MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 11 лютого 2021

222 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 11 лютого (натисніть на фото, щоб перейти до новини, яка Вас зацікавила).

В ОБСЄ визнали, що переговори у рамках ТКГ щодо Донбасу "зайшли у глухий кут"

Спеціальний представник діючого голови ОБСЄ в Україні та в Тристоронній контактній групі (ТКГ) посол Хайді Грау заявила, що переговори в рамках ТКГ про врегулювання ситуації на Донбасі зайшли в глухий кут.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона сказала під час засідання Ради безпеки ООН з нагоди шестиріччя підписання комплексу заходів щодо виконання Мінських угод, інформує UAINFO.org. Трансляція заходу велась на сайті Організації. 

"Останніми тижнями на Донбасі спостерігається тривожна тенденція щодо порушення режиму припинення вогню. При цьому кількість порушень є значно нижчою, ніж у першій половині минулого року", – констатувала вона.

"Теплою рукою віддати владу": 10 років тому Любомир Гузар послав у майбутнє важливий заповіт

10 лютого 10 років тому Любомир Гузар дав молодому українському суспільству майстер-клас, який привіз разом зі своїм досвідом життя у зрілішому світі

Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише Євген Глібовицький, повідомляє UAINFO.org

Він показав, що не існує посади, з якої б не можна було піти добровільно. Очільник церкви має більший запас легітимності в часі, ніж політичні обранці, керівники корпорацій, міжнародні діячі чи громадські лідери. І, хоч його ніхто не спішив, Гузар прийняв рішення, як він сказав, "теплою рукою віддати владу".

Кремлівська пропагандистка Симоньян запропонувала Путіну влаштувати на Донбасі "русское лето" після "русской весны"

Скандальна кремлівська пропагандистка та редакторка Russia Today Маргарита Симоньян відзвітувалась Володимиру Путіну про свою поїздку на так званий "донецький" форум 28 січня.

Про це йшлося на зустрічі Путіна зі співробітниками ЗМІ, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН

Симоньян розповіла російському президенту, що мешканці ОРДЛО, мовляв, бачать своє майбутнє в Росії, або кажуть, що вони уже в Росії.

І що у 2014 році там була "русская весна", і чи не пора вже наступити "русскому лету", тобто в сенсі, що треба вже забрати Донбас, "а то по ньому знову почнуть стріляти", цитує видання слова пропагандистки.

Олена Степова: Дети ОРДЛО учатся умирать за Россию и ненавидеть Украину

ОРДЛО умирает не только землей, городами, но и людьми. Нет, сегодня я не о высокой смертности, хотя и это там хорошо чистит землю. Я о том, что, хотим мы это признавать или нет, но ОРДЛО изменилось. И физически, и экологически, и промышленно, и ментально, и морально, и психологически.

Это уже не те города и не те люди, которых мы помним по 2010-2013-му годах, и даже по 2014-му. Это совершенно другой мир. Тот, кто не жил там или не следит за новостями из ОРДЛО, этих перемен не заметит. Для этого нужно знать каждую трещинку этой земли, каждое ее движение. Каждый вздох социума. Каждый его шаг, пишет в своем блоге Олена Степова, информирует UAINFO.org.

Даже те, кто, как и я выехал из ОРДЛО, не всегда улавливают эти перемены. И это понятно. Кто-то ездит туда на вахту, поработать, а живет здесь, а живет здесь на мирных территориях. Кто-то ездит присматривать за жильем, а живет здесь на мирных территориях. Кто-то никогда туда не возвращался. У кого-то есть там единомышленники и он ориентируется "а вот моя родня за Украину, значит там все". У кого-то там пустота.

The Guardian: ЄС не стане жорсткішим до Росії навіть після зухвалого приниження

Нові санкції проти Росії можуть бути запроваджені наступного тижня. Але навіть приниження головного дипломата ЄС під час візиту в Москви не зможе загострити катастрофічно розділену політику Європи щодо Кремля.

Про це пише The Guardian, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Високий представник Євросоюз з питань закордонних справ Жозеп Боррель потрапив під шквал критики з боку євродепутатів, дипломатів й преси. Всі вони вважають, що головного дипломата Європи перехитрив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров. Але експерти кажуть, що новий конфлікт навряд чи призведе до того, що ЄС зробить більш жорсткою свою поведінку з дедалі агресивнішою Москвою. Тому що країни-учасниці не можуть домовитися, що їм робити з режимом Володимира Путіна.

Ємець: "Руський мір" може скиглити собі у ОАСК, але Московського проспекту в Києві не буде

Про повернення проспекту Бандери назви Московська.

Без варіантів. "Руський мір" може скиглити собі у ОАСК, пише український правознавець, депутат Київради ІХ скликання Леонід Ємець, інформує UAINFO.orgАле! Ця історія вже по другому колу.

Вже вони вигравали справу в славнозвісному ОАСКу, і вже апеляція це рішення скасовувала. І зараз буде те ж саме. Тим паче, що рішення першої інстанції подане і написане в такий "беспредєльний" спосіб, що ні на яке право не налазить.

Как сказал бы покойный Геннадий Адольфович: "Миша, у тебя лицо скучное, какой второй тур?", – Сазонов

"Тут по Харьковским выборам городского головы замечательные новости с прогнозами от одного из кандидатов. То есть Верховная Рада выборы пока не назначила, но избирательная кампания по факту уже идет. Что, в принципе, совершенно правильно.

Как ни крути, а по закону выборы будут проводиться в конце октября, времени не так уж и много – к чему кандидатам ждать формального старта? Бороться за сердца избирателей можно уже сегодня. И нужно. Правда, стратегии тут возможны самые разные. Кто-то будет что-то делать для города, кто-то стараться больше общаться с избирателями, а кто-то будет в Киеве рассказывать журналистам про то, как будет побеждать. Тоже вариант, кстати. Смешной и неэффективный, но такой приятный", - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет Кирилл Сазонов, информирует UAINFO.org.

Бабченко: Оппозиция в России разгромлена окончательно

Меня все спрашивают – скажи, кой черт ты нам в порядок денний тащишь запоребриковую повестку дня? Какая нам разница, что там у них происходит? Зачем ты нам в информационное поле постояно впихиваешь Россию?

"Перспективная девушка" Оскара – главный фильм зимы 2021 года!

В последнее время Кэри Маллиган появляется на большом экране редко, но метко. Актриса не растрачивает себя на второсортное кино и именно поэтому в этому году, вероятней всего, будет претендовать на "Оскар"  и уже точно номинирована на "Золотой глобус" за работу в фильме «Перспективная девушка». Это кино, возможно, "зайдет" не каждому зрителю (тут нужно много думать, анализировать и чувствовать). Вот только актерская игра Маллиган не оставит равнодушным никого. Как мы презирали ее Дэйзи в «Великом Гэтсби», как уважали ее Мауд в «Суфражистке», так же полюбим ее Кейси в «Перспективной девушке»!

Семь лет назад Кейси Томас (Кэри Маллиган) ушла из медицинского колледжа, хотя она как будущий специалист подавала невероятные надежды. Как окажется после причина для этого была крайне печальная и трагичная. Но об этом мы и правда узнаем несколько позже. Пока же героиня Маллиган ведет весьма странный образ жизни. Днем она одинокая тихоня, которая работает в кофейне, а по вечерам заваливает в бары и притворяется пьяной. Так девушка ловит на крючок парня, который только и мечтает воспользоваться ее состоянием. А потом…

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини