MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 2 липня 2021

173 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні,  2 липня.

Клімкін: Путін підняв ціну можливої зустрічі із Зеленським

Путін вкотре показав, що для нього тема України одна з ключових.

Про це на власній сторінці у Faacebook пише керівник програм UIF, ексміністр закордонних справ України Павло Клімкін, інформує UAINFO.org.

Він спробував "помножити нас на нуль" і каже, що Володимир Зеленський віддав Україну "під зовнішнє управління". З цього цілком зрозуміло: буде домовлятися через нашу голову. І байдуже з ким - зі США або з Німеччиною, але без нашої участі точно. 

Він також підняв ціну можливої зустрічі із Зеленським. Ну і мимохідь знову провів межу між керівництвом України та українцями. Він вкотре неприховано розказав, що саме він керував накопиченням військ та озброєнням навколо наших кордонів.

"Щоб крокувати на параді": нардепи принесли міністрові оборони туфлі на підборах. ФОТО

Народні депутати від Європейської солідарності принесли до Верховної Ради туфлі на підборах для міністра оборони Андрія Тарана.

Про це у себе у Facebook розповіла Ірина Геращенко, інформує UAINFO.org.

Таким чином у Євросолідарності відреагували на «абсурдне і принизливе» рішення Міноборони взути у такі туфлі жінок-військовослужбовців, які братимуть участь у параді до Дня Незалежності.

"Спочатку подумала, що це фейк. Що хтось сплутав демонстрацію боєготовності нашої Армії і чергове шоу, яке прикрашають женщіни. Але це фото розміщено на сайті МО… Так, існує наказ, в якому вказані зразки військової форми для жінок, там передбачені каблуки влітку і взимку. Але це не питання параду і плацу, де чоловіки підуть у берцах! Це не рівність — це приниження", — заявила Геращенко, зазначивши, що на попередніх військових парадах жінки крокували у зручному взутті.

Арестович: Приказ о каблуках к парадной форме был утвержден при министре Полтораке и президенте Порошенко

"Каблуки предусмотрены приказом Министра обороны N606 от 20.11.2017 года как обувь для парадно-выходной женской формы одежды военнослужащих", - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет Алексей Арестович, информирует UAINFO.org.

"Решение провести парад в парадно-выходной форме вместо полевой - устное решение Начальника Генерального Штаба, зафиксированное приказом Командующего Сухопутными Войсками номер 453 от 22.06.21. 

Приказ о каблуках к парадной форме был утверждён при министре Полтораке и президенте Порошенко, приказ о проведении парада в парадной форме - начальником ГШ Корнейчуком, Ирочка Геращенко, ужасно озабоченная сексизмом, изменившимся лицом бежит Тарану с каблуками в руке во главе своей дистиллированной фракции. Это к вопросу о том: насколько разбираются в армейских делах любящие поплакаться об армейских делах.

У вас там не принято консультироваться с генералом Забродским? Он бы подсказал, меньше позорились бы. 

Кроме того, спикеры близкие к «ЕС» начали распространять прямую ложь относительно закупочной цены на данный тип обуви. Как видим, их закупают по цене 541 грн, а не по 6500, как они утверждают", - констатирует Арестович.

Казанський: Історія з перейменуванням селища Нью-Йорк піднімає важливу проблему

Вчора прифронтовому селищу Новгородське Донецької області нарешті повернули історичну назву Нью-Йорк. Чудово, що це сталося! Війна колись закінчиться, і український Нью-Йорк зможе заробляти на своїй самобутності.

Про це у Facebook пише блогер Денис Казанський, інформує UAINFO.org.

Взагалі ця історія з перейменуванням піднімає важливу проблему - у південних і східних областях України існують десятки колишніх німецьких поселень (так, Нью-Йорк - це теж німецький селище), які були перейменовані за радянської влади. І тепер дуже корисно було б повернути справжні імена не тільки Нью-Йорку, але і їм теж.

Чомусь у нас досі практично не згадується така важлива тема, як геноцид німців, які проживали в Україні до 1940-х років. Про геноцид українців, голокост, депортації кримських татар ми говоримо багато. А депортація українських німців якось винесена за дужки.

Господа хорошие, вы режете курочку, которая сама скоро возьмется за нож, – Гарик Корогодский прокомментировал принятие "антиахметовского" закона

По закону 5600. Он стыдный, преступный и еще много чего.

Об этом на своей странице в Facebook пишет бизнесмен Гарик Корогодский, информирует UAINFO.org.

Да, в нем повышается рента и он в этой части против олигархов, что позволило его сторонникам назвать его антиахметовским.

Но в него насыпали столько дерьма, кому это в голову пришло?  

Обложить продажу квартир НДС, хотя они уже обложены НДС у застройщика?

Увеличить с 5 до 18% налог на прибыль с продажи квартир?

Еб*уть фермеров? Умно. Якобы это дополнительные 50 ярдов в бюджет. 

Господа хорошие, вы режете курочку, которая сама скоро возьмется за нож.

Правда о чартерных рейсах: к чему должны быть готовы пассажиры

Прошлый год стал беспрецедентным годом как для туристического рынка, так и для пассажиров в целом. К счастью, в 2021 году люди, стараясь отвлечься от кризиса и плохих новостей, решают рискнуть и слетать на отдых.

Примечательно, что на этом этапе многие предпочитают туры и в большинстве случаев их ждут полеты чартерными рейсами. И какую картину мы видим уже сейчас? – Тысячи жалоб на авиаперевозчиков и туроператоров в связи с задержкой чартерных рейсов или корректировкой расписания. Я уже молчу о греческом туроператоре, который попросту отказался обслуживать туристов с ваучерами 2020 года до сентября 2021 года. Согласитесь, ситуация такая себе, особенно в канун долгожданного отпуска, пишет в сыоем блоге президент авиакомпании МАУ Евгений Дыхне, информирует UAINFO.org.  

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини