MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 19 квітня 2022

269 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 19 квітня.

Російські фашисти скинули потужну бомбу на лікарню в районі "Азовсталі". Під завалами там близько 300 людей, – Тарута 

"Російські фашисти скинули потужну бомбу на лікарню в районі «Азовсталі». За моєю інформацією, під завалами там близько 300 людей – серед них діти" - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише народний депутат Сергій Тарута, інформує UAINFO.org.

"У вцілілій частині лікарні були поранені захисники і ховались маріупольці із дітьми. Тому що у знищеному місті ховатись більше ніде!!

Бракує слів. Напередодні СБУ виклали перехоплену розмову одного з російських орків, в якій йшлося про те, що на «Азовсталь» скидатимуть трьохтонні бомби.

- Ты представляешь, какой там будет взрыв? А как же мирные? - перепитує жіночий голос. 

- Приказ: «ровнять с землей», - відповідає орк. - Кто мирные? Остались только патриоты и сильно умные.

Данілов озвучив терміни битви за Донбас

Російським окупантам поставлено завдання вийти на межі Донецької та Луганської областей до Великодня - до 24 квітня. Про це заявив секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов, пише Кореспондент, інформує UAINFO.org.

"Військовим РФ поставлене завдання до Великодня окупувати території Донецької та Луганської областей, зробивши таким чином подарунок своєму фюреру. Однак це їм не вдасться!

За словами Данілова, не слід недооцінювати ворога та вважати, що ми вже перемогли у війні.

"Путін не скасовує завдання зі знищення України як держави та знищення нашого політичного керівництва", - попередив глава РНБО. 

Також секретар дав пораду мобілізованим жителям окупованих Росією територій України.

"Битимуть ще місяць". Ракетні удари РФ по Україні будуть до останнього дня війни, – Арестович 

Росія продовжить завдавати ракетних ударів по Україні до останнього дня війни. Така тактика триватиме ще як мінімум місяць.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву радника голови Офісу президента Олексія Арестовича в ефірі національного телемарафону, інформує UAINFO.org.

"Не повинно бути ніяких ілюзій, ракетні удари по наших містах будуть до останнього дня війни і безпечних місць зараз не існує. В цьому велика іронія полягає. Таких ракет у них ще сотні, а враховуючи, що в ракетному залпі зазвичай 5-10 ракет, можна порахувати на скільки ракетних залпів у них залишилося", - зазначив він.

Путин потратил миллиарды, чтобы его боялись, но в итоге над ним смеются, – Казарин 

"В Севастополе для пророссийских людей крейсер «Москва» был всегда немного больше, чем просто корабль. Статус «убийцы авианосцев» был пропитан имперским масштабом и щекотал эго. Этот корабль строили для Третьей мировой и его боевое дежурство символически поддерживало уровень притязаний. Мол, раз «Москва» несет службу, то от своих амбиций Россия не отказывается", - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет журналист Павел Казарин, информирует UAINFO.org.

"Теперь «Москва» лежит на дне, а российские социальные сети проходят пять стадий принятия горя. Сперва отрицали, затем злились, теперь торгуются. Пытаются убедить себя, что ракетный крейсер затонул из-за американских козней. Они исступленно жонглируют версиями, только ради того, чтобы не отдавать украинской армии победу над собственным символом. Но впереди их ждет лишь отчаяние и принятие.

Впрочем, у гибели «Москвы» вообще нет хороших версий. Попытка списать ее на «ошибки экипажа» плохо вяжется с имиджем «лучшей армии континента». Хотя, этот статус отныне тоже довольно условен. На фоне происходящего все компьютерные игры, построенные на идее «русского вторжения в Европу», смотрятся максимально нелепо.

Российская армия грозилась дойти до Ла-Манша, но не смогла добраться даже до Фастова. То, что должно было сломить Европу – не смогло сломить даже Киевскую область. Должно быть Владимиру Путину сейчас очень стыдно. Он потратил миллиарды, чтобы его боялись, но в итоге над ним смеются.

Волошина: Папа Римський змушує жертву помиритися із ґвалтівником 

Спроба "примирити" українців та росіян, що знайшла відображення в "спільній проносці хреста за підтримки Святого престолу" дуже скидається на укладання шлюбу між ґвалтівником та жертвою. Це тільки перетворює разовий злочин у пожиттєві тортури та виводить злочинця з під обов’язкової відповідальності. Тому що не може бути примирення та поразуміння із непокараним злом.

Про це на власній сторінці у пише журналістка Лариса Волошина, інформує UAINFO.org.

«А як має бути?», - спитаєте ви. Має бути шире покаяння злочинця, спокутування гріхів і тільки після цього, якщо жертва схоче, буде прощення. Прощення в цій схемі не є обов’язковим. Воно лише на розсуд жертви. А от покаяння та спокутування - це як раз передумова до відпущення гріхів. Християнська релігія притримується саме цього алгоритму. А система правосуддя взагалі робить акцент на обов’язковому покаранні злочинця, безвідносно до його каяття.

У випадку скандальної хресної ходи до примирення, вигідного агресору, жертву змушують силою авторитета посередника. Ба більше, посередник навіть і не думає застосувати свою силу для спонукання винуватця до широкого каяття. В цій схемі і провини то ніякої немає, і різниця між жертвою та катом ніяк не проглядається.

Путіна охороняють три "вірні пси", ймовірність палацового перевороту низька, – Невзлін 

Російський істеблішмент, наближений до президента Володимира Путіна, вже цілком чітко усвідомлює, що лідер Кремля фактично не контрольований, конфліктів із ним уникають, негативні новини бояться доносити. Однак при цьому ймовірність "палацового перевороту" малоймовірна, оскільки безпеку Путіна оберігають три його "вірні пси".

Гарантами його безпеки є голова Чечні Рамзан Кадиров, головнокомандувач військ Росгвардії Віктор Золотов та ручний кремлівський олігарх Євген Пригожин. Такої думки дотримується російський бізнесмен та опозиціонер Леонід Невзлін, яким він поділився в ефірі телемарафону "Україна 24 ", пише Обозреватель, інформує UAINFO.org

Він зауважив, що без Путіна доля трьох його посіпак залишається туманною. Зі страху за власну шкуру вони відчайдушно захищатимуть стабільність режиму, а повноважень та ресурсів їм для цих цілей надано достатньо.

"Трон вони охороняють досить добре і мені здається, що зараз варіанта, що хтось дасть Путіну табакеркою по голові, немає", – зауважив Невзлін.

"Як порнографія". Ігор Кондратюк розповів про майбутнє російської культури в Україні 

Телеведучий Ігор Кондратюк висловився щодо того, чи має вивчатися російська культура у школах та на якому рівні вона має право існувати в Україні.

У своєму Facebook продюсер та екссуддя шоу Х-Фактора опублікував зображення закресленого портрета російського поета Пушкіна та написав, що російська музика, кіно та театр в Україні мають використовуватися максимум для персонального "інтимного користування" громадян.

"Знову мені в телеефірі ставлять питання: що робити з "російською культурою/літературою" в Україні після війни. Моя відповідь (з березня 2014-го): забути назавжди! Російська культура обнулилась для України 24 лютого остаточно. Українська культура виявилась на порядки більш гуманістичною та прогресивною, ніж російська! Російська література в Україні (естрада, кіно, театр) має бути лише для власного інтимного користування громадян. Як порнографія: маєте право дивитись/слухати/вивчати, але держава до цього не повинна мати ніякого відношення. Скажемо "ні" культурі агресора!", — написав продюсер у своєму пості. 

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter YouTube та Telegram

UAINFO.org


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини