MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 24 червня 2021

195 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні,  25 червня.

Путин и Шойгу превращают Черное море в любимое озеро НАТО – Deutsche Welle

Инцидент с британским эсминцем возле берегов Крыма подтвердил: НАТО будет все чаще демонстрировать, что считает полуостров украинским, а Украину - союзником.

Не более сотни метров отделяло британский корабль от российских. По радио звучали угрозы открыть огонь. В небе барражировало два десятка боевых самолетов ВКС России. Вдалеке звучали и разрывы. Так описал инцидент с эскадренным миноносцем королевских ВМС Defender корреспондент Би-би-си Джонатан Бил, который находился на борту британского корабля в водах Черного моря недалеко от крымского мыса Фиолент.

Об этом пишет в статье Deutsche Welle, информирует UAINFO.org 

В изложении министерства обороны России все выглядело еще более драматично: российские военные дали предупредительные залпы в непосредственной близости от Defender. Би-би-си это не подтверждает. Но, как всегда в подобных случаях, инцидент мог иметь значительно более тяжелые последствия, ошибись всего один офицер ВМС или пилот - с любой из сторон.

НАТО: "Крым - это Украина"

Британцы следовали в пределах 12-мильной прибрежной зоны, которая, с точки зрения международного морского права, остается территориальными водами Украины. Российские власти регулярно объявляют о проведении длительных учений в акватории Крыма, чтобы отпугнуть ВМФ стран НАТО, которые в последнее время все регулярнее в нее заходят.

Голобуцький: Зеленський геть не орієнтується в реальних процесах в державі, в реальному стані речей. І це дуже помітно

Апріорі антиконституційні референдуми про "стіну" і олігархів, виправдання "Великого крадівництва" і Єрмака: "1+1" організував скандальне інтерв'ю з Зеленським

Інтерв'ю Зеленського Наталії Мосейчук залишило багато питань. І посилення впевненості в тому, що ближче оточення міцно тримає Зеленського в "теплій ванні", пише у Facebook політолог Олексій Голобуцький, інформує UAINFO.org

Інакше складно пояснити ту ж впертість у просуванні референдумних ініціатив: хайпових, безсумнівно, але з правової точки зору абсолютно неможливих.

Гарантовано вже забезпечила хайп сьогоднішня заява щодо можливого референдуму "про стіну" ("повне розірвання стосунків в тому чи іншому вигляді - ...рішення про запуск цього плану повинен приймати народ України. За стіну буде голосувати народ України") . Але юридичні перспективи такої заяви і самого референдуму - ніякі. Бо "розірвання стосунків" на практиці - це буквальне втручання в територіальну цілісність України, зміна територіальних меж. Такі питання прямо заборонені до винесення на референдум. Але Зеленський таку заяву робить, публічно і впевнено. ОП явно не забезпечив роз'ясненнями.

Під завалами будинку в Маямі шукають сестру першої леді Парагваю, вона пропала разом з чоловіком і трьома дітьми

Софія Лопес Морейра, сестра першої  леді Парагваю з чоловіком і дітьми

Під завалами багатоповерхівки в передмісті Маямі (Флорида) шукають сестру першої леді Парагваю Сильвани Лопес Морейри — Софію Лопес Морейра.

Як повідомляє la Nacion, в Міністерстві закордонних справ країни підтвердили, що вона пропала разом з чоловіком і трьома неповнолітніми дітьми. З ними також була няня, її теж шукають.

Перша леді Парагваю має намір вилетіти в США найближчим рейсом і стежити за ходом рятувальної операції.

Крім Парагваю, ще чотири країни підтвердили, що під завалами можуть знаходитися їх громадяни. Це Колумбія, Венесуела, Аргентина і Уругвай, пише CNN

Добкин вынудил нардепа раздеться в прямом в эфире. ВИДЕО

Народный депутат от "Голоса" Юлия Клименко сняла белый пиджак после спора с бывшим нардепом Михаилом Добкиным. Он обвинил ее том, что в ее одежде присутствуют цвета "Партии регионов" – белый и синий.

Об этом пишет Обозреватель, информирует UAINFO.org

Перепалка между ними произошла в прямом эфире телеканала Украина 24. Политик обсуждали "регионалов" и бывшего президента Украины Виктора Януковича. Во время словесной перепалки, Добкин указал, что Клименко пришла на программу в цветах партии. 

"Янукович никого не дурил. Вы тоже в бело-голубом сюда пришли. Смотрите – это цвета "Партии регионов", – говорил он.

После такого замечания, Клименко сняла с себя белый пиджак, но сказав, что у партии были цвета другого оттенка.

"Ради вас я снимаю. Я отказываюсь носить бело-голубое, я буду в синем", – добавила она.

Российская пропагандистка устроила истерику, когда ее дочь привили препаратом "Спутник V"

На протяжении более года российские пропагандисты из пула МО РФ, в частности “Комсомольская правда” рассказывали своим читателям, что вакцина от коронавируса Спутник-V лучшая в мире, за ней в очереди стоят десятки стран и вообще, Россия создала настоящее чудо, а не препарат!

Фактически, все эти люди на протяжении более года принимали непосредственное участие в распространении фейков против западных вакцин и навязывании Спутник-V, пишет блогер Александр Коваленко, информирует UAINFO.org

Но, вот, что-то пошло не так и после того как Россия окунулась в пандемический катарсис, в котором не спасает даже не имеющий аналогов в мире Спутник-V, с нестабильными антителами, эти же пропагандисты сейчас устраивают истерику, когда узнают, что их детей вакцинировали Спутник-V!

Вашему вниманию реакция российской шпионки (она таковой официально признана в Турции и Украине), Дарьи Асламовой, работающей под прикрытием журналистки “Комсомольской правды”, на то, когда её дочку привили Спутник-V.

Остап Дроздов: Руский на нашу землю приходить по-різному: десь кулями і зенітними установками, а десь – музичкою та розвагами. Від того він не перестає бути руским, зате ви перестаєте бути собою

Матч Швеція – Україна патетично називають синьо-жовтим, відтак я не помилюся, коли скажу, що заочно (бо футболів не дивлюся) вболіватиму за синьо-жовту збірну. Швецію маю на увазі.

Я далекий від думки, що ми маємо підтримувати своїх лише на тій підставі, що вони свої, навіть якщо вони й галімі свої або й зовсім не свої, пише у Facebook журналіст Остап Дроздов, інформує UAINFO.org.

Мені неприємно від думки, що на всю збірну України (?) лише 1 гравець може давати інтервю мовою своєї країни, за яку він виступає. Це ж ніби не є команда натуралізованих камерунців, бразильців чи балканців, наскільки мені відомо. Мені неприємно, що для посвяти новачка наша лайт-збірна малоросів обрала руский реп. Тому в 1/8 фіналу по-справжньому синьо-жовтою на полі буде інша збірна, і їй адресована моя підтримка.

Щоб двічі не вставати, заодно привітаю моїх дорогих краян-львівців із початком раша-джазового фестивалю. Коли в наступні вихідні ви публікуватимете радісні селфі з раша-джазу у Львові, то в описі не забудьте вказати, що засновником цього, безумовно, грандіозного дійства є російський олігарх Міхаїл Фрідман, статки якого перевищують 15 млрд доларів, посідає 8 місце серед олігархів Росії і є одним із економічних стовпів путінізму. 

Також не не забудьте вказати, що в корпорації Фрідмана починав свою кар’єру Владіслав Сурков – ідеолог нападу на Україну. А також Абрамов, який до 2013 року був особистим помічником Путіна. Дорогі краяни, коли публікуватимете захопливі репортажі з раша-джазу, то не забудьте додати цитату Фрідмана: "Путін на сьогоднішній день – абсолютно демократичний президент, його погляди, цінності, принципи поділяє більшість"

Ляшко разделся в прямом эфире шоу. ВИДЕО

Экс-нардеп Олег Ляшко обнажился прямо в эфире украинского телеканала. Так он выразил "протест" против повышения тарифов.

Поступком политик отметился на политическом шоу Юрия Луценко. Фрагментом ролика радикал поделился и на своей Facebook-странице, информирует UAINFO.org.  

"Ответ украинцев на новые налоги – сними и отдай последнюю рубашку тунеядцам. Пусть подавятся!" – коротко подписал Ляшко. 

Отметим, что на шоу обсуждали тему повышения налогов и, соответственно, цен на услуги, продукты и вещи, которые станут неподъемными для многих украинцев. Политик, которого пригласили гостем в студию, принес с собой пакет – в эфире он начал доставать оттуда свое белье, футболки и тому подобное. "Им мало, не могут никак наесться нашими налогами, хотят поднимать. Давайте каждый, кто нас смотрит, снимет с себя по рубашке, футболке, трусах, носках... Отправьте им, пусть они подавятся", – заявил во время этого Ляшко.

Анімаційний мюзикл "Співай" повертається на екрани: презентуємо трейлер мультфільму 

У 2016-му яскрава історія вразила всіх запальними хітами і це був лише початок! Неймовірна пригода продовжиться на великих екранах вже 30 грудня 2021, пише UAINFO.org.

Продовження культового анімаційного хіта від Illumination на великих екранах! На коалу Бастера та його друзів чекає нова музична пригода. Ще більше грандіозних хітів та запальних виступів, які вразять кожного. Співай разом з ними скоро у кіно! 

Режисер: ҐАРТ ДЖЕННІНҐС («Співай», «Автостопом по Галактиці»).

Старт в Україні: 30.12.2021

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини