MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 17 березня 2021

147 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 17 березня.

В Ірані назвали остаточну причину збиття літака МАУ: визначили як "ворожу ціль"

В Ірані причиною збиття літака української авіакомпанії МАУ назвали "помилку" оператора ППО, який побачив у пасажирському лайнері, який щойно злетів із міжнародного аеропорту Тегерана, "ворожу ціль".

Про це повідомляє Reuters із посиланням остаточний звіт іранського органу цивільної авіації, інформує UAINFO.org з посиланняи на УНІАН.

"Літак був ідентифікований як ворожа ціль через помилку оператора ППО ... неподалік від Тегерана, і по ньому були випущені дві ракети", - йдеться в повідомленні. 

Почти половина опрошенных украинцев заявили, что личностные качества Зеленского не соответствуют должности президента, – опрос

47% украинцев считают, что качества личности (особенности характера, волевые и моральные качества) Зеленского в большей степени не соответствуют должности президента Украины.

Как передает Цензор.НЕТ, об этом свидетельствуют данные опроса, проведенного "Центром Разумкова".

Так, у 38,7% опрошенных президент Зеленский вызывает преимущественно негативные эмоции.

Іванов: Як вважаєте, яка ймовірність того, що ЄС надалі укриватиме у себе неонациста під американськими санкціями? 

Ще один персонаж, який брав участь у втручанні в американські вибори не менш активно, ніж Деркач з Дубінським, намагається уникнути потрапляння до санкційного списку США.

Звати цього персонажа Анатолій Шарій і йому жодним чином не можна під санкції, адже це автоматично позбавить його притулку та унеможливить його перебування в ЄС, в якому зараз і так тривають не надто сприятливі для нього процеси. А враховуючи те, що він оголошений в розшук СБУ, можна дуже просто спрогнозувати його подальшу долю: або ґрати, або втеча в Росію, на яку він працює, пише на Facebook журналіст Сергій Іванов, інформує UAINFO.org.

В даний момент Шарій та його російські друзі займаються пошуком лобістської компанії у Вашингтоні, яка б допомогла йому уникнути санкцій. Наскільки мені відомо, відбуваються перемовини з різними компаніями, але наразі офіційно ще нікого не винайняли. Час у Шарія обмежений, адже він уже на олівці у відповідних державних структурах США.

ABC News: Байден считает Путина убийцей

Президент США Джо Байден считает своего российского коллегу Владимира Путина убийцей. В интервью ABC News он сказал, что глава Кремля заплатит за вмешательство в американские выборы, информирует UAINFO.org

Байден рассказал, что предупредил Путина о потенциальной реакции на вмешательство в выборы во время телефонного звонка в конце января. 

Аппарат директора Национальной разведки США во вторник опубликовал рассекреченный отчет об иностранном вмешательстве в выборы 2020 года, в результате которого президент России руководил радикальными усилиями, направленными на очернение кандидатуры Байдена.

Преемником Путина может стать женщина, – Соловей

Российский историк, публицист и политический аналитик Валерий Соловей прогнозирует, что президент России Владимир Путин рассматривает варианты передачи власти в стране. В том числе потому, что из-за болезни не сможет выполнять обязанности главы государства.

Среди вероятных преемников приближенные к Кремлю источники называют премьер-министра РФ Михаила Мишустина, мэра Москвы Сергея Собянина и "дочь" Путина Екатерину Тихонову. Аналитик в программе "Апостроф ТВ" отметил, что изменения в высшем руководстве РФ могут состояться уже в 2021 году, информирует UAINFO.org.

"Я называл это обстоятельствами непреодолимой силы, имея в виду личные обстоятельства президента. Они никуда не делись, работают. Ему придется покинуть свой пост… Но это (причина. – Ред.) не романтическая любовь, как у одного из английских королей. Хотя это по крайней мере примирило бы мир с президентом Путиным. К сожалению, здесь нельзя предсказать с точностью. Но счет идет на месяцы, не на годы", – заявил Соловей. 

Биограф Кейт Миддлтон рассказала о ее реакции на интервью Меган Маркл

Герцогиня Кэмбриджская Кейт Миддлтон больше недели никак не комментировала скандальное интервью Меган Маркл и принца Гарри Опре Уинфри, в котором, в том числе, упоминалась и история, когда одна довела другую до слез. Но если источники утверждали, что это сделала Меган, то сама она в разговоре с американской телеведущей заявила, что "все было наоборот".

И вот теперь стало известно о реакции жены принца Уильяма на то, что говорила Меган. Откровениями с журналом ОК поделилась биограф Кейт Кэти Николл, автор книги "Кейт: Королева будущего", информирует UAINFO.org.

По ее словам, интервью  сильно ударило по герцогине Кембриджской:

"Это были очень тяжелые дни для Кейт, но на прошлой неделе она появилась и посвятила себя своей работе и долгу. Люди заметили, что она была угнетенная и подавленная. За закрытыми дверями она была опечалена, разочарована и обижена"

"Мій чоловік не повернеться в політику". Карла Бруні знялася в новій фотосесії і прокоментувала вирок Ніколя Саркозі

Екс перша леді Франції, топ-модель Карла Бруні знялася в новій фотосесії для іспанського Vanity Fair.

53-річна зірка позувала фотографу Езре Петроніо в стильних образах з нової колекції паризького модного будинку Saint Laurent, інформує UAINFO.org з посиланням на НВ.

Крім нового фотосету, в свіжому номері Vanity Fair з’явилося відверте інтерв'ю, в якому Бруні торкнулася теми обвинувального вироку свого чоловіка, екс-президента Франції Ніколя Саркозі у справі про корупцію. Нагадаємо, його засудили до трьох років позбавлення волі, два з яких – умовно.

"Мені подобається підтримувати свого чоловіка. І знаєте що? Моєму чоловікові теж. Це обмін. Мій чоловік піклується про мене. Якщо у мене проблема, він зі мною. Весь час. Це щось взаємне", – говорить вона.

"Я просто шокований": батько 8-річної моделі відреагував її "роман" у мережі

Батько 8-річної Мілани Маханець, яка з подачі матері відверто демонструє у мережі "роман" з 13-річним блогером Павлом Паєм, відреагував на скандал, що розгорівся.

Про це пише "КП в Україні", інформує UAINFO.org.

"З донькою я намагаюся спілкуватися та допомагати, а про Дарину (мама дівчинки) говорити немає бажання. Зараз я просто шокований тим, що відбувається", – зазначив Олександр Маханець.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини