MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 серпня 2020

165 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 27 серпня

Зеленський обманює, попереду в нас роки й роки війни – Портников

Зеленський і його виборці – люди, позбавлені інстинкту державників – просто не здатні зрозуміти причин, через які Путін веде цю війну. Вони не здатні зрозуміти, чому в цій війні російського президента підтримує велика частина його співвітчизників. Для Путіна війна з Україною – священна війна. Війна за відродження Російської імперії, частиною території якої є українські землі. Путінові не потрібен Донбас. І навіть Крим не є таким важливим, як контроль над усією Україною.

Фесенко: Восени є велика ймовірність нових протестних акцій

Головна подія нового політичного сезону – місцеві вибори. Якраз з ними у мене не має особливих критичних очікувань. Будь-які вибори, якщо вони проходять демократично, знімають зайву політичну напругу. Мене більше хвилює поєднання таких різноманітних проблем, як економічна криза, і пов’язані з нею негативні соціальні наслідки, новий спалах епідемії COVID-19 і конфліктна боротьба інтересів у зв’язку із неминучими карантинними обмеженнями (зокрема містечкова антикарантинна анархія, яка дискредитує і реформу децентралізації, і руйнує єдність держави зсередини), зростання нетерпимості і агресивних настроїв у частини наших політиків і громадян.

Саакашвили заявил, что возвращается в Грузию

"Украина - мой второй дом. В свое время я приехал сюда из своего главного дома, сладкой Грузии. Я любил Украину еще со времен студенчества, в самые тяжелые времена именно она приняла меня таким, каким я являюсь, без условий и требований, и я это очень ценю", - отметил экс-президент Грузии.

Бойовики"ДНР" ввели смертну кару

"В ООН стурбовані фактом введення смертної кари на тимчасово окупованій території Донецької області, адже в перші роки війни на Донбасі незаконні збройні формування вже проводили страти", - пише видання.

Вільний "ринок газу": ризики для побутових споживачів і конкуренції

Запровадження ринку газу автори реформи описують як крок України вперед у контексті інтеграції до Євросоюзу. І справді, донедавна в нашій країні існував очевидний парадокс: ціна на блакитне паливо для комунального сектору, на відміну від промисловості, встановлювалася директивним методом, що суперечить ринковим принципам. НАК «Нафтогаз України» продавала газ газозбутовим компаніям, переважна більшість яких належить до групи «РГК» відомого олігарха Дмитра Фірташа. А вже ті продавали блакитне паливо населенню за фіксованими й заниженими цінами.

Путин фактически признал, что силы вторжения в Беларусь сформированы и ждут команды – Эйдман

Итак, Путин фактически признал, что силы вторжения в Беларусь сформированы и ждут команды. Как всегда, всей правды он не сказал. Судя по тому, что пишут свидетели непосредственно из Беларуси, ихтамнеты частично уже введены в страну и действуют.

Коронавірус в КНДР: влада посилила контроль на кордоні з Китаєм та дозволила стріляти на ураження

"Вороги намагаються занести його (корона вірус – ред.) в народну республіку через кордони", — сказано в заяві поліції міста Хверен.

Зеленский перезапускает бренд Украины Ukraine NOW. Новый дизайн критикуют

Ролик записан на английском языке. В нем Зеленский обращается к мировому сообществу с приглашением разделить будущий успех Украины, как технического хаба Европы и аграрной страны. Он говорит о множестве «знаменитых стартапов и блестящих инженеров», а также возможностях для развития IT-бизнеса, в частности, налога в 5% (к слову, законодательно такой налог для технологических компаний еще не принят, пока это только ряд законопроектов).

Как пить чай матча и чем он полезен

В нем много не только стимулирующего кофеина, расслабляющего теанина, но и в сто раз больше, чем в обычном чае, эпигаллокатехина. Эпигаллокатехин и придает ему горьковато-вяжущий вкус, который прекрасно подавляет тягу к сладкому и является мощным антикосидантом. Разные исследования показывают положительное, хоть и небольшое его положительное влияние на снижение риска рака, фотозащиту кожи, снижение давления, снижение плохого холестерина и т.п. Но высокие дозы в виде биодобавок токсичны для печени, начиная уже с 800 мг экстракта.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини