MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 13 січня 2021

102 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні,13 січня (натисніть на фото, щоб перейти до новини, яка Вас зацікавила).

У США почали розглядати імпічмент Трампа. ВІДЕО

Палата представників США почала розгляд проекту резолюції про оголошення імпічменту президенту Сполучених Штатів Дональду Трампу.

Про це повідомляє CNN, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Трампа звинувачують у підбурюванні громадян до штурму будівлі Капітолія минулого тижня.

Очікується, що перші дебати триватимуть близько години й безпосередньо стосуватимуться тексту резолюції. Потім пройде голосування.

Імпічмент Трампу намагаються оголосити вже вдруге. Однак журналісти зауважують, що навіть за умови ухвалення резолюції американський глава, найімовірніше, залишиться на посаді до закінчення свого президентського терміну. Адже рішення повинен підтримати ще Сенат. 

Не царська справа: в ОПУ кажуть, що Зеленський на санкції Дубінському не реагуватиме

Всі написали, що ні Зеленський, ні Офіс президента не реагуватимуть на санкції США проти, прости господи, Дубінського

Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише Олександр Михельсон, повідомляє UAINFO.org.

Але з єдиного фрагменту прямої мови тов. Подоляка, доступного на "Радіо Свобода", випливає трохи інше.

Просто не царська це справа, виявляється.

В'ятрович: СБУ закрила кримінальне провадження щодо мінської зради Єрмака й Кучми. ДОКУМЕНТ

Якщо ви дієте в інтересах ворога та здаєте національні інтереси на переговорах із ним – то це не злочин. А "лише погодження поточного робочого документа, який  зафіксував результати обговорення низки питань"

Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише Володимир В'ятрович, повідомляє UAINFO.org.
 
Можете сміливо погоджувати й підписувати будь-які "поточні робочі документи", які попросить ворог, головне, щоби документи ці були викладені "лаконічно, стисло і структуровано".

Якщо ви думаєте, що це невдалий жарт, прочитайте постанову слідчого СБУ про закриття кримінального провадження із приводу мінської зради Кучми та Єрмака.

Дубинский попал под санкции, в основном, из-за своей борьбы с НАБУ – Кочетков

"Начну с личного. В 1995 году для Штатов я был борцом за свободу слова и демократию. И меня в составе делегации Украины принимали в Белом Доме и Госдепе. Всего через год я стал врагом свободы слова, злым нетихим словом Кочеткова вспоминали в Конгрессе США, и санкции были. В 2001 году для США я опять стал борцом за демократию, и структуры Госдепа возили меня на разные форумы по объединению всех демократов. Но уже в 2004 году я стал врагом этой самой демократии и чуть ли не отравителем демократического кандидата в президенты Виктора Ющенко. Однако в 2006 году мне, очевидно, как-то удалось вернуться в демократическую колонну борцов с коррупцией, потому что я участвовал во встречах в США с руководством ФБР и тамошней Генпрокуратуры… На сегодня даже и не представляю, кем числюсь — поборником демократии или противником.

Это к тому, что отношение США зависит от текущей политической конъюнктуры и от того, кто что про тебя настучит в американские официальные органы", - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет политолог Александр Кочетков, информирует UAINFO.org. 

Санду дає підстави радіти як за Молдову, так і за Україну – нардепка

Вперше із 2015 року Україну відвідала президентка Республіки Молдови. І я рада, що це саме Мая Санду

Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише Соломія Бобровська, повідомляє UAINFO.org.

Вона зверталася до наших громадян українською, коли відвідувала Україну прем’єркою, зверталась українською і до своїх громадян під час інавгурації.

Вона не уникає гострих тем: відкрито заявляє, що Крим – це Україна, а РФ має вивести війська із Придністров’я. Тож і тема безпеки в регіоні була однією з найважливіших під час розмови президентів України та Молдови на вчорашній, 12 січня, зустрічі. 

США не будуть більше толерантно ставитися до того, як Зеленський і його оточення розплодили в Україні російські впливи – журналістка

"Говорючу голову" із партії Зеленського США звинуватили в тому, що він російський агент впливу

Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише Ольга Лень, повідомляє UAINFO.org.

І яку ж медійну комунікацію навколо цього вибудовує Офіс президента?

Через телеґрам-канали й ефіри просувають тези, що це Байденові хтось не той щось не те наговорив; що то Андрій Деркач винен, а Сашко там випадково; що Офісу президента то не стосується...

КВУ: За рік у монобільшості залишилося лише 211 депутатів

Минулого року лише 16% законів було прийнято голосами монобільшості. Комітет виборців України проаналізував результати голосувань за закони, ухвалені Верховною Радою в 2020 році, інформує UAINFO.org. Всього за рік було прийнято 230 законів.

Депутати «Слуги Народу», які мають права коаліції у ВР IX скликання, забезпечили 226 голосів лише за 16% прийнятих законів. Так, 226 або більше депутатів монобільшості проголосували за 37 із 230 законів.

Всі інші закони не були б прийняті без голосів інших фракцій та груп ВР. При цьому абсолютна більшість проектів були ініційовані самими членами провладної команди: Президентом, урядом, народними депутатами монобільшості.

Вчені визначили, чим небезпечний усього лише один келих вина в день

Навіть один невеликий келих вина вечорами збільшує ризик розвитку аритмії на 17%. Це небезпечне порушення в роботі серця загрожує задишкою, запамороченнями і загальною фізичною слабкістю.

Багато хто вважає, що один невеликий келих вина ввечері їхньому здоров'ю не зашкодить, а можливо, навіть і зміцнить його. Але вчені довели, що ця звичка істотно збільшує ризик розвитку миготливої аритмії - найнебезпечнішого порушення в роботі серця, яке викликає прискорення скорочень цього органу. Якщо ж людина звикла щовечора випивати по два келихи вина, то небезпека аритмії підскакує на 28%, а при чотирьох келихах вона виростає на 47%, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Возможно все: теннисистка без пяти пальцев пробилась в основную сетку Australian Open

Британка Франческа Джонс показала всем невероятную волю к победе.

20-летняя британская спортсменка Франческа Джонс пробилась в основную сетку Открытого чемпионата Австралии.

В финальном раунде квалификации эта уникальная теннисистка разгромила китаянку Лу Цзяцзин со счетом 6:0, 6:1.

Об этом сообщает UAINFO.org.

Как сообщает Reuters, дело в том, что Джонс родилась с редкой генетической болезнью - эктродактилией, вследствие чего у нее только восемь пальцев на руках и семь - на ногах. Врачи считали, что стать профессиональной теннисисткой Джонс не сможет. Однако, Франческа доказала, что болезнь не является приговором и пробилась в профессиональный спорт.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини