MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 17 лютого 2021

255 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 17 лютого (натисніть на фото, щоб перейти до новини, яка Вас зацікавила).

Ситуація критична: на Прикарпатті запровадять карантин червоного рівня

Через стрімке поширення коронавірусної хвороби на Прикарпатті введуть карантин червоного рівня

Як зазначив "Інтрефакс-Україна", відповідне рішення ухвалила Івано-Франківська обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє UAINFO.org.

Участь у засіданні зазначеної комісії, що відбулося сьогодні, 17 лютого, взяли Максим Степанов і Віктор Ляшко.

Головний санітарний лікар зауважив, що керівництво області "повністю виконало" вимоги МОЗ. Так, 50% усіх лікарняних ліжок пілготували для пацієнтів із COVID-19 і при цьому забезпечили 80% із них підведенням кисню.

Проте чиновник був змушений констатувати: попри все це місць для хворих на коронавірус у прикарпатських лікарнях однаково не вистачає.

Україна добудує дамбу на межі з Кримом, щоб унеможливити потрапляння води на окупований півострів

В Україні планують добудувати дамбу на Північно-Кримському каналі, щоб максимально унеможливити потрапляння води на тимчасово окупований півострів та покращити заходи з меліорації південних районів Херсонщини. 

Про це заявив постійний представник президента України в АР Крим Антон Кориневич за результатами зустрічі в місті Таврійськ з начальником управління Північно-Кримського каналу Сергієм Шевченком, йдеться в повідомленні представництва, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

"Позиція представництва та Управління каналу однозначна – ніякої води в Крим до деокупації. Є певні питання, які стосуються потреб укріплення споруд, що не допускають дніпровську воду до тимчасово окупованого Криму, а також меліорації південних районів Херсонщини", – заявив він.

"Русский мир" во всей красе. Может, стоит наконец показать правду?

Знаете, на месте наших информационных управленцев, я бы использовала более широкие возможности информационного поля и дала бы населению из разряда "колбаса по 2.20, назад в СССР, а вот на России лучше-богаче" все, что они хотят.

Об этом в своем блоге пишет Олена Степова, информирует UAINFO.org

Да-да, вы не ослышались, и я не ошиблась. Я бы каждый день в конце новостей рекламировала бы СССР и "русский мир" и выдавала бы на информационные гора новости из СССР:

— о расстрелянных за кражи на производстве, за тунеядство, по доносам, о штамповании врагов народа и передовиков производства;

— о равенстве путем всеобщей нищеты и раскулачивания;

— о запрете селянам покидать села и колхозы;

— о том, как и когда в СССР завозили невиданные технологии из США по производству мороженного и колбасы....

Назар Приходько: Вакцинація від коронавірусу мала стартувати в Україні 15 лютого, а натомість стартувала... в Зімбабве 

"Максим Степанов звинуватив НАБУ у спробі зриву вакцинації у зв‘язку із розслідуванням Бюро оборудок довкола китайського «Сіновака» та «Лекхіма» Богатирьової під дахом МОЗ. Більше того: Степанов вважає, що розслідування НАБУ «відкриває шлях в Україну російському «Спутнику», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Назар Приходько, інформує UAINFO.org.

"Ну, почнемо з того, що не можна зірвати те, чого нема. Вакцинація від КОВІДу мала стартувати в Україні 15.02.2021, а натомість стартувала в ЗІМБАБВЕ. 

Далі: А нічого, що саме під час головування Степанова в МОЗ «Спутник» сюди не просто ледь не зайшов, а були навіть подані до МОЗ документи на реєстрацію ВИРОБНИЦТВА на ще одному підприємстві афільованому з Богатирьовою - «Біолік»?

Байден сравнил жизнь в Белом доме с позолоченой клеткой: "Я просыпаюсь утром и спрашиваю Джилл: "Где мы, черт возьми?" 

Американский лидер признался, что еще полностью не привык к жизни в своей резиденции, и каждый день кажется ему удивительным.

Президент США Джо Байден сравнил свою жизнь в Белом доме с жизнью в "позолоченной клетке".

Об этом передает CNN, информирует UAINFO.org.

Во время выступления в ратуше глава Белого дома сравнил нынешние условия проживания с теми, когда он занимал пост вице-президента США (резиденция вице-президента расположена на 80 акрах и включает лужайки и открытый бассейн).

Биткоин может стоить и 100, и 200 тысяч. Все зависит от безумия толпы – Вернивский 

Не исключаю, что биток может стоить и 100, и 200 тыс. Все зависит от безумия толпы. А знаете почему так? Это рынок во всей красе. Огромный спрос и низкое предложение - вот основная причина роста. Есть огромное количество покупателей. И очень мало продавцов, так как многие держат биток, ожидая дальнейшего роста цены", - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет финансовый эксперт Павел Вернивский, информирует UAINFO.org.

"И когда такая ситуация происходит на рынке, то автоматически должен срабатывать звоночек «Alarm!!!». Просто потому, что с ростом цен на любой актив падает спрос и растёт предложение. Это и есть суть рынка. Цена регулирует спрос и предложение. И вы никогда не угадаете, когда поменяется эта тенденция. Когда предложение превысит спрос. При цене в 50 тыс или 100.

Величайшая тайна Сталина: ключ к "загадочной русской душе" весьма прост

Знаете, что самое интересное в Большом терроре сталинских репрессий?

Об этом в своем блоге на site.ua пишет Виктор Трегубов, сообщает UAINFO.org.

Одна лишь фраза из Википедии. "В научных кругах до сих пор нет единого мнения, что было причиной террораю."

Вы понимаете?

В мирное время осуждают 1,3 миллиона человек. Из них более 600 тысяч убивают. Проходят десятилетия – часть потомков погибших и выживших вспоминает это с ужасом, а часть аплодирует и хочет повторить. Но ни те, ни другие не могут дать четкий ответ – зачем это было?

Даже Голодомор, даже депортации имели извращенную, садистскую, нечеловеческую, но логику. Уничтожение социально опасных элементов, продажа зерна в обмен на валюту для индустриализации, расчистка земли для более "благонадежных" наций – есть в этом всем прагматизм социопата.

HBO випустить скандальну документалку про Вуді Аллена. Чи розбещував культовий режисер свою прийомну доньку? 

«HBO» продовжує копирсатися в зіркових скандалах. Після контроверсійного фільму про Майкла Джексона «Залишаючи Неверленд» канал представляє 4-серійну документальну стрічку «Аллен проти Ферроу» («Allen v. Farrow»).

Про це пише Cinematico, інформує UAINFO.org.

Фільм спробує зазирнути за гучні газетні заголовки й розвідати правду про звинувачення Вуді Аллена в розбещенні його прийомної 7-річної дочки. Прем'єра проєкту відбудеться 21 лютого.

Дієтолог: Постійний пропуск сніданку може привести... до набору ваги. Це прямий шлях до порушення обміну речовин і, як наслідок, до ожиріння і діабету

"Сніданок - важлива частина раціону. Саме вранці легше зробити по справжньому здорову їжу, з'їсти що-небудь корисне. Пропуск сніданку може принести більше шкоди, ніж користі. Це порушує нормальний циркадний ритм, який у здорових людей починається з ранкового почуття голоду. Залишившись без сніданку з метою «економії» калорій, люди часто заповнюють його відсутність надлишком калорій за рясним обідом або супер ситною вечерею. Крім того, ми фізично більш активні вранці і в першій половині дня, і можемо витрачати отриману енергію, а не конвертувати її в жирові відкладення", - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише дієтолог Світлана Фус, інформує UAINFO.org.

"Постійний пропуск сніданку може привести до не зниження, а навіть до набору ваги. Це прямий шлях до порушення обміну речовин і, як наслідок, до ожиріння і діабету. Рішення досить просте...

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини