MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 7 жовтня 2020

109 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує  до вашої уваги – традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні,  6 жовтня.

Володимир та Олена Зеленські відвідали Букінгемський палац та зустрілися з принцом Вільямом та Кейт Міддлтон

Президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена сьогодні  з офіційним візитом прибули до Великобританії. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента, інформує UAINFO.org.

Відзначається, що в рамках візиту заплановані переговори глави держави з прем'єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном, після яких відбудеться підписання україно-британського угоди про політичну співпрацю, вільну торгівлю і стратегічне партнерство.

Негайно потрібно створити національний штаб, який зможе зупинити наростання пандемії коронавірусу в Україні – Тимошенко

Щойно Юлія Тимошенко звернулася із наполегливою порадою до президента щодо негайного створення національного штабу, покликаного зупинити наростання пандемії коронавірусу в Україні. Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише Костянтин Матвієнко, повідомляє UAINFO.org.

Штаб має здійснити інтелектуальну й організаційну роботу щодо розробки та впровадження не лише медико-санітарних заходів, але і зміни національної економічної та безпекової стратегій в умовах кардинальної трансформації умов самого буття людства, спричинених, зокрема, епідемічними загрозами.

Светлану Тихановскую объявили в розыск в России

Светлана Тихановская

Лидера белорусской оппозиции Светлану Тихановскую объявили в розыск на территории РФ. Розыскная карточка на ее имя появилась в базе данных МВД России, сообщает UAINFO.org со ссылкой на НВ.

Сразу после выборов главный конкурент Лукашенко Светлана Тихановская была вынуждена выехать в Литву.

В пріоритеті у Зеленського не коронавірус, а гральний бізнес – нардеп

Уряд президента Володимира Зеленського позапланово напівтаємно збирався на засідання для розгляду врегулювання діяльності грального бізнесу в Україні. При цьому чергове засідання, де мали б розглядати питання боротьби з епідемією коронавірусу, скасоване.Про це заявив на брифінгу співголова фракції "Європейська Солідарність" Артур Герасимов, повідомляє Gazeta.ua, інформує UAINFO.org.

Депутат підкреслив, що на новий антирекорд захворювання на ковід влада Зеленського взагалі не реагує.

Состояние больного коронавирусом Петра Порошенко ухудшилось

Состояние здоровья больного коронавирусом пятого президента Украины Петра Порошенко ухудшилось, у него продолжает развиваться пневмония. Об этом в программе "Соромно" рассказала его супруга Марина Порошенко, информирует UAINFO.org.

"У него (Петра Порошенко, – ред.) – двустороннее воспаление легких. Он находится в больнице, он получает комплекс лечения. К сожалению, у него сейчас ухудшилось состояние крови – она очень густая. Врачи даже не могут взять ее на анализ, чтобы промониторить состояние и посмотреть ход болезни", – рассказала Порошенко.

Підкуп на виборах: у лікарні роздавали страховку від одіозного нардепа і збирали персональні дані

На Сумщині в обласному клінічному перинатальному центрі роздавали "страхову карту" на випадок захворювання Covid-19 від фонду нардепа-мажоритарника, кандидата у депутати до облради від партії "Наш край" Андрія Деркача. Про це пише громадянська мережа "Опора", інформує UAINFO.org з посиланням на Gazeta.ua.

Спостерігачів повідомила медпрацівниця. "Страхову карту" їй пропонувала оформити одна з колег. "Карта" передбачає грошове покриття 2500 грн.

"Підійшла головна акушерка і запропонувала страхування, що наш головний лікар домовилась з паном Деркачем про страхові виплати. Що якщо ви захворієте за ці 6 місяців, то вам буде виплачена допомога. Але за цю допомогу треба заповнити заяву для компанії благодійного фонду Андрія Деркача "Наше майбутнє".

Бывшие страны СССР охватывает огонь протестов, Казахстан следующий – Financial Times

В Кремле с тревогой наблюдали за тем, как этой осенью сотни тысяч белорусов требовали отставки Александра Лукашенко, который слишком долго занимает кресло президента. И российским чиновникам вряд ли приятно смотреть сейчас видео из Кыргызстана, на которых участники протестов врываются в кабинет президента Сооронбая Жээнбекова и топчут его портрет.

Протесты в Кыргызстане вспыхнули из-за фальсификации выборов. Вместе с демонстрациями в Беларуси и войной между Азербайджаном и Арменией они образовали взрыв политического риска на постсоветском пространстве в последние недели. Об этом пишет Financial Times, информирует UAINFO.org

Все эти кризисы погружают главные экономические и оборонительные союзы Москвы в смятение. Возникает вопрос, может ли Россия вообще выполнять роль того, кто обеспечивает стабильность в регионе.

Саша Сотник: 14 лет назад после убийства Анны Политковской казалось, вот она, тьма, но скоро рассвет. Сегодня осознаешь, возможен только костер

«День убийства Анны Политковской 14 лет назад. Вечером - сообщение "Эха Москвы", после чего меня буквально вынесло из квартиры на улицу. Я тогда жил в Медведково. Помню, сел на скамейку у подъезда девятиэтажки на Широкой, да так и просидел в прострации около часа, наверное... Было ощущение, что власть (тогда я еще употреблял это слово - "власть") опустилась на какой-то новый уровень, и это уже похоже на дно.

Тогда было сложно представить, сколько таких уровней будет пробито, и что за очередным дном последует еще и еще, и что дна нет, потому что в фашистской черной дыре его быть не может...», - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет Саша Сотник, информирует UAINFO.org.

«Результат эволюции путинизма: если 14 лет назад журналистку надо было заставить замолчать несколькими выстрелами в подъезде - то сегодня она сама принесет себя в жертву, сгорая у здания местного "гестапо". А государственное СМИ "РИА-Новости" назовет это "самосожжение как теракт".

45-річний Шовковський потрапив у заявку збірної на гру із Францією

Асистент головного тренера збірної України Олександр Шовковський потрапив до заявки на товариський матч проти Франції. Про це повідомила Українська асоціація футболу, інформує UAINFO.org.

В УАФ підкреслили, що з огляду на те, що у складі національної збірної залишився один здоровий воротар, тренерський штаб ухвалив рішення внести до заявки на сьогоднішню, 7 жовтня, гру Шовковського.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини