MENU

Шведская ведущая сделала прическу как у Тимошенко, чтобы выразить свою солидарность

1421 0

  

Шведськателеведуча Йоганна Френден (Johanna Frändén),яку називають ще обличчям Швеції, підчас першої гри своєї команди на Євро-2012вийшла в ефір з зачіскою, яка нагадуєкосу Юлії Тимошенко. Про це повідомляє LB.ua


Як зазначиласама ведуча, вона зробила це, щобпідтримати українських політв'язнів.«Я вирішила зробити це перед початкомтрансляції, - сказала Йоганна. - Я хотілапродемонструвати солідарність з ЮлієюТимошенко».


За твердженням шведського видання,яке розповіло про вчинок ведучої, вЄвропі футбольна рада УЄФА дісталавелику порцію критики за те, що далаправо провести євротурнір колишнійрадянській республіці.

Європасподівалася, що розширення турніру насхід продемонструє розвиток демократіїв незалежній Україні після розпадукомунізму. «Замість цього, схоже,суперечки навколо Тимошенко, тількипородять неприємності навколо турніру»- пише видання.

«Чемпіонат Європи єсвятом футболу, але треба визнати - вінпроходить у країні, яка не є демократичною,- сказала Йоганна. - Це не моя політичнапозиція - ліва або права. Це акт солідарностіз Тимошенко, над якою не було справедливогосуду».

 

 

Олег ЛЕУСЕНКО oleg_leusenko

 

ТИМОШЕНКО ЮЛИЯ ВЛАДИМИРОВНА. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини