MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 28 вересня 2021

139 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 28 вересня.

Пионтковский: Путин превратил Беларусь в плацдарм и может напасть на Украину с севера

Президент России Владимир Путин превратил Беларусь в плацдарм для наступления на Украину.

Такое мнение высказал российский публицист и политолог Андрей Пионтковский в эфире "24 канала", пишет УНИАН, информирует  UAINFO.org. 

По его словам, Александр Лукашенко на последней встрече с российским президентом поднял вопрос о слиянии двух стран. Он якобы уверял Путина, что Беларусь еще не созрела для полного слияния, и двум странам нужна связь в экономических вопросах.

В итоге Путин позволил Лукашенко руководить независимым государством, однако с определенными условиями, которые, в частности, касаются и Украины.

В кулуарах парламенту запрацював тоталізатор, чи відправлять Разумкова у відставку – Назар Приходько 

"Все цікавіше і цікавіше... Після того, як Разумков вдруге одужав від КОВІДу, спікеріада заграла з новою силою та новими барвами. В кулуарах парламенту запрацював своєрідний тоталізатор, чи відправлять наступного пленарного тижня Разумкова у відставку, (зараз 55 на 45, що відправлять)", - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Назар Приходько, інформує UAINFO.org.

"Розкольники з «Голосу», які чомусь назвали себе групою «Справедливість» - активно ведуть торги з Банковою, в бажанні обміняти свої голоси за відставку Разумкова на відсторонення з посади голови фракції «Голос» Ярослава Железняка, який всупереч регламенту є замголови Комітету ВРУ, але здружився з Разумковим, всередині СН «розбрід та хитання», саме тому заплановано чергове заслання до Трускавця...

Байден отримав третю дозу вакцини від коронавірусу

Президент США Джо Байден у понеділок, 27 вересня, отримав третю дозу вакцини Pfizer/BionTech від коронавірусу.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter, інформує UAINFO.org з посиланням на НВ.

Байден отримав бустерну дозу вакцини через три дні після того, як в США почали робити третю дозу вакцини від коронавірусу для людей віком 65 років і старше, а також для групи людей, які знаходяться в групі ризику.

Американський президент закликав всіх, хто має право на додаткову вакцинацію (близько 60 мільйонів американців), зробити щеплення.

После Ангелы Великой

Выборы в Германии стали сенсацией по степени огласки и обычным делом для страны. Главная интрига в серьезном поражении союза ХДС и ХСС. "Грядут перемены" – заключили сегодня утром многие политические аналитики. И да, после Меркель оплот европейского консерватизма и осторожности должен перейти в новое состояние. За Зеленый союз проголосовали, в основном, молодые граждане страны с высоким уровнем образования.

Однако не все так просто. Итоги правления девушки Коля, ставшей общенародной Мутти, еще долго будут влиять на курс немецкого корабля, пишет журналист Александр Прилипко, информирует  UAINFO.org

В 2009 году, когда ее избрали во второй раз, журналисты много раз расспрашивали Ангелу Меркель о портрете Екатерины II в ее рабочем кабинете. Что он означает лично для нее, и почему жестокая правительница России, прожившая в непрерывных войнах 17 лет из 34 своего царствования, запала в душу миролюбивому канцлеру?

Монети по 50 копійок скуповують за 10 тисяч гривень: як знайти удачу у своїй кишені. ФОТО

В Україні все активніше розвивається новий спосіб заробітку – нумізматика. Колекціонери готові платити десятки тисяч гривень за рідкісні монети, які, на перший погляд, нічим не відрізняються від інших. Так, зараз нумізмати скуповують монети по 50 копійок, кожна з яких може коштувати від 9 до 10,5 тисяч гривень.

Багатьом цікаво, як же знайти удачу у своїй кишені та розпізнати серед безлічі монет унікальну. Одному з українців пощастило, він зумів відшукати дійсно дорогі монети та вже продає їх на аукціоні, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Один з користувачів розмістив на популярному онлайн-аукціоні Violity лот, який складається з декількох монет по 50 копійок. Ці монети були випущені в 1992 році, вони є повсякденними і можуть попастися абсолютно будь-якому українцеві. 

За лотом активно стежать нумізмати, вони підвищують ставки та зараз одна з монет коштує вже понад 10 тисяч гривень. Але в чому ж особливість цих монет?

В Бразилии песчаная буря поглотила целый город. ВИДЕО

Бразильский город Франка, что в штате Сан-Паулу, накрыла мощная песчаная буря. Местные жители уверяют, что такие явления крайне редки в регионе.

Как пишет GZH, скорость ветра достигал 100 км/ч, информирует UAINFO.org. О пострадавших информации пока не поступало. 

Сильный ветер местами срывал крыши с домов. В соцсетях опубликовали кадры стихии.

Отмечается, что в Сан-Паулу уже давно не было дождя, и почва стала сухой, ее и подняли сильные порывы ветра.

Какая консервация может быть вредной?

Президент Ассоциации диетологов Украины Олег Швец рассказал о том, что определенные варианты консервации могут быть не самыми полезными для здоровья.

В эксклюзивном комментарии для OBOZREVATEL эксперт отметил, что консервировать можно почти все продукты, но большое значение имеет именно выбранный метод, информирует UAINFO.org 

Отрицательный момент консервации не в самих продуктах, а в том, каким образом их консервируют. Диетолог объяснил, что если в джеме, варенье или компоте будет слишком много сахара, тогда их употребление будет иметь негативные последствия для организма. По большому счету, такая консервация делает из фруктов и ягод кондитерские изделия. Их вредность общеизвестна.

Учені розповіли, чому люди заходять у кімнату й забувають, що хотіли зробити

Уявіть ситуацію, що ви сидите перед телевізором і дивитеся улюблене телешоу. Раптом почалася реклама, і ви захотіли переключити канал, але ніде немає пульта. Ви покликали маму з іншої кімнати, і вона вам сказала, що пульт лежить на холодильнику на кухні, пише Science Focus.

Ви йдете на кухню, але раптом починає гудіти мобільний. Взявши трубку, і перевіривши соцмережі, ви нарешті заходите на кухню. Але як тільки ви закінчили розмовляти по телефону, ви піднімаєте погляд і розумієте, що перебуваєте на кухні, але чомусь не можете зрозуміти, навіщо ви сюди прийшли, інформує UAINFO.org з посиланням на Фокус.

Досить знайома ситуація для багатьох, яка навіть має визначення — "ефект дверного отвору". Його вивченням психологи з Університету Нотр-Дам в Індіані займаються з 2006 року. В одному з досліджень вони використовували установку віртуальної реальності, щоб показати, що пам'ять добровольців на предмети в кімнаті знижувалася, як тільки вони проходили через дверний проріз в іншу кімнату.

Уилл Смит задумался о гареме и назвал, кого хотел бы видеть в нем

53-летний американский актер Уилл Смит задумался о том, чтобы содержать гарем, среди которых бы были звезды Голливуда.

Об этом он рассказал изданию GQ, пишет УНИАН, информирует  UAINFO.org. 

"Не знаю, откуда у меня возникла эта мысль, может быть, она со мной еще с подросткового возраста, но сама идея путешествовать с 20 женщинами, которых бы я любил и о которых бы заботился, мне казалась отличной", - заявил актер.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини