MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 6 серпня 2021

181 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні,  6 серпня.

Нормалізація відносин Британії з Росією неможлива, поки триває окупація території України – посол

Повернення до нормальних відносин Великої Британії з Росією неможливо, поки Москва продовжує дестабілізувати Україну і захоплювати її територію, заявила британська пані посол в Києві Мелінда Сіммонс.

"Україна продовжує платити високу ціну за свою сміливість, за те, що зважилася скористатися своїм суверенним правом повернутися обличчям до Заходу. Росія повинна поважати незалежність і територіальну цілісність України. Повернення до нормальних відносин неможливо, поки Росія продовжує дестабілізувати Україну і захоплювати її територію", - сказала Сіммонс на установчому форумі експертної мережі Кримської платформи в Києві в п'ятницю, інформує з посиланням на ZN.ua.

Дипломат додала, що Британія буде намагатися посилювати рішучість міжнародного співтовариства і прикладати зусилля, щоб питання Криму постійно залишався в фокусі.

В Україні введуть податок на необґрунтовані витрати українців

Кабінет міністрів готує для внесення до Верховної Ради законопроект про так звані непрямі методи податкового контролю. Згідно з документом, податкова зможе уточнювати походження коштів, спрямованих на придбання цінних активів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податків та митної політики Данила Гетманцева, інформує UAINFO.org.

За його словами, зараз проект закону знаходиться в стадії розробки, надалі Кабмін передасть його на розгляд до парламенту. 

"Якщо людина не зможе відповісти або показати декларацію про амністію, то вона буде змушена доплатити податок на витрати, які не може пояснити", - заявив Гетманцев.

Мінус шість нулів: Венесуела проведе деномінацію та введе цифрову валюту через економічну кризу

Венесуела прибере шість нулів зі своєї національної валюти болівар у спробі врятувати її після років гіперінфляції в країні. Також у країні запровадять цифрову валюту.

Про таке повідомили в Центральному банку Венесуели, інформує UAINFO.org з посиланням на Нromadske.ua.

Там кажуть, що будуть друкувати нові банкноти, які надійдуть в обіг 1 жовтня, і до того ж закликали венесуельців використовувати цифрову версію валюти для спрощення щоденних транзакцій. Цифрова валюта буде називатися Bolivar Digital і теж запрацює із жовтня.

Як зазначає Bloomberg, уряд президента Венесуели Ніколаса Мадуро пообіцяв захистити використання болівара, попри те, що раніше влада дозволила використовувати всюди американський долар. Такий крок був спрямований на стримування гіперінфляції, яка триває з 2017 року, і скорочення дефіциту в магазинах.

Хоч і більшість жителів країни віддають перевагу долару, болівари нині необхідні для повсякденних операцій, таких як проїзд в автобусі й оплата на АЗС.

"Смердюча росіянка": "міс Молдову" побили сумкою за російську мову. ВІДЕО

Яну Варнакову, яка у 2008 році виграла титул "Міс Молдова", побили за фразу на російській мові.

Інцидент вона записала на телефон і виклала у свій Instagram, інформує UAINFO.org..

Молдаванці, що знімала гроші з банкомата, не сподобалося, що дівчина стоїть занадто близько до неї. Вона подумала, що Варнакова хоче підглянути її ПІН-код. На образи дівчина відповіла російською мовою, що зачепило молдаванку ще більше. Вона стала бити дівчину сумкою, називаючи "стервою" і "смердючою росіянкою". 

"Я повторюся, не важливо, якої ви нації, релігії і кольору шкіри, ми всі люди. Бережіть себе і своїх близьких", - прокоментувала інцидент Варнакова.

Найважливіша океанічна течія на Землі опинилася на межі колапсу, – вчені

Згідно з новим дослідженням, одна з найважливіших океанічних течій у світі демонструє серйозні ознаки руйнування, викликаючи побоювання серед усієї наукової спільноти, пише Forbes.

"Я вийшла, а на трибуні жодної душі з України. У всіх тренери сидять, а я одна". Українська легкоатлетка розплакалася в прямому ефірі. ВІДЕО

Фото: НОК України Килипко розплакалася на Олімпіаді

На Олімпіаді в Токіо стався скандал усередині Олімпійської збірної України.

Українська стрибунка із жердиною Марина Килипко розплакалася, коментуючи на флеш-інтерв'ю свій результат на Олімпіаді в Токіо, інформує UAINFO.org.

"Підготовка йшла добре, але єдине, я вважаю, повинен бути тренер. Тому що це стрибки із жердиною. Чому тут немає тренера, я так ні від кого і не чула. Мене годували сніданками, але зрештою мого тренера на Олімпіаді немає. Чому так відбувається в нашій країні, я не розумію. Мені ніхто нічого не пояснив", — сказала Килипко в ефірі телеканалу "UA:Перший".

Українка посіла 5-е місце у фіналі, але могла виступити краще, якби на Олімпіаді дозволили бути присутнім її тренеру.

Олімпіада-2020: Україна здобула бронзову медаль з карате

Український каратист Станіслав Горуна на Олімпійських Іграх в Токіо завоював бронзову медаль.

Як повідомляє УНІАН, Горуна, який виступає у вазі 75 кг, подолав кваліфікацію, посівши друге місце у своїй підгрупі.

У першому двобої 32-річний львів'янин зустрічався з Кеном Нісімурою (Японія). Станіслав переміг з рахунком 2:1. Потім з таким самим рахунком українець обіграв представника США. В третій сутичці Горуна розписав нічию 0:0 з угорським каратистом й достроково вийшов у півфінал. .

В останньому поєдинку своєї групи Станіслав поступився єгиптянину з рахунком 4:1. Таким чином, Горуна з другого місця потрапив на переможця сусідньої групи - італійця Луїджі Бузу. В півфіналі з представником Італії Стас програв і не потрапив у фінальний матч.

Виносьте мам, заносьте бабусь! На СТБ стартував перший сезон треш-шоу "Супербабуся"

Якщо правильно визначити, чого хочуть глядачі, то можна їздити на цих бажаннях вічність. І однією з найбільш продуктивних для телевізійників рис є прагнення людей засуджувати інших. Це неймовірне відчуття. Воно дарує нам позитивні емоції та задоволення власним життям. Ми дивимося на якихось недолугих персонажів у телевізорі та чітко розуміємо: ми не такі. Ми інші. Ми кращі.

Що є, безумовно, брехнею. Але життя в ілюзіях – одна з людських слабкостей. І творці «Супермами», а тепер і «Супербабусі», чудово її використовують, пише арт-оглядачка Лєна Чиченіна для Детектор-Медіа, інформує UAINFO.org.

Загалом оновлений формат майже не відрізняється від старого. В історії з мамами було так: щотижня до участі запрошують чотирьох жінок, які по черзі ходять одна до одної у гості та оцінюють суперниць за певними критеріями. Як-от хазяйновитість, самореалізація та виховання дітей. Згодом їхні оцінки підраховують. Про результати учасниці дізнаються на фіналі, сидячи за одним столом. Ясна річ, нерідко починаються скандали, адже неодмінно з’ясовується, що ось те стерво посміхалося весь тиждень, а насправді понаставляло низькі бали. 

На цій веселій ноті заходить ведучий проєкту aka психолог Дмитро Карпачов і додає свої 10 балів найдостойнішій. Вона отримує звання «Супермами», а суперниці розділяються на дві групи. Або визнають чесноти переможниці, або обурюються, що перемогла така нікчемна жінка. Бо насправді найкраща мати і господинька – це я.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини