. Теоретически это может защитить их от уничтожения.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини