MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 30 квітня 2021

256 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 30 квітня.

Отключить от SWIFT, остановить строительство "Северного потока-2". Европарламент принял резолюции по РФ

29 апреля Европейский парламент принял резолюцию, в которой призвал ввести ряд санкций против России, в частности остановить строительство "Северного потока-2", если "Россия не прекратит эскалацию конфликта на юго-востоке Украины".

Об этом сообщает пресс-служба Европарламента, информирует UAINFO.org.

 "За" принятие постановления проголосовало 569 евродепутатов, "против" - 67. В документе осуждается политика РФ в отношении Украины, Чехии и российского оппозиционера Алексея Навального.

Европарламент призвал к следующим действиям, в случае, если Россия "не прекратит эскалацию конфликта на юго-востоке Украины":

• отключить Россию от системы банковских платежей SWIFT;

• остановить реализацию проекта "Северный поток-2";

• запустить режим санкций за коррупционные преступления и включить в них российских олигархов; 

• ввести санкции против Росатома и других российских госкомпаний,

• отказаться от закупок газа и нефти из России. 

Меня всегда забавляло, какими набожными становятся многие нардепы к праздникам. Во все остальные дни они легко пилят бюджет, обслуживают олигархов и заказывают проституток – Береза

"Верховная Рада сегодня не будет собираться на заседание. Потому что Страстная пятница. Меня всегда забавляло то, какими набожными становятся многие нардепы к праздникам", - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет Борислав Береза, информирует UAINFO.org.

"Во все остальные дни они легко пилят бюджет, обслуживают олигархов и Офис президента, заказывают проституток в сессионном зале, ездят к Лукашенко, воруют пиво в магазине и ловятся на коррупции, рассказывают украинцам, что у нас некачественные дети, переписываются с любовниками, нарушают законы, врут и выкручиваются.

Однорічний син депутата зі Львова став власником квартир, медцентру і паркомісць

Депутат Львівської облради Григорій Козловський зазначив у власниках нерухомості, якою користується, наймолодшого сина Ярему. Дитині 9 травня виповниться один рік.

Про це повідомляє видання Наші гроші. Львів з посиланням на дані державного реєстру, інформує UAINFO.org.

У квітні Ярема отримав у власність майбутній приватний медичний центр з пологовим будинком, який зводить ТОВ «Лемберг Медікал Центр». Наразі будівництво оскаржують в суді через те, що ділянка розташована на території старого єврейського кладовища.

Журналісти з’ясували, що ще раніше, у лютому 2021 року, син Козловського став власником квартири і двох паркувальних місць на Личаківській біля житлового комплексу Avalon 37, а також двох гостьових будинків у Винниках загальною площею майже 300 квадратів.

Atlantic Council: Імперіалізм Путіна зробив сусідів Росії "недружніми країнами"

23 квітня Володимир Путін наказав чиновникам Кремля скласти список "недружніх країн". Поки що не відомо, хто саме потрапить в цьому списку. Але російські ЗМІ з посиланням на джерела повідомляють, що він буде складатися переважно з сусідів Росії.

Газета "Известия" писала, що "недружніми" в Москві будуть вважати США, Польщу, Чехію, Литву, Латвію, Естонію, Велику Британію, Канаду, Україну й Австралію. Найбільше вражає той факт, що 5 з 10 перелічених країн ділять з Росією кордон на суходолі, - пише у своїй статті експерт Atlantic Council Пітер Дікінсон, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

В цей час шоста країна - Чехія - теж ще не так давно належала до розширеної європейської імперії Москви.

Чому так багато країн з історично давніми зв'язками з Росією тепер стали в очах Кремля "ворожими"? Зважаючи на те, що російські війська тримають в окупації значні частини території України, Грузії й Молдови, не потрібно довго думати, щоб здогадатися, чому члени пост-радянського регіону хотіли б триматися подалі від Москви. Однак, цю похмуру тенденцію не можна пояснити лише пострадянськими військовими вторгненнями.

Житомирський депутат від ОПЗЖ подякував солдатам СС за перемогу. ФОТО

Депутат Житомирської обласної ради від проросійської партії "Опозиційна платформа – За життя" Костянтин Черпіцький потрапив у скандал з білбордом до 9 травня.

На плакаті розмістили фото атаки німецьких солдатів, написав у Telegram блогер donetchanyn, інформує UAINFO.org з посиланням на Главком.

Поверх світлини зобразили жовто-синю, а внизу написали: "Дякуємо за перемогу! Дякуємо за життя!".

"Депутат Житомирської обласної ради від ОПЗЖ дякує "дєду за побєду". Як ілюстрацію на борді зображені солдати СС, які йдуть в атаку. Чом би й ні", – пожартував автор допису.

Зеленський підписав важливий закон щодо постачання комунальних послуг

Президент Володимир Зеленський підписав законопроєкт №2458 стосовно механізму встановлення тарифів на комунальні послуги. На сайті Верховної Ради зазначено, що законопроєкт повернули з підписом президента.

Законопроєкт №2458 схвалила Рада в другому читанні ще на початку грудня минулого року, інформує UAINFO.org з посиланням на Главком.

Згідно з документом, запускається впровадження публічних договорів про постачання комунальних послуг.

За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, це дозволить комунальним підприємствам, які постачають тепло і гарячу воду, поліпшити свій фінансовий стан і гарантувати якість послуг для споживачів.

Закон передбачає, що з споживачами компослуг в приватному секторі і в багатоквартирних будинках, які не обрали модель організації договірних відносин, будуть укладені нові договори теплопостачання, постачання гарячої води, централізованого водопостачання тощо.

Кэроб – полезный заменитель какао: кому может нанести вред

В последние годы все большую популярность набирает продукт под названием кэроб. Из него делают напитки и используют как альтернативу шоколаду. Я все чаще вижу изделия из кэроба не только в сторис у знакомых, но и на полках магазинов.⠀

Давайте разбираться в том, что это такое и с чем его едят, пишет диетолог Светлана Фус 

Кэроб - это измельченный порошок, получаемый из предварительно высушенных плодов рожкового дерева. В кэробе присутствуют витамины: холин, группы В, витамин РР, С, Е. Минеральные вещества: калий, кальций, магний, селен, медь, марганец, железо, фосфор и натрий. А также пищевые волокна, вода, зола и в небольшом количестве насыщенные жирные кислоты.⁣⁣⠀

Порошок кэроба по вкусу напоминает порошок какао, однако слаще его и не содержит таких ингредиентов, как теобромин и кофеин.⁣⁣⠀

Новой "Холостячкой" станет Злата Огневич 

После романтического реалити "Холостячка" с Ксенией Мишиной в главной роли зрители скорее хотели узнать имя главной героини второго сезона. Тайна была раскрыта – это певица Злата Огневич.

Об  стало известно во время эфира шоу "Как выйти замуж?" на канале СТБ, и информирует UAINFO.org.  

Сама артистка призналась, что решилась на подобный эксперимент, потому что готова к кардинальным изменениям в своей жизни. Она добавила, что уже больше года у нее не было отношений. "Когда-то давно я встречалась с парнем. В самом начале я его предупредила, что буду часто пропадать на съемках. Однако вскоре он поставил меня перед выбором: либо отношения, либо – карьера. После этого разрыва у меня была большая пауза.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини